10 mooiste dingen om uit te voeren in Samos, Griekenland [met voorgestelde tours]


Ben je van plan binnenkort naar Samos, Griekenland te reizen? Bekijk onze suggesties hieronder op de dingen om in Samos uit te voeren met voorgestelde rondleidingen!

Foto door Dominik Leiner op Unsplash
In de volksmond begrepen vanwege zijn oudheid, kunnen veel historische locaties worden onderzocht op Samos Island. Het wordt gevonden in het oostelijke deel van de Egeïsche Zee. Het is ook de locatie waar de wiskundige Pythagoras evenals filosoof Epicurus werden geboren. Hoewel de stranden niet zo opmerkelijk zijn als de andere stranden op het naburige eiland, bieden ze nog steeds de rust en ontspanning waarnaar je zin hebt. Lees gewoon lezen over Samos.

Andere artikelen die u kunt lezen:

10 mooiste dingen om uit te voeren in Santorini, Griekenland [met voorgestelde rondleidingen]

Hoe u uw 5 dagen doorbrengt op het eiland Kreta in Griekenland

7 opmerkelijke dingen om op te treden in Athene, Griekenland

5 redenen waarom we nog lang en gelukkig kunnen online in Kreta, Griekenland!

DIY reisgids Series: 11 dagen check uit Griekenland

Inhoudsopgave

Lijst met de beste dingen om uit te voeren in Samos, Griekenland

1. Livadaki Beach
2. Klooster van Panagia Spiliani
3. Potami -watervallen
4. Psili Ammos Beach
5. Archeologisch museum
6. Mikro Seitani
7. Tunnel van Eupalinos
8. Pythagoras standbeeld
9. Tsamadou Beach
10. Moni Vronta
11. Ontdek accommodatie in Samos, Griekenland
Waar te verblijven in Samos, Griekenschudget Hotel
Luxe hotel

Hoe ga je naar Samos, Griekenland uit Londen

Lijst met de beste dingen om uit te voeren in Samos, Griekenland

1. Livadaki Beach

Het strand is zandig met ondiep turquoise wateren die risicovrij zijn voor kinderen. Het wordt beveiligd door Palm TBY, zand, evenals zee met duizend tinten. Livadaki Beach is hoogstwaarschijnlijk het mooiste strand in Samos.

2. Klooster van Panagia Spiliani

Dit kleine klooster ontwikkeld in de grot, met uitzicht op de stad Pytagorion, is echt mystiek. Het is zowel een katholieke als de orthodoxe kerk. Vanaf het terras kun je genieten van een geweldig panorama dat de stad Pythagorion, de luchthaven, evenals de zee omarmt.

Voorgestelde tournee: Samos: Bus Tour in de hele dag geleide eiland

3. Potami -watervallen

Een van de mooiste ervaringen die Samos je kan bieden. Na 10-15 minuten lopen op een fantastisch pad, bereik je de 1e waterval. De wandeling naar de laatste waterval is op zichzelf een ervaring. Veel beter om geen rugzakken mee te nemen, de geschikte is een badmode T -shirts en een handdoek om te drogen die je op de stenen kunt laten staan voordat je duikt. Zo’n fantastische ervaring!

4. Psili Ammos Beach

Foto door Sergei Gussev CC door 2.0

Psili Ammos Beach bevindt zich langs de zuidoostkust van Samos, niet ver van de stad Pythagorion en op 9 kilometer van Vathi. Als u op zoek bent naar het enige zandstrand dat u op de beste plek bent! Een van de meest drukke stranden. Het is een van de grootste stranden in het gebied. Het is nogal populair, maar het is helemaal niet chaotisch, je zult hier in je tijd genieten!

5. Archeologisch museum

Het museum in Vathi is een must-bezoek voor iedereen die denkt aan de oude geschiedenis. Extreem rijke collectie en een uitgebreide blik op een locatie met een lange en fascinerende geschiedenis. Het biedt een blik op het archaïsche tijdperk en stelt iemand in staat om precies te zien hoe Griekse kunst zich ontwikkelde met de bevindingen van Hera.

6. Mikro Seitani

Foto door Ryan Kilpatrick CC BY-ND 2.0
Mikro Seitani Beach is te vinden in het bergachtige gebied aan de noordwestelijke kustlijn van het eiland Samos. Als je daar aankomt, zal het uitzicht op deze mooie locatie uitstekende vrede overbrengen! Het heeft significante gesneden rotsen, kiezelstenen gemengd met zand, evenals verwijderen en transparant water. Snorkelen wordt zeer voorgesteld om hier te doen.

7. Tunnel van Eupalinos

Een korte begeleide reis in het ondergrondse aquaduct van oude Samos. Je loopt in een tunnel verlicht door fakkels, op roosters waarmee je naar de onderliggende tunnelstaten kunt kijken. Onmisbaar. Helaas is het niet geschikt voor diegenen die lijden aan claustrofobie.

8. Pythagoras standbeeld

Zowel indrukwekkend als op hetzelfde moment dat het standbeeld van Pythagoras trots is, staat trots en herinnert mensen altijd aan zijn stelling. Het is een van de attracties die van ver weg uitstraalt.

9. Tsamadou Beach

Tsamadou Beach ligt 10 kilometer ten westen van Vathy aan de noordelijke kustlijn van het eiland Samos. Het is een extreem pittoresk strand nadenken over een van de allerbeste in alle Samos. Wanneer je op dit strand verschijnt, zul je gefascineerd zijn door het panorama dat voor je zal verschijnen. Verwijder grind, verlangen zowel als olijfbomen, weiden en een turquoise zee die zo transparant is dat je elk detail van de zeebodem kunt zien.

10. Moni Vronta

Een van de oudste kloosters van Samos, evenals nu gerenoveerd met 3/4 vanaf de beëindiging van 2000. Het wordt 2 km gevonden na het dorp Vourliotes, evenals het pad is verbluffend met de onbeperkte wijngaarden. Van buitenaf maakte het klooster een uitstekende perceptie van jounull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *