10 redenen waarom reizigers (& reisbloggers) overstappen op Huawei P9


Langetermijnreizigers, vooral reisbloggers worden aangemoedigd om een ​​aantal redenen van kwaliteits smartphones te dragen.

Ten eerste is het niet handig om de meest betaalbare gadgets met korte levensduur te kopen. Je hebt iets veerkrachtigs en ideaal nodig voor je actieve levensstijl. Kun je je voorstellen dat je een nieuwe koopt? Ik denk niet dat je dat leuk zou vinden. We geven liever het geld uit voor ons volgende reisavontuur, toch? Als je nu de meest budgetvriendelijke krijgt, zul je uiteindelijk ‘de echte prijs betalen’.

Twee, reisbloggers delen hun ervaringen online. We posten foto’s, video’s en in sommige gevallen gebruiken we onze smartphones om te reageren op e -mails of zelfs om blogberichten op te stellen. We hebben dus iets nodig dat niet alleen veerkrachtig is, maar ook met het grootste deel van het werk kunnen omgaan. De snelheid en de prestaties ervan zouden moeten omgaan met alle activiteiten die we doen.

Gelukkig voor ons omdat Huawei Mobile ons een traktatie gaf. We konden hun geweldige smartphone in handen krijgen, Huawei P9. Het is een ideaal cadeau voor onze bruiloft en een geweldige gadget om onze huwelijksreisreisavonturen in te dienen. En we moeten zeggen, als je er geen gebruikt, schakel je nu het beste over naar Huawei P9!

Waarom, vraagt ​​u zich misschien af? Ik zal je 10 redenen geven waarom je je oude telefoon hiervoor al kunt weggooien of je kunt hier veel meer informatie over de telefoon lezen.

Inhoudsopgave

1. VAN DE Foto’s
2. Fantastische video’s
3. Groot scherm
4. Wis op het display
5. Geweldige snelheidsprestaties
6. Finger Print Scanner
7. Lange levensduur van de batterij
8. Duurzaam
9. Comfortabele grip
10. Verstandige voorproef u op Pinterest? Pin deze!

1. VAN DE Foto’s

Heb je onze recente foto’s gezien? Als je denkt dat deze verbeteren, is de kans groot dat we het hebben genomen met onze nieuwe Huawei P9 met dubbele Leica Lens -camera! Sommige van onze foto’s bleven ‘onaangeroerd’, en dat is een geweldige functie omdat we geen uren hoeven te besteden aan het bewerken van foto’s voordat we deze met onze reizigers delen.

Maak gewoon foto’s, voeg het bijschrift toe en we zijn helemaal klaar om te posten.

2. Fantastische video’s

Kach heeft de laatste tijd veel live video’s op Facebook gemaakt en het helpt ons te communiceren met onze medereizigers. Het hebben van een goede smartphone om het echte leven en live -evenementen op te nemen, is nuttig, dus we kunnen recht doen aan onze geweldige ervaringen.

3. Groot scherm

Omdat ik ook mijn smartphone gebruik om te werken, is het grote scherm handig als ik probeer e -mails te lezen of wanneer ik onze site en sociale media -accounts wil bekijken. Ik hoef niet meerdere keren te scrollen omdat ik meestal de informatie in één display heb.

4. Wis op het display

En over het display gesproken, het is ook essentieel dat de smartphone die u gebruikt een duidelijke heeft. Reisbloggers worden meestal aan hun gadgets gelijmd en het zou oog zijn – inspannend als het display niet levendig en duidelijk is. Bovendien kun je foto’s en video’s nog veel meer waarderen als je telefoon een goede resolutie heeft.

5. Geweldige snelheidsprestaties

Een andere reden waarom je van Huawei P9 zult houden, is dat het een snelheidsprestatie heeft die geschikt is voor reizigers. We hebben iets snel en betrouwbaars nodig. We willen geen smartphone die meerdere seconden duurt om van apps te schakelen. Huawei P9 is uw service voor een dergelijke uitdaging.

6. Finger Print Scanner

En wie wil er geen extra veiligheids- en beveiligingsfunctie? Onze smartphones bevatten in sommige gevallen essentiële informatie, waarvan sommige persoonlijk zijn. Je zou dus in staat moeten zijn om je telefoons volledig te kunnen beschermen. Plaats en activeer een toegangscode, een pin en de vingerafdrukscanner om uzelf te beschermen tegen identiteitsdiefstal. Dit is een van onze nachtmerries!

7. Lange levensduur van de batterij

Wat ik leuk vind aan Huawei P9 is de lange levensduur van de batterij. Vaak zijn we uren onderweg en reizen we uren. Je kunt niet altijd een power outlet hebben om je gadgets op te laden. Daarom zijn smartphones met een lange levensduur van de batterij een moeten, dus we kunnen nog steeds foto’s en video’s van onze reis maken. Hoewel er een powerbank is om ons te helpen onze smartphones op te laden, zou het niet zo ideaal zijn om een ​​telefoon te hebben die na slechts een paar uur leegloopt.

8. Duurzaam

Huawei P9 heeft een aantal druppeltests doorstaan. Dat is cruciaal voor iedereen die reist zoals wij. We willen niet iets dat gemakkelijk kan breken alleen omdat het van een stoel valt. Doen we? Om hardop te huilen – we springen van kliffen en vliegtuigen, onze telefoons moeten bij die levensstijl passen.

9. Comfortabele grip

Een andere functie die ik leuk vind aan deze nieuwe smartphone van Huawei is dat het zo comfortabel is om te hanteren. Ik kon niet genoeg benadrukken hoe ik mijn smartphone altijd gebruik wanneer we reizen. En natuurlijk wil ik niet iets dat uiteindelijk mijn palm zal belasten.

10. Verstandige prijs

Voor iets meer dan $ 500 kunt u uw eigen Huawei P9 hebben en genieten van Fantastnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *