30 landen die u kunt bekijken met uw meervoudige inzendingen US Visa in uw Filippijnen -paspoort – bijgewerkt voor 2020 !!


Dus je hebt al een VS -visum en kunt je gemakkelijk naar Amerika reizen wanneer je wilt! Maar weet je dat er andere landen zijn die je kunt bekijken met meervoudige USA Visa? Lees hieronder mijn bericht!

Als een paspoorthouder van de Filippijnen, weet ik zeker dat je begrijpt dat hoewel het leuk is om over de hele wereld te cirkelen, het lastig kan zijn om visa te krijgen – of is het? Ik herinner me dat ik de dag terug zou horen, ik zou mensen horen zeggen: ‘Na-deny ons visa ko e’. En ja, dat kan hartverscheurend zijn. Om u eerlijk gezegd te vertellen, is het tegenwoordig niet zo moeilijk om vakantievisa te verkrijgen, zolang u kunt controleren of u terugkeert naar uw thuisland (en nee, het banksaldo is niet de belangrijkste vereiste, de informatie over uw consistente bron van inkomsten is !!). Ik heb een paar ideeën gegeven over hoe je je Visa -applicatie van de VS kunt krijgen en hopelijk kun je een paar dingen krijgen.

Over ons visumaanvragen gesproken, wist u dat u zoveel kunt doen met slechts 1 vakantievisum? Als Filipino’s naar de VS gaan, zijn we gewend om mensen naar Los Angeles of New York te horen. U kunt echter veel meer landen bekijken met uw vakantievisa in de VS.

Vergeet niet dat het oude Filippijnen -paspoort 5 jaar geldig was (het is eindelijk 10 jaar!) En het Amerikaanse visum kan gedurende 10 jaar meerdere inzendingen geldig zijn (maximaal verblijf van 6 maanden per bezoek). Als dit gebeurt, hoef je alleen maar je oude paspoort met je visum te brengen, samen met de nieuwe en je bent klaar om te gaan.

Andere artikelen die u kunt lezen:

USA B2 VAKATIEER VISA Toepassingen – 20 Consul Interviewvragen die u kunt stellen en hoe u deze het beste kunt beantwoorden

Volledige lijst met visumvrije landen voor Filippijnen Paspoorthouder (en Visa in aankomsten)

Uw internationale reischecklist

9 eenvoudigste en visumvrije landen om te controleren op Filipino’s-mijn ASEAN-reistips!

Lijst met Filippijnen vakanties in 2020 [met ideeën over het organiseren van uw schema voor vakantieverlof]

Inhoudsopgave

Noord- en Midden -Amerika1. Mexico
2. Honduras
3. El Salvador
4. Belize
5. Nicaragua
6. Panama

Azië en Europa7. Kalkoen
8. Georgië
9. Qatar

De Balkan (Europa) 10. Albanië
11. Montenegro
12. Servië
13. Bosnië en Herzegovina

Caribbean14. Cuba
15. Turken en Caicos
16. Dominicaanse Republiek
17. Bermuda
18. Aruba (voor passagiers van cruiseschip uit de VS)
19. Curacao (voor passagiers van een cruiseschip uit de VS)
20. Sint Maarten (voor passagiers van cruiseschip uit de VS)
21. Puerto Rico (USA Territory)
22. Haïti
23. Kaaimaneilanden (voor passagiers van cruiseschip uit de VS)
24. US Maagdeneilanden (VS Territorium)
25. Antigua en Barbuda
26. Anguilla
27. Britse Maagdeneilanden

Oceania28. Northern Mariana Islands (USA Territory)
29. Guam (VS Territory)
30. American Samoa (USA Territory)

Noord- en Midden -Amerika

1. Mexico

Vereisten: A. U moet een geldig (niet-uitgedrukt) visum of permanent verblijf van een van deze landen hebben: Verenigde Staten van Amerika, Canada, Japan, Verenigd Koninkrijk of Schengen (Europese Unie); en B. Je blijft niet veel meer dan 180 dagen.

Bezoek deze website voor nog veel meer details: Seccion Consular de la Embajada de Mexico en eua

Er is zoveel te doen in Mexico, veel van vooral dat je Amerikaanse visum je meerdere dagen kunt blijven. Als je van plan bent om gewoon een snel bezoek te hebben, kun je beter de Chichen Itza niet missen, is een van de wonderen van de wereld. Voel de oude sfeer en vergeet niet om uw ervaring onsterfelijk te maken door heel veel foto’s te maken.

2. Honduras

Vereisten: A. Uw Amerikaanse visum moet ten minste 6 maanden geldig zijn vanaf de aankomstdatum; B. U moet bij aankomst een visum aanvragen; C. Je moet je terugkeer/verder vluchtboeking kunnen laten zien, en D. Je moet niet veel meer dan 90 dagen blijven.

Bezoek deze website voor veel meer details: IATA Travel Center

Kun je geen genoeg krijgen van Maya -avonturen? Bekijk Copan Ruins of misschien kun je naar Utila gaan. Hier vindt u meer betaalbare accommodaties en zelfs plezier maken in het nachtleven. Voor alle adrenaline junkies zul je dol zijn op dit land vanwege zijn watersporten.

3. El Salvador

Vereisten: A. Uw geldige Amerikaanse visum; B. Koop bij aankomst een vakantiekaart voor $ 10, en C. U moet niet meer dan 90 dagen blijven.

Bezoek deze website voor veel meer details: IATA Travel Center

Wat je hier niet zou moeten missen, zou de Santa Ana Volcano zijn, die bekend staat als de grootste en veel actieve in het land. Natuurlijk moet je ook je vaardigheden onderzoeken. Ik betwijfel of deze plek voor beginners is vanwege het moeilijkheidsniveau. Probeer anders attracties zoals Joya de Ceren Archaeological Park te bekijken of reflecteren in Catedral Metropolitana. Er is altijd iets te doen in El Salvador.

4. Belize

Foto door Meritt Thomas op Unsplash

Vereisten: u moet een geldig Visa van de VS of Schengen in uw paspoort of een geldige Amerikaanse residentie hebben.

Bezoek deze website voor nog veel meer Detanullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *