30-daagse route in Zuid-Afrika vanuit Johannesburg, Rustenburg, Oost-Kaap tot Kaapstad


Een regenboognatie: 30 dagen in Zuid-Afrika

Zuid -Afrika is gezegend met meer dan zijn eerlijke aandeel in de ongelooflijke dieren in de wereld, landschappen en mensen. Een land van contrast, van dicht bij luipaarden en leeuwen op een safari in Kruger National Park, walvis kijken, mooie wijnlanden, spectaculair tuinpad en van het programma de adembenemende kustlijn van Kaapstad, Zuid -Afrika is inderdaad een wereld gepropt in één land.

Geografisch gezien bevindt het zich aan de zuidpunt van Afrika, met de Atlantische Oceaan in het westen en de Indische Oceaan in het oosten. Het land wordt begrensd naar het noorden door Mozambique, Zimbabwe, Namibië en Botswana, evenals ook twee onafhankelijke landen, de koninkrijken van Lesotho en Swaziland.

Zuid-Afrikaanse vlag, Port Elizabeth, Eastern Cape, Zuid-Afrika door Flowcomm / CC-by 2.0

Inhoudsopgave

Visa
Klimaat
Aankomst
Rondom
Routebeschrijving
Johannesburg – 4 dagen en 3 nachten
Sun City, Rustenburg – 3 dagen en 2 nachten
Durban, KwaZulu-Natal-4 dagen en 3 nachten
Port St. Johns en de Wild Coast, Eastern Cape – 3 dagen en 2 nachten
Chintsa, Eastern Cape – 3 dagen en 2 nachten
Port Elizabeth, Garden Route, Eastern Cape – 3 dagen en 2 nachten
Knysna, tuinroute, oostelijke cape – 3 dagen en 2 nachten
Cape Agulhas, Western Cape – 3 dagen en 2 nachten
Kaapstad – zowel 4 dagen als 3 nachten

Visa

Ik had een visum nodig om naar Zuid -Afrika te gaan! Filipino’s die een visum aanvragen, vereisen geen enkele vorm van visumkosten, dien gewoon de benodigde documenten in. Visa kunnen niet zo goed als niet worden uitgegeven in toegangspoorten. Kom niet opdagen zonder een visum als je er nodig bent om er een te hebben!

Het naleven van nationaliteiten heeft geen visum nodig voor een verblijf van 90 dagen of minder: Andorra, Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Botswana, Brazilië, Canada, Chili, Tsjechië, Denemarken, Ecuador, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland Zwitserland, Tanzania (90 dagen per 1 jaar), Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Uruguay, Venezuela, Zimbabwe en burgers van Britse buitenlandse gebieden.

Het naleven van nationaliteiten heeft geen visum nodig voor een verblijf van 30 dagen of minder: zowel Antigua als Barbuda, Barbados, Belize, Benin, Bolivia, Cape Verde, Costa Rica, Cyprus, Gabon, Guyana, Hongkong (Bno Passports of Sar Paspoorten), Hongarije, Jordanië, Lesotho, Macau, Maleisië, Malawi, Maldiven, Mauritius, Mozambique, Namibië, Pero, Seychelles, Slowakije, Zuid -Korea, Swaziland, Thailand, Turkije, Zambia evenals Zimbabwe.

Klimaat

Zuid-Afrika is een zonnig land, gevonden op het zuidelijk halfrond, waar de koudste dagen van juni tot augustus zijn, evenals de meest populaire van half oktober tot half februari.

Aankomst

Zuid -Afrika heeft twee grote wereldwijde luchthavens: of Tambo Worldwide Flight Terminal (Johannesburg) en Kaapstad Worldwide Airport. Er zijn directe vluchten vanuit grote Europese steden, GCC -regio, Amerikaanse staten, Zuid -Amerika (Buenos Aires), Australië en Singapore.

Rondom

Voor onze (mijn partner als I) 30-daagse reis rond Zuid-Afrika, hebben we een auto’s en vrachtwagen gehuurd-vonk Chevrolet die US Php 21.761/ USD 463 kost (inclusief verzekeringsdekking en eenrichtingsaangifte-we hebben de gekozen Auto’s en vrachtwagen van Johannesburg en hebben het 30 dagen teruggebracht in Kaapstad). We geloofden dat het een koopje was, omdat auto’s en vrachtwagenverhuur in de vluchtterminalkosten ongeveer PHP 84.000/USD 1.788 gedurende 30 dagen. We hebben er niet aan gedacht om hun openbare bezorging te gebruiken omdat:

We wilden zoveel mogelijk steden bekijken

Het is duurder, niet praktisch en minder handig

Het is een stad die is ontwikkeld voor de auto, evenals het openbaar vervoer wordt opgericht voor eenvoudige mobiliteit

Routebeschrijving

Ons primaire toegangspunt van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten was Johannesburg en Exit was Kaapstad. We hebben een open kaakticket gebruikt dat zowel kosteneffectiever als handiger bleek te zijn.

Voor de accommodatie, afgezien van de locaties waar we hieronder zijn gebleven, kunt u onze lijst van het beste high-end hotel in Zuid-Afrika inspecteren of kunt u ook meer locaties vinden om in Zuid-Afrika te blijven.

Hieronder is de volgorde van steden die we in Zuid -Afrika hebben bezocht:

Johannesburg – 4 dagen en 3 nachten

Anders begrepen als Joburg of Jozi is de enorme appel van Zuid -Afrika, de financiering en de economische hub van Zuid -Afrika.

Accommodatie: Margaret’s locatie – bed en ontbijt, ongeveer Php 2.100/USD 45 per nacht op dubbele bezetting. Inspecteer hier hun beschikbaarheid en ruimtetarieven hier.

Johannesburg door Martijn.munneke / cc-by 2.0
Hoogtepunten van de reis:

We vinden het leuknullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *