5 Basismethoden om veilige walvissen


als mensen te helpen, hebben we een uiterst cruciale verplichting jegens de andere wezens met wie we de planeet delen, met name die die betrekking hebben op het gevaar van uitsterven.

Een van de meest uitzonderlijke diergroepen die online in onze wateren online zijn. Deze aquatische zoogdieren zijn enkele van de grootste en de meest voorkomende, bewonen alle oceanen. Humpback -walvissen kunnen bijvoorbeeld worden ontdekt vanuit Japan en de Verenigde Staten tot Australië. Sommige typen zijn echter doelen om in gevangenschap te worden gehouden om technieken in stijlparken te doen, evenals sommige worden opgejaagd voor vlees. Een aantal is kritisch uitgehangen door de wereldwijde unie voor het behoud van de natuur (IUCN).

Er is veel dat we kunnen doen om beveiligde walvissen en andere mariene dieren in het wild te helpen. Hier zijn er een paar.

Wat wordt er in deze gids behandeld?

1. Houd uw CO2 -voetafdruk in de gaten.
2. Gebruik minder plastic gemaakte producten.
3: Ondersteuning van organisaties die werken om de oceaan te beveiligen.
4. Verantwoord reizen.
5: beïnvloeden aanpassing in uw gemeenschap.

Meer ideeën over YouTube ⬇️⬇️⬇️ Gerelateerde berichten:

1. Houd uw CO2 -voetafdruk in de gaten.

Het verminderen van uw koolstofvoetafdruk en het actief verminderen van uw energieverbruik is de allereerste en veel cruciale methode waarin u echt een verschil kunt maken. Een groot aspect dat resulteert in de dood van zowel mariene als zeedieren is klimaatverandering, wat deels te wijten is aan verhoogde koolstofniveaus in de lucht.

Wat is uw deel daarin? Stop met het nemen van de auto’s en vrachtwagen naar het werk! Koop in plaats daarvan een cyclus en neem deze elke dag naar het werk. Wanneer het betrekking heeft op het besparen van zowel middelen als energie, ontdek dan precies hoe ze moeten recyclen en hergebruiken, neem de trap in plaats van de lift (het is ook gezonder). Zoals je kunt zien, zijn er een heleboel dingen die je kunt doen!

2. Gebruik minder plastic gemaakte producten.

Plastic is niet-biologisch afbreekbaar, en daarom is het op de juiste manier af te schakelen. De oceaan is in veel gevallen de waarschijnlijke ontvanger van ons plastic afval. Sommige plastic producten en producten komen terecht in de buik van veel dieren in het wild, dragen bij aan de schade van habitats, en doden vele levensvormen, waaronder walvissen.

Hoe kun je een verschil maken? U kunt een recyclebare waterfles meenemen, recyclebare containers gebruiken en overschakelen naar papieren zakken die gemakkelijk kunnen worden gebruikt.

3: Ondersteuning van organisaties die werken om de oceaan te beveiligen.

Zeg inderdaad tegen organisaties die zich voor het behoud van kampioen zijn en dat ze NEE vermelden tegen degenen die het mishandelen.

Alleen al in Australië werken een aantal non-profit organisaties en instellingen ijverig om oceaanhabitats en mariene dieren in het wild veilig te stellen. U kunt vrijwilligerswerk doen bij dergelijke organisaties, voor praktische werkzaamheden of hen zelfs gewoon economisch helpen bij het soort donaties.

4. Verantwoord reizen.

Als reizigers kunnen de beslissingen die we op de weg nemen van invloed zijn op de veiligheid of misbruik van het mariene leven. Methode en voldoen aan verantwoordelijke varen, kajakken en andere recreatieve activiteiten op waterbasis. Terwijl aan boord van een cruise of zelfs een kleine boot, gooi je niets in het water.

Zie nooit zo goed en geniet van een walvis- of dolfijnshow!

5: beïnvloeden aanpassing in uw gemeenschap.

Kies openbare ambtenaren die ernstig zijn in het beschermen van het leven op zee. Voordat u uw waardevolle stemming zet, moet u de onderzoeksstudie naar het oceaanbeleid dat kandidaten hebben, onderzoekt als ze al een baan voor het behoud van de mariene behoud hebben.

Probeer en informeer de regionale winkeliers, restauranteigenaren met betrekking tot deze extreem ernstige zorgen, om ervoor te zorgen dat ze ook wel geïnformeerde opties kunnen maken.

Over de auteur: Colin werkt voor ozwhalewatching.com.au, een sociaal verantwoordelijke en duurzame walvis kijkende excursiebedrijf in Sydney, Australië.

Meer ideeën op YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

7 Veel plezier en gratis dingen om op te treden in Sydney, Australië

4 hoogtepunten van onze Kakadu National Park Day Tour, Australië

Freshies, Salties, evenals Birdies: Mary River Wetlands Tour, Kakadu National Park, Australië

Australian Outback: Uluru Camel Excursion bij Sunrise

Sunset Walk With the Kangaroo Dundee: Alice Springs, Australië

Passies van Paradise: Michaelmas Cay evenals het uitstekende barrière -rif, Australië

Aan boord van de Derwent Hunter: zeilen rond de Whitsunday Islands, Australië

Australian Visa: eisen en op de internettoepassing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *