5 reizen en ervaringen waar we van hebben gedroomd


Tijdens onze 8 jaar reizen hebben we enkele betoverende bezienswaardigheden gezien, een aantal geweldige mensen tevreden en hebben een aantal levensveranderende ervaringen. Toch zijn er nog steeds tal van dingen die we hebben op onze reisdroomlijst. Hier is onze Top 5 Desire -lijst voor 2017:

1. Slaap in een bungalow over water op de Malediven

Niets vermeldt ontspanning en hoogwaardige zoals slapen op een stel ruimte boven de oceaan. We hebben al vele jaren foto’s van dit soort accommodaties gezien, evenals onlangs, net veel van onze bloggen konden dit ervaren – jaloers!

We willen graag net zoveel wakker worden als de zon die in onze kamer klopt, de ladder naar de zee klimt en een verfrissende ochtendzwemmen gaan. Om nog maar te zwijgen, we willen graag wat snorkelen, Nick zou gaan duiken, en we zouden allebei genieten van enkele medische spa -behandelingen.

Fotocredit: Dave & Deb of the World D

De Malediven is ‘s werelds laagste land, evenals het zuidwesten van India en Sri Lanka. Het bestaat uit 26 zandige eilanden, en wordt omringd door turquoise blauwwater. We gingen er bijna heen toen we in 2009 in Sri Lanka waren, maar ons budgetplan maakte het op dat moment niet mogelijk.

Maar we kunnen onszelf in 2017 op de Malediven ontdekken !! We vieren ons 10e verjaardag samen en we geloven dat een reis naar deze prachtige bestemming het ultieme ontspanning en romantiek zou zijn … vingers gekruist.

2. Vlieg zeer eerste klas of business class

Dit is iets dat we nog nooit hebben gedaan. Evenals door high-end allereerste of business class te vliegen, bedoel ik niet aan de voorkant van een klein vliegtuig waar een beetje gordijn is dat de 2 klassen scheidt, evenals een gratis pakje pinda’s!

Ik bedoel, we willen de juiste eerste klasse vliegen waar je wordt behandeld als royalty’s. We vliegen tegenwoordig nogal een beetje en voor lange vluchten, vooral naar Azië, het zou echt leuk zijn om een ​​comfortabel bed te hebben om op te gaan liggen … met een echt kussen. Ik zou ook niet erg zijn om een ​​elegante champagne, gastronomisch eten, toegang tot de lounge, een douche en privacy!

We zijn onlangs geïntroduceerd bij Ultimate Class Airtes, een website met een team van professionals die korting op de eerste klasse (zelfs last-minute) kan ontdekken op de eerste klasse en business class-vluchten over de hele wereld. Of u nu reist voor zaken of vrije tijd, ze kunnen helpen bij het ontdekken van hoogwaardige vluchten op maar liefst 75% korting.

Het enige dat u doet, is uw vertrek invullen, evenals aankomststad, uw date, uw vluchttype, uw favoriete luchtvaartmaatschappij, evenals uw naam en contact opnemen met details, evenals een vertegenwoordiger van het bedrijf zullen antwoorden met een gratis offerte.

Hopelijk zullen we op een dag snel de hele wereld in stijl zwaaien?

3. Ga op safari in Afrika

In 2011 hebben we gedurende 5 maanden afzonderlijk door Oost -Afrika gescheiden. We sliepen op boten, zowel op bussen als op het strand. Dat was allemaal een ongelooflijke reis, met veel herinneringen gemaakt. Het waren echter de moeilijkste reizen die we ooit hebben gedaan.

We moesten vaak om 3:00 uur opstaan ​​om een ​​bus te nemen die om 8:00 uur zou vertrekken. Als je niet in de bus zat voordat het begon rond te rijden om passagiers op te halen, zou tegen de tijd van 8:00 uur rondrol, er zouden geen enkele stoelen over zijn.

Zowel bussen als gedeelde voertuigen riepen vaak zonder gas, werden overpakt met mensen, en haalden niet op hun laatste bestemmingen. We kwamen uiteindelijk meer dan eens te liften.

We ontdekten dat we in een aantal vrij dodgy ruimtes in sommige zelfs Dodgier -gebieden sliepen. We huilden en lachten, we worstelden en gaven ons over. Het was een reis voor de boeken, vol met vele ups, evenals een gelijke hoeveelheid downs. We hebben veel reisverhalen uit dat deel van de wereld.

Hoewel we een aantal moeilijke tijden hadden, wegen de geweldige tijden veel zwaarder dan iets dat we hebben ervaren. Afrika is een locatie anders dan ergens anders. We willen graag teruggaan en meer van de zuidelijke landen zien – Namibië, Botswana, Zambia en Zimbabwe.

Maar deze keer zullen we het niet onafhankelijk doen. We willen graag gaan met een geloofwaardig bedrijf, met een gids en bestuurder, en hebben onze accommodatie gedekt. We willen deze keer graag meer ontspannen en kunnen we volledig van de dieren, landschappen en locaties genieten. Safari gaan is iets dat we misschien wel en opnieuw kunnen doen. Blijf op de hoogte, want in 2017 doen we misschien precies dat!

4. Vul onze gezichten met sushi in Japan

Japan is een land waar we naartoe willen gaan voor een exenorm lang. Niet alleen omdat sushi het favoriete eten van Nick is, maar sinds van de cultuur, geschiedenis, natuur en sites. We hebben het bezoeken van Japan gehouden sinds we zo’n strak budgetplan hadden toen we voor het laatst in dat deel van de wereld zijn gereisd.

We willen graag Mt. Fuji wandelen, bekijk Kyoto, ervaar Tokyo, ontdek over Hiroshima, zie de kersenbloesems, eet verse zeevruchten en uiteraard, tevreden de mensen.

We hebben zoveel van Azië gezien, maar willen echt een reis naar Japan doen in de extreem nabije toekomst. Wie weet, misschien zullen we volgend jaar!

5. Cruise naar Antarctica

We zijn van plan om dit jaar naar Argentinië en Chili te reizen. Antarctica zal daar ons uit het zuiden beschimpen. Zo dichtbij, maar toch zo ver weg! Reizen naar dit continent zou een droom zijn, een die moet worden tevreden voordat er geen gletsjers meer over zijn.

Het zien van dit ongetemde, ongerepte land zou zo’n droom zijn die uitkomt. We willen graag op een expeditie -gestileerd schip, in tegenstelling tot een traditioneel cruiseschip, om ervoor te zorgen dat we echt op het continent kunnen stappen.

Fotocredit: Dave & Deb of the World D

Peddelen van een kajak langs luipaardzegels, een dierenriem rond ijsbergen nemen, kamperen op het continent en het zien van pinguïns van dichtbij zijn de hoogtepunten waar ik al vele jaren van droom … maar dit is een van de duurste reizen in de wereld.

Die begrijpt wat het komende jaar voor ons in petto zal hebben. Misschien zullen onze reiswensen van het bezoeken van Antarctica uitkomen!

Heeft u enige vorm van legendarische reizen of ervaringen die op uw reislijst staan? Laat het ons zien in de reacties!

Disclaimer: deze publicatie werd gesponsord door Ultimate Class Airtes.

Like deze post? Pin het!

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -partner en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit betekent dat we commissies maken als u op Links op onze blog klikt en bij aankoop van die retailers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *