50 ideeën om de wereld rond te reizen voor Filipino’s met minder geld


Ik voel me altijd ongemakkelijk praten over mijn persoonlijke financiën, maar ik weet dat ik vanaf jonge leeftijd was getraind in het verdienen en waarderen van geld. Veel mensen willen reizen en ik heb onlangs gesproken met veel mensen die het op lange termijn willen doen – hun enige echte zorgen: een paspoort en geld van de Filippijnen. Het kostte me 4 jaar werken in het Midden -Oosten om eindelijk $ 5000 (USD) te besparen om mijn hele wereldreis te beginnen, maar veel van de mensen thuis gaan ervan uit dat je, wanneer je in het buitenland werkt, veel geld hebben, maar de maandelijkse kosten van het leven, geldovermakingen terug naar de Filippijnen en investeringen nemen absoluut al uw maandelijkse inkomsten. (Gerelateerd artikel: Beroep of reizen, waarom niet beide?).

Vulkaan instappen in Nicaragua
Ik heb al mijn persoonlijke ervaringen geschreven om visa te krijgen en landen te bekijken met gratis visa, dus ik weet dat het hebben van een paspoort van de Filippijnen geen gedoe hoeft te zijn als je op de lange termijn wilt reizen (hier is mijn Filipijnse paspoort visumervaringen verhaal). Een extra idee – als u van plan bent om in Latijns -Amerika te reizen, raad ik u ten zeerste aan een USA -vakantievisum aan te vragen voordat u besluit uw baan op te stellen. Het zal u besparen van veel visumaanvraagkosten in Midden -Amerika en het aanvragen van verschillende landenvisa in het buitenland zal voor u veel gemakkelijker zijn. (Gerelateerd artikel: Hier is hoe u uw Paspoort van de Filippijnen kunt krijgen)

Laten we het nu hebben over het geldgedeelte. Om eerlijk te zijn, je hebt om te beginnen niet veel geld nodig – je zult waarschijnlijk het meest uitgeven aan vluchten, maar als je besluit om op lange termijn te reizen en je uit de Filippijnen komt, moet je het beginnen in Zuidoost -Azië Waar er al kortingsvluchten zijn! Je hebt niet hetzelfde bedrag nodig dat ik had toen ik op de lange termijn begon te reizen, ik ken sommige mensen die hun reis begonnen met slechts $ 1000 USD (Php 40.000).

De lange termijn reizen is compleet anders dan een weekendtrip, de eerste besparingen zijn geweldig om je op te gaan, maar het grote probleem waarmee je te maken hebt, is hoe je het kunt in stand houden en hoe je passief inkomen kunt hebben terwijl je beweegt zonder blut te zijn. (Gerelateerd artikel: Sustainable Travel Lifestyle)

Iedereen houdt van reizen, maar als Filipijns in de Filippijnen en een zeer laag minimumloon hebben in vergelijking met westerlingen, hier zijn mijn 50 ideeën over hoe je op lange termijn kunt reizen als je slechts beperkte besparingen hebt.

Hoe Engels te tonen in Thailand – The Land of Smiles!

Binnenkort komen er meer TEFL -country -gidsen!

Inhoudsopgave

Geld besparen en leven op de weg
Voorbereiding voor reizen
Visumaanvragen met Filippijnen Paspoort
Onderstorende reizen – investeren in uw vaardigheden
Veiligheid op de weg

Geld besparen en leven op de weg

Vrijwilliger – Je kunt onze verschillende manieren lezen om hier vrijwilligerswerk over de hele wereld te vinden! U hoeft hiervoor niet veel geld te betalen, het moet u eigenlijk helpen om geld te besparen!

Ontmoet familieleden of vrienden in het buitenland – Filipino’s zijn overal! Toen we 2 dagen in Singapore reisden, verbleven we in het huis van mijn familie vrienden en familielid, ze lieten ons rond en kookten zelfs maaltijden voor ons!

Als je geen familieleden of vrienden hebt, deel aan CouchSurfing of verschillende Facebook -groepen, kun je misschien collega -reizigers ontmoeten die klaar zijn om je te hosten tijdens je bezoek! Je kunt lid worden van ons eigen Two Monkeys Travel Forum!

Kook je eigen eten – reis in Azië, je kunt gemakkelijk $ 1 tot $ 2 maaltijden krijgen, maar als je in backpackers hostels verblijft, zijn er gratis keukens die je kunt gebruiken om maaltijden te koken!

Feest niet zo veel! Het is grappig dat ik, nadat ik een beslissing had genomen om op lange termijn te reizen, zoveel meer drinken in vergelijking met mijn jongere jaren. Ik wil geen dagen verliezen van mijn leven dat wordt opgehangen en het is gewoon een grote verspilling van geld!

Steek de grenzen over het land over-neem de bus of tuk-tuk. Overnachtingsvervoer is ook geweldig, het kan u geld besparen op een nacht van accommodatie! Hier zijn onze grensovergangservaringen in Zuid -Amerika.

Probeer Hitch Hiking – het zal je geld besparen en het is opwindend. Als je het nog nooit eerder hebt geprobeerd, is het begrijpelijk om te denken dat het gevaarlijk is, maar in werkelijkheid zijn veel mensen die er goed zijn en je moet gewoon je gezond verstand gebruiken. Als je nog steeds niet zeker bent, kun je proberen om te delen, waar mensen met auto’s adverteren op de route waar ze rijden en proberen reismaatjes te vinden om lid te worden van hen en de kosten te delen. Het kan een geweldige manier zijn om coole nieuwe mensen te ontmoeten en in een beetje extra stijl te reizen. Bekijk online bronnen zoals RideShareApps.com, die een verbazingwekkende hoeveelheid informatie hebben over ritten en transportaanbieders, met alle huidige rideshare -promoties en -aanbiedingen.

Ga op zoek naar langdurige vrijwilligerswerkmogelijkheden-als u op een boerderij wilt werken, controleer dan woofing; Als je van hostelwerk houdt of Engels onderwijst, kijk dan op het werk of help

Blijf in hostels – boek een slaapzaal en deel deze met andere mensen. U kunt de beste en goedkoopste hostte controlerennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *