Afgewezen Duitse visum: mijn remonstrance voor een Schengen Visa


“Ik was te zelfverzekerd.” Dat is het grootste besef dat mijn gezicht sloeg toen ik mijn paspoort ontving zonder het gestempelde van Schengen -visum uit de Duitse ambassade.

Het was mijn tweede keer om een ​​Schengen -visum in dezelfde ambassade aan te vragen. Ik dacht dat ik genoeg voorbereid was en dat visum gemakkelijk zo soepel kon krijgen als mijn eerste applicatie. Ik had het fout.

Gerelateerd artikel: Bent u van plan om in Metro Manila te blijven terwijl u uw Schengen -visum aanvraagt? Bekijk deze lijst met goedkope hostels in Manila-vanaf $ 4/ nacht.

Oké, genoeg met de negativiteit voor een minuut. Pauzeer even en probeer hier aan jezelf te denken:

Een beetje meer zomer-sunshine in Neurenberg, Duitsland
Winter witte opwinding!

Ontspannen, nietwaar? Die foto’s kunnen een van de redenen zijn om positieve zintuigen aan te trekken en gemotiveerd te blijven, zelfs als er een afwijzing komt. Soms is, afhankelijk van het geval van elke aanvrager, opnieuw aan te vragen niet de beste, onmiddellijke oplossing zodra u werd afgewezen. Er is een manier om de stappen over te slaan om een ​​interviewschema te maken, uw documenten in te dienen, het persoonlijke interview bij te wonen en te wachten tot uw paspoort wordt afgeleverd. Het antwoord op een weigering van visum is een “remonstrance”. Dit proces is absoluut legaal en gratis, en ik kan het beste vertellen.

Andere artikelen die u kunt lezen:

10 redenen om een ​​Europese riviercruise @Vantagetravel te nemen

Top 7 dingen om te doen in Berlijn, Duitsland voor koppels

AXA -verzekering voor Schengen Visa – De goedkoopste en beste reisverzekering voor Filipino’s

5 dingen die je wilt weten voordat je Praag, Tsjechië, Republiek bezoekt

Geweigerd Schengen Visa – Gemeenschappelijke redenen voor de afwijzing van Schengen Visa [en wat u eraan moet doen]

Inhoudsopgave

Afwijzing is niet het einde van je droom Europa -reis!

21 januari 2015
22-24 januari 2015
26 januari 2015
27 januari tot 12 februari 2015
12 februari 2015
13 februari 2015
16 februari 2015
18 februari 2015
Hoogtepunten over de schrijver

Afwijzing is niet het einde van je droom Europa -reis!

Dus laat me je zelfvertrouwen vergroten door mijn ervaring te delen over het indienen van een remonstratie (vragen om een ​​nieuwe beslissing) van je geweigerde Schengen -visumaanvraag in minder dan een maand, en uiteindelijk in je voeten stappen naar waar ooit Schengen in je in je landen routeren naar.

21 januari 2015

Ik ontving de Aquehnungsbescheid (weigering van Visa -brief/melding).

“Uw aanvraag wordt hierbij geweigerd.” Ik wou dat elke Schengen Visa -aanvrager deze lijn niet zal zien.
Ik weet dat het hartverscheurend is om de letters D-E-N-I-E-D op een paper te zien in plaats van het nieuw aangetaste visum op je paspoort, maar probeer focus te blijven en mijn volgende ervaring te lezen.

Er zijn negen algemene redenen waarom uw aanvraag wordt geweigerd:

Er zijn 9 algemene redenen voor weigering
Om deze redenen duidelijker te maken, biedt de brief een geschetste “sub-reasons” over waarom uw aanvraag niet succesvol was.

De sub-reisters voor ontkenning
Wat er ook in uw weigeringsbrief wordt gemarkeerd, moet duidelijk genoeg zijn om de volgende stap te zetten. Analyseer het en als u denkt dat u zich kunt verzetten tegen de reden die de ambassade heeft opgemerkt en daarom niet eens bent met de beslissing bij het weigeren van uw aanvraag, begint u zich voor te bereiden op het indienen van uw remonstratie.

Belangrijk: als u acht dat de beslissing van de ambassade juist is en u geen acceptabele redenen heeft en documenten voor uw remonstrance ondersteunt, stop dan met het lezen van dit en begin met uw nieuwe applicatie!

22-24 januari 2015

Ik heb mijn herinneringsbrief gemaakt en de nodige documenten voorbereid die mijn beroep ondersteunen.

De afwijzing van mijn visumaanvraag heeft reden nummer 8 aangegeven: “De informatie die is ingediend met betrekking tot de rechtvaardiging voor het doel en de voorwaarden van het beoogde verblijf was niet betrouwbaar.”

Ik probeerde te onthouden wat ik tijdens mijn interview heb gezegd en kon me niet herinneren wat er mis is en wat er ontbreekt met de details die ik heb uitgesproken. De ondersteunende reden antwoordde dat: “Uw doel van het verblijf werd niet onderbouwd door de gepresenteerde documenten.”

Tijdens mijn tweede aanvraag in januari 2015 voor het visum van een bezoeker, heb ik dezelfde documenten ingediend op basis van mijn eerste aanvraag in augustus 2014 en was ik te zelfverzekerd (zoals wat ik in de eerste paragraaf van dit artikel heb gezegd. Excuses voor het opnieuw zeggen.) dat het hetzelfde resultaat zou geven. Maar ik was dom genoeg om het grote verschil niet te overwegen op de tijd die ik vraagt. Ik vroeg om een ​​verblijf van 21 dagen vorig jaar op mijn aanvraag, terwijl mijn 2015-aanvraag een 90-daagse (de maximale dagen die je binnen zes maanden kunt krijgen) multi-enggen visum was. Hoewel ik heb uitgelegd dat mijn verblijf van drie maanden niet alleen zal gericht zijn op het bezoeken van een PAL, maar ook academische redenen zoals om me voor te bereiden op het masterprogramma dat ik in Hamburg, Duitsland, zal volgen door een taalcursus te volgen, heb ik de geldige documenten niet ingediend over deze uitspraken, omdat ik me concentreerde op de algemene en basisvereisten van een visum met het doel een vriend te bezoeken. Ik heb het visum van de bezoeker gekozen omdat ik een fo hebnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *