Binnen Bushwick bevat de raarste locatie in New York City


avontuurlijke Kate affiliate links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Wat maakt Bushwick zo raar?

Het zijn de fel geschilderde magazijnen waarvan je niet kunt zien dat ze functioneel of verlaten zijn.

Het zijn galerijen die verdubbelen als yogastudio’s evenals coffeeshops die verdubbelen als levenslessen.

Het zijn vreemde partijen in verlaten meubelwinkels waar mensen gekke kostuums dragen.

Het wordt getroffen door jongens die hun catcalls altijd beëindigen met “God zegene je”.

Een Brooklyn in tegenstelling tot Brooklyn

Van alle buurten die ik in Brooklyn heb bezocht (niet allemaal, niet door een lange schot, maar een uitstekende velen), valt Bushwick op als de minste zoals de anderen. In plaats van Brownstones of hoogbouw, is dit een industrieel ogende gemeenschap van magazijnen, veel van hen bedekt met heldere verf. Wat er ook wordt verspreid.

Bushwick is een van de grootste Latino -buurten in Brooklyn met grote populaties uit Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek. Bushwick was lange tijd een ruwe gemeenschap – een black -out in 1977 leidde tot massa -rellen en je kunt nog steeds wat schade aan deze dag zien. De gemeenschap begon in het midden van de jaren 2000 een hoek om te draaien, toen de stad de broodnodige monetaire middelen in de buurt begon te gieten.

Toen kwam de Williamsburg -factor.

In de vroege jaren 2000 ging Williamsburg, Brooklyn, van een no-go zone naar de hipster-kunstenaar Enclave van New York City. In het afgelopen decennium is Williamsburg echter van hip naar Yuppie gegaan en is het een van de meest gewenste (en daarom dure) buurten in New York City.

Lees meer: ​​de allerbeste tijd om New York te zien

Veel inwoners van Williamsburg met een laag inkomen, waaronder kunstenaars, werden hierdoor uitgeduwd, evenals velen van hen zich onmiddellijk naar het zuidoosten verplaatst-naar Bushwick. De oude bewoners van Bushwick hebben nu te maken met een instroom van gentrificatie. Ik denk niet dat Bushwick ooit op exact hetzelfde niveau zal zijn als Williamsburg, maar je ziet een verontrustend aantal luxe gebouwen opduiken.

Hoe heeft gentrificatie invloed op oude bewoners? Zowel positief als negatief, zoals altijd. Het strafrechtelijke misdrijf van Bushwick is lager dan in decennia, ja, evenals degenen die residentiële onroerend goed bezoeken hun waarden zien stijgen. De meeste mensen zitten echter vast in een gemeenschap die de dag geleidelijk duurder wordt.

Ik dacht er sterk aan om op een gegeven moment in Bushwick te wonen; Na de kosten een paar dagen daar, verklaarde ik het ook een beetje “daarbuiten” en besloot om ergens anders online te online en vaak te zien. (Voor de goede orde, ik geloof dat je veel meer waar voor je geld krijgt in Hamilton Heights, waar ik nu online online ben, plus de huurprijzen zijn goedkoper.)

Touring Bushwick

Bushwick is de enige locatie in New York die ik voorstel om een ​​gids te bezoeken of iemand die de gemeenschap goed begrijpt. Niet omdat het gevaarlijk is – verre van – maar omdat zoveel ervan in het zicht verborgen is.

Neem dit bijvoorbeeld:

Dat is mijn favoriete coffeeshop in de buurt, kleine oversla. Afgezien van een paar heldere uitbarstingen van verf, zou je daar geen concept hebben, laat staan ​​een geweldige coffeeshop. Evenals dat is een van de meer voor de hand liggende!

Veel locaties in Bushwick zijn zo – je passeert meteen zonder te weten wat erin zit, en ze adverteren er niet aan. Op die manier doet de gemeenschap me denken aan Melbourne, Australië.

Om die reden is het uitstekend om met een gids te gaan. Evenals ik kreeg de mogelijkheid om dit te doen op een Bushwick -bier, Bites & Art #Instawalk, een tour gemaakt door mijn geweldige goede vriend Jessie.

Nu is Jessie niet alleen een vrouw die rondleidingen doet – ze is een erkende gids voor New York City. Met Jessie krijg je een deskundige tournee en een echte insider’s look voor Bushwick, omdat ze hier jarenlang woont.

Jessie nodigde me, samen met twee van onze blogger -vrienden, uit op een gratis tournee met de buurt.

Cappuccino -demonstratie

Onze allereerste stop was in een café genaamd Italo, waar we een cappuccino hadden, evenals de demonstratie van mocha. Het is zowel een warm als een huiselijk café als ik stel voor om te stoppen! (Update 2018: helaas is Italo gesloten. Ik hoop dat je sowieso van de foto’s geniet.)

(Ik vind deze foto’s zo leuk! Zeg dank aan jou, Brooklyn Hipsters, voor het aankleden van vintage-y en het laten lijken alsof dit foto’s van tientallen jaren geleden zijn!)

Straatkunst in overvloed

De straatkunst is overal in Bushwick. Hier zijn er een paar vannullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *