Cafés, verjaardagen en lunch met mevrouw Woog


Dat klopt, dit is hoe november aanvoelt. Ik was bijna vergeten, wat alleen maar laat zien dat mijn kortetermijngeheugen op bits moet worden geschoten. Was het niet november, zoals drie weken geleden? Ik heb echt moeite om uit te werken waar 2016 is verdwenen, echt waar.

Misschien moet ik een paar van onze eigen IG -edities en stuk het jaar weer samen bekijken!

Als (zoals ik denk dat ze zijn geweest) voorgaande weken net zo leuk zijn geweest als deze was, is het veel logischer.

Deze week is mijn broer in de stad geweest, wat heeft toegevoegd aan festiviteiten. We hebben een reis gepland over een paar weken om naar Brisbane te gaan en hem ook te zien, dus november ziet er al uit als een volledige maand. En dat is hoe dom seizoen van start gaat, nietwaar?

Hoe dan ook, deze week hebben we een paar lokale cafés verkend – waarvan er één (The Hunter Works) net zijn tweede verjaardag heeft gevierd, maar daarover nog veel meer. We hadden ook het genoegen om de eminente mevrouw Woog voor de lunch in te halen en hebben genoten van de langverwachte Sydney Summer.

Dus kom vast te zitten in onze meest huidige IG -editie en we zien je aan de andere kant.

Proost – Jim & Christina XX

Als je dat nog niet hebt gedaan, meld je dan zeker aan bij onze wekelijkse nieuwsbrief die ik elke vrijdag stuur. In het is een overzicht van de artikelen van de week plus nieuws over wat er met ons aan de hand is. We geven je ook een exclusieve kennisgeving over alle wedstrijden die we runnen of freebies die we weggeven.

Klik hier om onze nieuwsbrief te ontvangen en ook ons ​​gratis e -boek over reizen.

De aanblik van veel meer plezier dat op de haven wordt geleverd, geeft aan dat de zomer echt van start gaat. Maar het is nogal iets als je de lange schepen ziet varen. En aan de ideale kant de zeilen van het Sydney Opera House – zie je wat ik daar heb gedaan?

Mevrouw Romance is vanmorgen veel meer van de Balmain Foreshore verkennen. Ze heeft deze fascinerende klifwandeling ontdekt – zie je het griezelige gezicht uitgehouwen in de rots?

Het is ontbijttijd en mijn broer heeft zijn koffie nodig. Deze prachtige cafeïne -visie bevindt zich aan de kleurrijke tafels van Cafe d’Yvoire in Balmain East. De service is mooi, de koffie (het landgoed van Toby) is uitzonderlijk en het eten – zoals je op het punt staat te zien – is prachtig!

Dit is de gebakken eieren en ricotta van Cafe d’yvoire in een chorizo ​​ratatouille. Het is het ontbijt van mijn broer en ik ben erg bang om jaloers op eten te krijgen …

Maar er is niets om zich zorgen over te maken: mijn eieren Benedictus met een royale portie gerookte zalm, in eigen huis gemaakt hollandaise en gegarneerd met zwarte kaviaar en eetbare bloemen is aangekomen. Het is niet alleen buitengewoon mooi, dit is ook een van de beste ei -bennies die ik heb gehad.

Als je probeert te vinden ontbijt of lunch in Balmain, ga je hier niet fout.

Zoals ik al eerder zei, er zijn veel meer en veel meer schepen op de haven naarmate het weer verbetert, maar er is geen duidelijkere marker die zomer hier dan het cruiseschipseizoen! Het is eigenlijk best verbazingwekkend om deze enorme schepen rond te zien zweven.

Vandaag hebben we onze charmante partner mevrouw Woog van de veelgeprezen blog Woog’s World ingehaald. Wat een schat is deze dame – en het blijkt dat we haar liefde voor knoedels delen … hoewel als je niet van knoedels houdt, is er waarschijnlijk iets mis met je.

We zijn in het nieuwe Shanghai in Chatswood, waar ze uitstekende knoedels serveren … en ook onze nieuwe favoriet: Rainbow Beef. Als je dit gerecht hebt geprobeerd, weet je wat ik bedoel. Als je dat niet hebt gedaan, is het alleen een geval van ‘nog niet’!

Het Rainbow Beef was een Woog -introductie, waarvoor we haar bedanken. Het is vrijwel alles waar ik op dit moment aan kan denken.

Hoe dan ook, mevrouw Woog had de aanwezigheid van geest om een ​​schot van ons te maken (dank u, mevrouw Woog) voordat we vertrokken. We zijn vergeten – wat vreselijke bloggers. Er is ook geen bewijs van onze lunch … hoewel dat waarschijnlijk een goede zaak is. We hebben altijd de neiging om te veel te kopen bij knoedelhuizen.

Gelukkige verjaardag voor een van onze geliefde cafés in Balmain: The Hunter Works! Dit kleine verscholen café vlak bij de hoofdstraat door Balmain heeft alles waar we van houden in een café. Geweldig eten, uiterste koffie en de vriendelijkste service die je in Sydney zult vinden.

Ze richten zich ook op lokale en interne producten, zijn zich zeer bewust van duurzaamheid en herkomst, en houden van Australische producten.

Voor hun verjaardag hebben ze een beslissing genomen om het koffiezetapparaat de vrije dag te geven en feesten ze in plaats daarvan met een heerlijke stenen en houtbier van Byron Bay. Ze hebben ook een spekstorm op de Barbie gekookt. Deze kleine brioche spekrollen gaan een traktatie af.

Het is een kraakfeest en we kunnen niet wachten om daar terug te komen!

Eindelijk, hier is onze functie van de week: waar te verblijven in Borneo – Le Meridien Kota Kinabalu. Ik had geen idee dat er internationale hotelketens zouden zijn op het derde grootste eiland ter wereld waar sommige van de dichtste maagdelijke regenwouden zijn.

Maar zelfs op de evenaar (de hoofdstad van Sabah is slechts 5 graden ten noorden), zul je luxe vinden. Dit is ongetwijfeld een kettinghotel in het buitenland, maar het wordt gerund door de lokale bevolkingEn de smaak hier is absoluut Sabahan. Bekijk hier onze volledige recensie!

De reis samenvatting van deze week

Elke week gaan we terug in de tijd over enkele van onze geliefde reisbestemmingen met behulp van nooit eerder geziene foto’s van onze reizen. Hier hebben we deze week terugkijk.

El Capitolio in Havana, Cuba was de regeringszetel tot de revolutie en is nu de Cubaanse Academie van Wetenschappen. Als het er bekend uitziet, komt dat omdat het in de jaren 1920 is gebouwd om te lijken op het Amerikaanse Capitol -gebouw in Washington DC!

We praten graag over Cuba en onze tijd daar. Het was een van die plaatsen die we al zo lang wilden bekijken. Hier is veel meer over wat we hebben geschreven over dit geweldige land.

Tulum, Mexico is een buitengewoon onderdeel van de wereld. En dit is de trifecta: het oogverblindende blauw van het Caribisch gebied, witte zandstranden van de Yucatan en oude Maya -ruïnes met uitzicht op alles. Deze ruïnes zijn enkele van de enige overblijfselen van de Maya -beschaving die aan de kust liggen. Bijna de rest bevindt zich in het hart van jungles in dit deel van Mexico.

We hielden van onze tijd hier in Mexico. Hier is veel meer over wat we hebben geschreven over Tulum en de Yucatan.

Houd gewoon van de kleuren van de Saguaro in Palm Springs. En met dat zwembad ideaal in het midden van dit prachtig gerenoveerde midden van de eeuw, is dit een van onze beste plaatsen om te verblijven in de speeltuin van Hollywood.

Terwijl de zon ondergaat over het Caribisch gebied, worden de kust van Mexico en de stad Tulum nog een stuk mooier. Dit is de Yucatan in het uiterste zuidoosten van Mexico, en het is een sensationeel onderdeel van de wereld. En nog beter dan dat – ons hotel, dat slechts 4 kamers bevat – is net over onze schouder.

Casa de Las Olas moet een van de mooiste plekken zijn die we hebben verbleven. Ja, de kamers zijn geweldig en dat geldt ook voor het uitzicht, maar de mensen hier zijn wat het zo speciaal maakt. Bekijk hier onze volledige recensie van Casa de Las Olas!

Als u dramatische kustlijnen en een geweldige road trip -vakantie probeert te vinden, kunt u niet fout gaan met de rit naar het zuiden vanuit San Francisco, Californië. De westkust van de Verenigde Staten is absoluut verbluffend.

Je moet ook ons ​​volledige reisplan van onze rit naar LA bekijken vanuit San Fran. We hebben een aantal geweldige details van onze reis om u te helpen – maar wees gewaarschuwd: het zal ervoor zorgen dat u begint met het inpakken van ideaal weg!

Dit is onze weg naar huis van onze huurwoning in Aleenta Phuket. Dit moet een van de meest luxueuze, romantische hotels zijn waarin we ooit hebben verbleven, en de loopbruggen over de enorme met vis gevulde waterfunctie rond het resort is slechts het begin. We hebben het over privézwembad, romantisch dineren aan de strand en een buitengewone dagspa bezocht door filmsterren.

Bekijk hier onze volledige recensie en video -walkthrough van dit hotel.

We hopen dat je plezier hebt genomen in de IG -editie van deze week. Hier is een geweldige november voor ons allemaal! Tot de volgende keer. J&C X

Afbeeldingen door de heer en mevrouw Romance door middel van Instagram: @mrandmrsromance en hoffelijkheid van mevrouw Woog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *