Creative Bison -buizen voor geocaching


Toen ik voor het eerst begon met geocaching, wist ik niet zeker wat ik probeerde te vinden toen het betrekking had op het vinden van een bizonbuis. Net als andere geocachers heb ik me afgevraagd hoe de bizonbuis zijn naam heeft verdiend. Neem een minuut en lees deze blogpost voor enig inzicht in de oorsprong en evolutie van de kleine, metalen, cilindrische buis die nu vaak wordt gebruikt door de geocaching -gemeenschap.

Gewapend met het achtergrondverhaal, weet je dat je niet echt op zoek bent naar een container in de vorm van een buffel. Als de container echter wordt verborgen door Team T&A137, probeert u misschien een bizon in een buffel te vinden.

Met meer dan 60 containers verborgen in mijn hoek van de wereld (Eugene, Oregon), is T & A137 verantwoordelijk voor een handvol slim vermomde bizonhuiden als: krijg een kick uit geocaching

En je een handje geven!

Dus stak ik contact op met Terry Purcell (de T in Team T & A137) met enkele vragen over de themakizonhuiden. Hier is de Geo-Scoop.

Waar vind je inspiratie en materialen voor de bizoncontainers van je thema?

In Eugene vonden we veel van ons materiaal bij Hirons -medicijnen*. We vinden ook veel ideeën bij Harbor Freight Tools en Michael’s Craft Store, die meubels en accessoires draagt voor poppenhuizen en andere kleine uitrusting. We controleren ook Goodwill en andere tweedehandswinkels op klein speelgoed. We plaatsten een bizonbuis in de cockpit van een speelgoedhelikopter en creëerden een themacache rond die container; Momenteel verborgen in de straat van ons in Denver.

* Hirons is Eugene’s “Most Special Everything Store en de oudste lokaal eigendomsferentief” – als je naar de stad komt, moet je de claustrofobische chaos ervaren die hirons is. Als je in Minneapolis woont, ga dan naar Axeman Surplus -winkels. Als je in Milwaukee of Chicago woont, probeer dan American Science & Surplus.

Amazon.com heeft een verscheidenheid aan bizonbuizen in alle verschillende vormen, kleuren en maten. Sommige productaanbiedingen zijn zelfs in een combo -pakket, zoals deze:

En alleen omdat een paar willekeurige extra vragen voor Terry:

Hoe geocache als team? Heeft u speciale geocachinggewoonten?

Mijn vriendin is een reizende verpleegster, dus we stappen om de zes of zeven weken. We hebben de neiging om onze geocaching rond wandelingen of andere verkennende reizen in de verschillende steden te coördineren. Ze houdt echt van puzzelcaches en is de ‘hersenen’ achter ons team; We geocache geocache ten minste 25% van de tijd.

Welke aanbevelingen heb je voor mensen die net worden geocaching?

Probeer van van Geocaching geen parttime baan te maken. Vergeet niet om plezier te hebben en plezier te hebben in de reis.

Gelukkige paden en opgetogen caching!

Verwant

5 Creatieve geocaching -containers. Onze geocaching -reis gaat door, ik ben altijd blij met de creatieve cache -containers die mensen bedenken. Voortbouwend op mijn originele bericht, 10 speciale geocaching -containers, hier zijn er nog vijf die een van mijn favoriete punten hebben verdiend: magneetcache, zie je het? De hint voor deze magnetische huid was 62092; L…
1 augustus 2016 in “Geocaching”

10 Special Geocaching Containersi begon met geocaching in mei 2010. Gezien het feit dat ik die tijd in vijf landen op vier continenten en in 32 van de 50 staten in vijf landen heb geregistreerd. Terwijl je geocache, begin je te zoeken naar gemeenschappelijke thema’s tussen containers (bizonbuizen, 35 mm filmbussen, magnetische cruciale houders) en schuilplaatsen (binnen …
9 november 2015 in “Geocaching”

Geocaching mega -evenement, West Bend Cache ba $ hliving iets meer dan een uur afstand West Bend, Wisconsin, het geocaching -Capitool van de Midwest ™, een geocaching -paradijs is letterlijk in onze achtertuin. Met meer dan 800 geregistreerde geocache-containers verborgen binnen een straal van 15 mijl van het centrum, is West Bend een fantastisch gebied om de sport uit te proberen of …
28 augustus 2011 in “Geocaching”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *