De Spook Cave Boat Trip van Iowa


Een prominente attractie in het noordoosten van Iowa, Spook Cave & Campground is de locatie van de langst begeleide boottour van Iowa. De Cave -afslag bevindt zich op US 18; aan de rand van McGregor, een schilderachtige rivierstad aan de overkant van de Mississippi -rivier van Prairie du Chien, Wisconsin.

Naar Spook Cave zijn een mooie reis met glooiende heuvels, Coulees, evenals majestueuze blufs. Ik heb meerdere keren door Spook Cave gereden, maar omdat het seizoensgebonden is (mei – oktober), heb ik het voordeel genomen van een hete zomerdag om de constante 47 graden grottemperaturen te ervaren.

Waar te verblijven

Vind gezinsvriendelijke accommodaties in McGregor, Noordoost-Iowa van conventionele hotels tot persoonlijke uitje verhuur met verblijf22.com:

Een camping naast een grottournee, sites zijn zowel schoon als ordelijk met overdekte toiletten, een wasfaciliteit en speeltuin. Er is ook een pittoreske waterval aan de oevers van Bloody Run Creek, een prominente forel visstroom en een leuke locatie voor jongeren om te wade en te verkennen.

Ik vierde dit najaar 61 jaar en stapte in een van de zes aluminium rijboten die in een kleine door elkaar gemaakte vijver drijven net buiten de ingang van de grot. Overstroomd om de boten te ondersteunen, de waterdiepte in de grot gemiddeld tussen 14-inch en 2-voet diep.

Verschillende reizen liepen op exact hetzelfde moment, achterlaten 35-45 minuten om de halve mijl uit de weg te maken naar de diepten van de smalle doorgang. Trips worden geleid en bieden een historisch verhaal van precies hoe de grot is gevormd, ontdekt, en omgezet in een reiziger -attractie (verwacht een beetje overlevering en spookachtige spookverhalen).

Een woord van voorzichtigheid: een groot deel van de reis omvat duiken onder lage platen en pin-balling van grotwanden. Ik ontdekte dat ik mijn hoofd tussen mijn knieën stopte en de man naast me dankbaar was niet zo goed als ik op hem leunde.

Als je claustrofobisch bent of een beperkte beweging hebt, is dit niet de reis voor jou. Onze reisgids heeft aangekondigd dat ze graag zou omdraaien als iemand het gevoel had dat ze moesten vertrekken, maar deze info kan nuttig zijn om te hebben voordat ze een volwassen toelating van $ 12 kopen. Jonge kinderen zijn misschien ook bang voor de nep -alligators en een reeks verzorgingsbotten die langs de grotmuren zijn georganiseerd; Laat ze in het midden van de boot zitten als je kunt.

De grot op zich is een fascinerend ding om te aanschouwen. Je ziet de gemeenschappelijke stalagmieten, stalactieten, grot spek, frisdrankstro en prehistorische fossielen. Naast de incidentele vleermuis, slang of spin, zie je niet veel grotleven; Het rivierniveau wordt in het laagseizoen verlaagd en ondersteunt geen vissen.

Over het algemeen ben ik blij dat ik tot slot stopte en ben naar de Spook -grot van Iowa gegaan. Als u met het gebied passeert, is dit iets om uw containerlijst af te maken.

Gelukkige paden!

Pin voor later:

Verwant

Familie plezier in Decorah, Iowanestled tussen de Coulees, evenals diepe riviervalleien van Noordoost -Iowa, Decorah is idyllisch. Huis voor Luther College De regionale bevolking is zwaar op Noren, houten trollen, evenals een progressieve denkwijze. Een buurt die zowel regionale kunstenaars als boeren ondersteunt, Decorah in de binnenstad is bekleed met voldoende coffeeshops, restaurants, …
25 december 2015 in “Iowa”

Roadtocht naar de grootste zeewion Cavefollow Highway 101 elf mijl ten noorden van het centrum van Florence, Oregon, en je zult jezelf ontdekken bovenop de grootste Sea Lion Cave. De locatie van Sea Lion Caves, een particuliere natuurbescherming en het vogelreservaat, de grotten zijn het hele jaar door het hele jaar door voor de uitstekende zeeleeuw, een bijna bedreigde …
30 mei 2015in “Oregon”

Small Town Iowa biedt enorme uitje met Feappered met primaire straten en winkelpuien, evenals de incidentele paarden en buggy, veel van Iowa in de kleine steden werkt nog steeds als zoiets als een van een eigentijdse dag Norman Rockwell-schilderij. Van de Mississippi River Bluffs tot de bruggen van de regio Madison, evenals een omweg voor een veld van dromen, hier zijn …
3 juni 2015in “Iowa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *