Een zorg voor reisblogschrijvers en aspirant -bloggers: help de geiten!


Ben je een reisblogger of geloof je over het ontdekken van precies hoe je een reisblog kunt beginnen? Toen we in 2012 voor het eerst onze blog begonnen, hadden we veel zorgen die in ons hoofd rondzweven. Op dat moment was er echter niet echt een uitlaatklep of locatie om bijbehorende vragen te stellen.

Misschien vraagt ​​u zich af hoe u veel meer webverkeer naar uw website kunt krijgen? Weet u niet zeker hoe u met merken kunt werken om gratis reizen te krijgen? Zet u zich precies hoe blogschrijvers een inkomen verdienen? Misschien begrijp je SEO niet, of weet je niet precies hoe je een reisblognaam kunt selecteren?

Welk element van reisblogging u ook niet zeker bevindt, we horen er graag over!

We proberen altijd ons blogmateriaal op onze website te verbeteren en om dit te doen, we willen u graag één vraag stellen. Als u nog 2 minuten over hebt, kunt u dan deze enquête invullen? Het is eigenlijk maar één basiszorg en het zou ons echt veel helpen – evenals onze lezers, dat ben jij! ?

(Opmerking: er is een schuifbalk in de enquête)

Bezig met laden…

We hebben een aantal interessante dingen georganiseerd in de extreem nabije toekomst, dus zorg ervoor dat je op onze website staat! Zeg nogmaals dank aan u voor het nemen van de tijd om deze vraag te beantwoorden. Heb je een uitstekende dag?

Dariece & Nick

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -partner en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit geeft aan dat we commissies maken als u op Links op onze blog klikt en bij aankoop van die retailers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *