Familie plezier in Decorah, Iowa


genesteld tussen de Coulees, evenals diepe riviervalleien van Noordoost -Iowa, Decorah is idyllisch. Huis voor Luther College De regionale bevolking is zwaar op Noren, houten trollen, evenals een progressieve denkwijze.

Een wijk die zowel regionale kunstenaars als boeren ondersteunt, Decorah in de binnenstad is bekleed met voldoende coffeeshops, restaurants en cadeauwinkels om een weekendje uit weg te plannen. We gaan nu al vele jaren naar Decorah, omdat het de dichtstbijzijnde “grote stad” is aan de slaperige boerderijwijk, mijn andere helft telefoontjes naar huis.

Phelps Park Trailhead

Upper Iowa River en Decorah zwembad

In de zomer vangt buis de bovenste Iowa -rivier af en vang vervolgens een indiefband bij een van de regionale eetgelegenheden. Als je je niet op je gemak voelt je jongeren langs een rivier te nemen, denk dan aan het Decorah-zwembad met zijn nul-diepgaande ingang en waterdia (zorg ervoor dat je telefoontje hebt voordat je gaat, omdat het zwembad kan worden gesloten tijdens zwemlessen) .

Whippi dip

Phelps Park evenals Whippi Dip

Andere “Must Do” -activiteiten in de zomermaanden rijden net zoveel als Phelps Park Playground en het netwerk van wandelsporen (niet bijzonder kinderwagen of jong kindvriendelijk, hoe leuk voor jongeren van de elementaire leeftijd en ouder ook). Phelps Park is een geschikte picknickplaats, hoe dicht bij de whippi -dip -ijssalon ook dicht bij de whippi -dip, je hebt het misschien moeilijk om een beslissing te nemen. WHIPPI DIP is ongelooflijk prominent aanwezig bij bezoekers, evenals de lokale bevolking en is volledig het wachten waard (we houden van zachte serve gedompeld in Butterscotch).

Dunning Springs Falls

Dunning Springs Park evenals Ice Cave Hill Park

Decorah heeft een mooie waterval in Dunning Springs Park. Auto -parkeren ligt vrij dicht bij de basis van de watervallen en een netwerk van trappen leidt je naar de monding van een grot aan de bovenkant van de watervallen (afwisselend kun je de rotsen aan de andere kant van het pad klauteren). Terwijl je in de omgeving bent, zorg er dan voor dat je langs Ice Cave Road rijdt en de pull-off voor de natuurlijke veer in Ice Cave Hill Park ontdekt.

Decorah Ealges

Misschien zijn de meest bekende Decorah-bewoners de Eagles die nestelen in de buurt van de Decorah Fish Hatchery (lees veel meer in dit verhaal). Onze jongeren vinden het leuk om de forel te voeden (breng extra kwartalen mee om voedselpellets van de automaten te kopen) en het bekijken van het kleine park en waterval achter het broederijgebouw. Het Forel Run -pad geplaveid voetgangers/fietspad loopt nu in deze richting en je zou snel kunnen struikelen of wandelen vanuit het centrum. Over het algemeen zullen fietsers genieten van kilometers van aangewezen verharde paden, een enkele baan, evenals fietsenwinkels om u zowel uitgerust als op weg te helpen.

Pinter Gardens & Pumpkins

Luther College evenals Pinter’s Gardens & Pumpkins

Luther College biedt openbare sessies openingen bij de Astronomy Department op de derde vrijdag van elke maand (meer informatie hier). We zijn ook verheugd over Fall-thema plezier in Pinter’s Gardens & Pumpkins aan de rand van de stad. Zorg er tijdens de feestdagen voor dat je de Decorah City Campground in het donker ziet voor een prachtige lichtshow.

Decorah Fish Hatchery

Buiten de stad zijn een paar avonturen die het bekijken waard zijn, Lake Meyer Region Park in dichtbij Calmar en Spook Cave en Campground in de buurt van Beulah (lees veel meer in dit verhaal). tevreden paden!

Verwant

Small Town Iowa biedt enorme uitje met Feappered met primaire straten en winkelpuien, evenals de incidentele paarden en buggy, veel van Iowa in de kleine steden werkt nog steeds als zoiets als een van een eigentijdse dag Norman Rockwell-schilderij. Van de Mississippi River Bluffs tot de bruggen van de regio Madison, evenals een omweg voor een veld van dromen, hier zijn …
3 juni 2015in “Iowa”

Willamette Fish Hatchery: Oregon’s vele opmerkelijke vissen broederij, je hoorde me. Visbroederij. Om eerlijk te zijn, ben ik in mijn leven naar talloze viskwekerijen geweest, maar slechts één in het specificeren van Oregon – de Willamette Fish Hatchery aan de oostelijke rand van Oakridge. Over het algemeen maken visschema’s me bang. Ik maak me een grote zorgen om in een van …
5 juli 2015 in “Oregon”

Roadside Attraction: Field of Dreams Filmsite in Dyersville, Iowathe Field of Dreams Filmsite in Dyersville, Iowa is de moeite waard om de afstand te gaan. Field of Dreams -filmsite, Dyersville, Iowa “Dit veld, deze game, maakt deel uit van ons verleden. Het herinnert ons aan alles wat zo geweldig was en het is misschien weer geweldig. Oh mensen zullen komen … …
19 juni 2012 in “Epic Road Trips”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *