Family Dining in Corinth, Mississippi


In de stad Corinth bevinden zich tal van activiteiten voor het bouwen van eetlust binnen een straal van 30 minuten van het centrum. Of het nu gaat om de slagvelden van de burgeroorlog van Corinth, Iuka, Farmingon, evenals Shiloh, een historische wandeltocht of de prachtige grote verlichting, u zult uiteindelijk een vittels of twee moeten ontdekken. Wat u ook naar de stad brengt, hier zijn enkele gezinsvriendelijke restaurants om aan te denken tijdens uw volgende reis met Noordoost-Mississippi:

Rib Shack: 920 Highway 72 East

Als er maar één plakje aardbeientaart onder de glazen taartplaat is terwijl je in de ribshut gaat, ga dan niet door, koop onmiddellijk dessert. Reken op mij op deze. Evenzo laat de rollen papieren handdoek gedispergeerd door de eetruimte niet afzien van elk type vingerlikken. Kiddie Korner Menu -opties omvatten kleinere delen van pluimveestips, ribben en een gerookte pluimveeborst voor $ 3,80. Of voor exact dezelfde prijs, koop een mand met gefrituurde maïsknuggets en deel een jumbo -varkenssandwich voor ongeveer een dollar meer.

Abe’s Grill: 803 Highway 72 West

Ik wil dat Abe’s Grill franchise het beste in mijn huisstadje is. Alleen open voor lunch en diner, kom vroeg en wees bereid om te zitten in elk type aangeboden stoel (buik zoveel als de bar in veel meer methoden dan één). Probeer voor $ 4,13 het bekende country-ontbijt met zagerij jus op een vers gebakken koekje (Martha White zou trots zijn). Omringd door oude vergunningsplaten en verkeersborden, zullen mogelijkheden Abe u zelf van dienst zijn.

Borrum’s Medication Store: 604 Waldron St.

Voor de natuurliefhebber is de bekende ‘Slugburger’ misschien niet je allereerste keuze. Op het menu in de medicatiewinkel van Borrum, omdat de uitstekende depressie troost in het centrum van het centrum, lunch je gelukkig bij de oude frisdrankfontein en in de oorspronkelijke medicijnwinkel. Allereerst aangeboden voor een nickle (een “slak”), kun je vandaag een Slugburger proberen voor $ 1,91 met belasting en een zak chips. Denk er aan het toevoegen van een authentieke chocolademout of een kersencokes (zoals in, cola met kersensiroop) aan het tabblad toe te voegen. Evenzo was nieuw in ons gehemelte pimentkaas op een cracker; Aangeboden als een schep of op een sandwich.

The Dinner Bell: 1000 South Harper Rd.

Het restaurant Dinner Bell serveert de hele buurt met hun thuis-stijl koken. In de toegangsmethode zie je regionale voetbalschema’s met een hoge instelling, buurtevenementen, evenals een poster die 100% Mississippi Farm verhoogde meerval ondersteunt. Jongeren kunnen net zoveel genieten van een reis naar de saladebar als de smileyfrietjes op het kindermenu (alle producten $ 3,99, inclusief een drankje en traktatie). Onthoud echter niet dat u een kwart opzij zet voor het Jumbo Gum Sphere -apparaat op uw methode (ouders kunnen ook deelnemen).

Pizza Grocery: 800 A Cruise St.

Ik was volledig verbaasd over pizza -supermarkt; Evenals ik zou terugkomen naar Korinth om de onderste kom spinazie en artisjokdip te likken. Bij het betreden van de pizza -supermarkt (oorspronkelijk een opslagfaciliteit voor droge boodschappen, producten, evenals bier), moet een persoon naar het kelderniveau gaan voor de volledige eetervaring. Breng een fles van onze eigen wijn, we daalden af naar een wereld van de Italiaanse keuken. Alleen geopend voor lunch en diner, alle producten op het menu Youngsters zijn $ 5,00 en omvatten thuisfavorieten zoals lasagne, mac & cheese, spaghetti en gehaktbal, evenals een pizza met één topping natuurlijk.

Juju’s garnalenboot: 1907 Shiloh Rd.

Als het personage Personal Benjamin Buford “Bubba” Blue zijn lot in de film Forest Gump zou hebben overleefd, stel ik me voor dat hij de garnalenboot van Juju had. verfraaid met visnetten, Mardi Gras -kralen, evenals de incidentele voodoo -pop, het leek alleen het beste om een kom gumbo te kopen met een kom etouffee (met hushpuppies voor dompelende doeleinden, natuurlijk). Met garnalen en gefrituurde visstrips op het kindermenu voor $ 4,95 (friet en opgenomen friet), wees niet bang om gegrilde tilapia, pluimveeborst en meerval tussen de kinderen te splitsen. Gemaakt van kras door eigenaar Cheryl Wilson, eindig op een noot van Essential Lime Pie ($ 2,95/plak).

Dineren in het zuiden had een paradigmaverschuiving nodig voor de Feed Me -familie. Meervallen, prachtige thee, evenals gebakken augurken opzij, we kwamen er uiteindelijk achter of we vertraagden, een betovering zaten, en lieten wat er in de verteering liet, een paar van onze noordelijke agressie zouden vervagen. Dus, ga je gang, praat met je buren, speel wat dekwerkers en blijf langer dan je gepland. Heck, je kunt zelfs twee keer geloven over een enorm plakje pecantaart!

Abe’s Grill

Verwant

Family Dining in Chicago Southlandthe Road Trips “Feed Me” Mantra, is eenvoudig, maar niet altijd eenvoudig te bereiken. Tijdens ons huishoudelijke reizen zoeken we naar de uitbreiding van “diner thuis”, waar we ook rondlopen. In de continue bladeren voor hoogwaardig, betaalbaar, regionaal, smakelijk eten, heb ik de jonge jongens ingepakt en op weg naarnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *