Fantasy camping: boomhuizen, treinen, overdekte wagens en tipis


Het is vrij moeilijk om beter te worden dan kamperen. Maar denk aan wat je kinderen zouden zeggen als je hen zou vertellen dat je de nacht doorbracht in een echte overdekte wagen, zoals die van de pioniers veel meer dan een eeuw geleden gebruikten. Of, in een boomhut. Paul Bambei, president en CEO van de National Association of RV Parks and Campgrounds, waarin GoCampingAmerica.com wordt georganiseerd, hielp ons enkele van de netste fantasiekampeerplekken te vinden.

Hemelse hectare
Stanardsville, Virginia
Deze camping, gelegen niet ver van het Shenandoah National Park, heeft treincabsooses die zijn verbouwen in hutten. Elke caboose is uitgerust met een volledig uitgeruste keuken en badkamer. Het park, dat ook vissen, mountainbike paden en hayrides biedt, biedt ook conventionele hutten en camperlocaties.

Gezinnen kunnen in een caboose blijven op Heavenly Acres Campground in Standardsville, Virginia

Shelby Mansfield Koa
Shelby, Ohio
Naast hutten en parkmodellen omvatten huuraccommodaties op deze camping een gerenoveerd corncrib en een bijna eeuw oud postkantoorgebouw.

Smokey Hollow Campground
Lodi, Wisconsin
De accommodaties van deze camping omvatten parkmodellen, yurts en een overdekte wagen.

Het boomhutkamp
Rohrersville, Maryland
Deze camping ligt in de buurt van het Appalachian Trail en biedt zijn gasten de kans om naar het bos te ontsnappen, terwijl hij de nacht in Tree House -huisjes doorbrengt die letterlijk op palen staan, acht tot 10 voet boven de grond.

Reistip: bekijk ons verhaal over tien suggesties voor autocamping met kinderen.

Ventura Ranch Koa
Santa Paula, Californië
Deze camping biedt parkmodelcabines en tipis.

Yogi Bear’s Jellystone Park Camp-Resort
Larkspur, Colorado
Dit park beschikt over parkmodelcabines, huisjes, tipi’s, yurts en safari -tenten. Het is een van de vele parken in het Jellystone Park -systeem met Tipis.

Hirz Mountain Lookout
Shasta-Trinity National Forest
Breng de nacht door in een Fire Lookout-toren met 360 graden uitzicht op Mt. Shasta en Mt. Lassen. Deze uitkijk is voor de avontuurlijke – degenen die het niet erg vinden om 5 mijl te rijden met lage snelheid op Road 35N04, een limited single lane single lane onverharde weg. De weg is een hoge opruimende bergachtige weg die wordt aanbevolen voor voertuigen van 4-wielaandrijving, maar de uitbetaling is iets dat uw kinderen voor altijd zullen onthouden.

Hobbit House
Trout Creek, Montana
Je hoeft niet naar Middle Earth te gaan om als een hobbit te slapen. Dit uitje verhuurwoning is vrij uniek. De eigenaar zegt: “Rondwerk van het Hobbit -huis is een dorp dat ‘s nachts het leven betreft met de magische weergave van lichten uit de cavalcade van champignons die Hobbit Lane naar de verlichte muurschildering van een heel Hobbit -dorp lijn zetten. De opwinding wordt verhoogd wanneer deze feeënstructuren de ene na de andere in de schemering beginnen te verlichten. Als je echt geluk hebt … en rustig, zie je misschien de schaduw van Bilbo Baggins of van hem een kijkje van hem thuis vangen, omdat hij graag ‘s nachts op blijft en zijn vrienden uit de shire vermaakt. ”

Verwant

Familie kamperen in een yurt toen we hoorden dat de grijze walvissen begonnen te migreren langs de kust van Oregon, we kozen ervoor om een snelle overnachting naar de Stille Oceaan te maken. Zoals bij veel last-minute reizen naar een gewenste bestemming, werden tarieven voor hotels en B&B’s geciteerd in de relatie tussen vraag en aanbod. Gelukkig, Oregon …
5 oktober 2016 in “Camping”

Hoe campings kunnen helpen “je aard aan te krijgen” wie nodig heeft zomerkamp? Campings zijn tegenwoordig niet alleen pittoiletten en kampeerplaatsen. In toenemende mate voegen campings educatieve programma’s en activiteiten die zijn ontwikkeld om het hele gezin te helpen leren over het buitenleven.
1 juni 2011 in “Beste campings”

4 Roadtrip -apps voor gezinnen wanneer je op weg bent op een gezinsreis, zul je waarschijnlijk behoorlijk blij zijn met het avontuur dat je zou zien. Voordat u aan de slag gaat, moet u uw route, activiteiten en accommodatie -opties organiseren. Om u te helpen met deze taken, zijn er een paar handige Roadtrip -apps die u misschien leuk vindt om …
10 maart 2021in “Guestpost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *