GEFELICITEERD! De winnaar van ons Spirit House Restaurant Cookbook Giveaway is …


Onze competitie was om ons te vertellen dat u uw slechtste kokende nachtmerrie. Dit idee van het onderwerp onderwerp werd geïnspireerd door een vriend van ons die probeerde kippen satay te maken voor zijn nu partner met een pot pindakaas en niet veel anders. Zijn partner kon niet wachten om me dit verhaal te vertellen de eerste keer dat we elkaar allemaal ontmoetten. We zijn nu allemaal geweldige vrienden. Ik hou daarvan! Ons kookboek Giveaway from Spirit House is daar een knipoog.

We hebben allemaal deze horrorverhalen gehad. Ik heb ooit mevrouw Romance bijna laten overgeven met een sandwich …

Het was lang geleden en ik had geen baan. Ik had het op mezelf genomen om de lunch van mevrouw Romance voor werk te maken terwijl ik bij haar woonde. Het is een lang verhaal, maar ik was teruggekeerd naar Engeland toen mijn werkvisum was verlopen, maar keerde terug naar Australië zo snel mogelijk op een bezoekersvisum om bij haar te zijn.

Terwijl ik probeerde aan een sandwich voor haar te denken (ik had dit soort dingen nog niet eerder gedaan), had ik een plotselinge realisatie: hield ze niet van pindakaas? En hield ze niet van mayonaise?

In een haast bracht ik twee en twee samen en maakte uuUurrghh!

Een van mijn kooknachtmerries: openbaar gemaakt.

Verbazingwekkend genoeg heeft niemand anders een verhaal over het maken van hun belangrijke andere kots met een walgelijke sandwichvulling. Dat is een goed ding! We zijn echter zo blij met de actie van onze Book Giveaway -competitie.

Sommigen van jullie hebben ongetwijfeld culinaire nood ondergaan, en dat je je comfortabel hebt gevoeld om dat met ons te delen, is echt de eerste stap naar een helderder, gelukkiger keukenleven.

Maar een van jullie maakte een substantiële indruk met je kooknachtmerrie.

Hier zijn onze top 5-deelnemers-die allemaal niet alleen woest grappig waren, maar me ook maakten met empathie in hun pogingen om indruk te maken op vrienden of nieuwe romantische interesses … of gewoon het hele hart-op-slaven.

Runners-up:

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaringen met ons:

Mijn slechtste kookramp … HMMM … Ik heb in de loop der jaren veel een paar jaar geleden gehad, in een ernstige slaap van de slaap, een paar maanden nadat ons kind was geboren, spuitte ik chocoladesaus over ieders worstjes tijdens het diner – Denken dat het BBQ -saus was! Onze 3 -jarige gedachte Kerstmis had wat – vlees met chocoladesmaak !!!

Claire Chadwick van Clairechadwick.scenty.com.au

Enkele jaren geleden en wilde indruk maken op mijn nieuwe partner, stelde ik voor dat hij een paar van zijn vrienden uitnodigt voor een etentje dat uitsluitend door MOI werd geleverd.

Voorgerecht…. Mushy asperges… .Mains …. … … eindelijk dessert … & ongetwijfeld op een rol … in plaats van het een lichte stof van ijs suiker te geven…. Ik ging nogal zware hand verder … na een paar glazen bubbels om het in bakpoeder te smoren !!

Ik was toen gek … omdat mijn optie was om mijn haardroger te pakken te krijgen en zijn keuken te versieren en allemaal in wit stof !! Grappig genoeg … Ik heb nooit de drang gevoeld om weer indruk te maken op zijn vrienden !! En gelukkig hebben we allebei een geweldige liefde voor koken ontwikkeld. Heb gehoord over het Spirit House van vrienden … def op mijn lijst met plaatsen om te bezoeken.

Carole Hamilton

Omdat ik Frans was, dacht ik dat ik zou proberen indruk te maken op mijn partner voor zijn verjaardag. Ik heb voor het eerst geprobeerd koffie -eclairs te maken. Ik dacht dat het Choux -deeg er een beetje vloeibaar uitzag toen ik het op het dienblad leidde voordat ik het in de oven legde. Niet alleen de Choux kwam absoluut plat uit, maar hij was ook verbrand! Uiteindelijk vierden we zijn verjaardag met Coffee Custard alleen als dessert!

Cyndie van mslimalicious.com

Het pakken van vla poeder in plaats van korenbloem om de saus te verdikken voor onze bloemkoolkaas en niet op te merken totdat deze werd geserveerd met mijn gebraden varkensvlees.

Margaret

Mijn slechtste kookramp moet de tijd zijn dat ik instant noedels heb gemaakt, maar omdat ik bezig was met het hebben van een Twitter -chat, stak ik het plastic pakket in brand … dat een gat in het aanrecht verbrandde … maar mijn noedels waren tenminste nog eetbaar

Lot

Maar onze absoluut geliefde-echt met ons en onze (mijn) overkoepelende liefde voor echt hete curry is dit:

Winnaar:

Toen ik een heel nieuwe mevrouw was, nam ik een beslissing om de nieuwe Mr A Curry te maken (dit was de jaren 80 toen we alleen Curry Powder gebruikten) het recept riep om drie theelepels currypoeder, ik gebruikte eetlepels. Niet alleen dat, ik had hete madras currypoeder gekregen. Het was zinderend heet. De pot, de houten lepel en de platen waren er geel van gekleurd en mijn arme echtgenoot probeerde heel hard om het te eten met streaming ogen en een loopneus voordat ik hem zei te stoppen en we gingen wat chips krijgen. Ik ben tegenwoordig een vrij goede currymaker en gebruik nooit currypoeder, maar we zullen die eerste nooit vergeten.

Michelle KindRegan van datummerfeeling.com

Ik heb zo veel curryverhalen dat het belachelijk is, en veel van mijn houten lepels, onze slow-cook pot en onze rijstkoker zijn allemaal geel van curry. Gefeliciteerd, Michelle. We nemen echt snel contact met je verbluffende kookboek naar je toe – en moge je tonsils (op een goede manier) voor altijd blijven verbranden!

Goed gedaan eenD Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze competitie. We waarderen het echt dat u uw persoonlijke kook nachtmerries delen.

Als u de behoefte voelt om bovendien te luchten of te delen op uw gruwelen van de keuken, voel je dan gratis om dit te doen: kooktekst? Vertel het ons hier!

Afbeeldingen door MR & Mrs Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *