Geld verdienen op de weg: een inspirerend interview met de Motoroamers


Wil je de wereld rondreizen, maar weet je niet zeker hoe je betaald kunt worden om te reizen? In dit korte artikel hebben we een inspirerend interview van Karen die haar ervaring deelt die werkt als een online levenscoach, en als reisblogger met haar man. Geweldige reisbanen, toch?!

Karen en Myles reizen momenteel door Europa in hun camper, en ze kwamen erachter hoe ze online geld kunnen verdienen terwijl ze gaan.

Ze hebben hun verdienstromen gediversifieerd in koop om op een financieel duurzame manier te kunnen reizen. Ze verdienen niet alleen geld vanuit huis (nou ja, een camper) terwijl ze absoluut locatie-onafhankelijk zijn, maar ze doen waar ze van houden! Lees verder voor meer informatie.

Hallo Karen & Myles! Vertel ons alsjeblieft een beetje over jezelf

Wij zijn Karen en Myles, ook bekend als de Motoroamers en na 30 jaar van bedrijfsangst en zelfstandige onderdompeling hebben we een beslissing genomen om de regissing van ons leven op te nemen en enkele enorme veranderingen aan te brengen.

Binnen een periode van vier jaar hadden we ons huis verkocht op Isle of Man, VK, de greep op onze bedrijfsbelangen opgelost en verhuisd naar Somerset om het ‘goede leven’ te leiden. Eindelijk konden we genezen van onze burn -out. Maar ondanks voor mij, omscholing en het plegen van een zinvolle vrijwilligersrol, ontbrak er iets. Zelfs de dappere inspanningen van Myles om zijn golfhandicap te verminderen was niet genoeg om zijn ziel te kalmeren.

Het kostte een excursie van zes weken van Nieuw-Zeeland om ons het ontbrekende stuk van onze puzzel te laten zien. REIS!

Nieuw -Zeeland heeft ons geleerd hoeveel verkenning nodig had om deel uit te maken van ons leven en dat we onze avontuurlijke geesten moesten voeden. We wilden ons best instellen naar vrijheid van een systeem dat ons probeert te beheersen.

Toen we thuiskwamen, was het geen verrassing om Myles te horen suggereren dat we een camper kopen en een jaar op reis gaan, terwijl we thuis verkochten op Isle of Man. Na het vechten tegen mijn angsten en ‘wat als’, kregen we onze nieuwe reizende metgezel en in maart 2016 waren we ingepakt, ingepakt en vertrokken in de Europese zonsondergang.

Op zoek naar andere geweldige online banen? Geiten op de weg hebben honderden geweldige banen geprobeerd, gecontroleerd en onderzocht die u kunt doen onderweg, online en onderweg, zodat u overal geld kunt verdienen! Abonneer u om meer te weten te komen over veel meer fantastische banen op afstand, zoals betaalde online enquêtes en hoe u wordt betaald om online te schrijven!

Twee weken na onze ‘tussenjaar’ wisten we dat dit veel meer was dan slechts een jaar uit-dit was waar we voor altijd in hun leven naar hunkeren. Een leven dat mijn creatieve ziel voedt en onze avontuurlijke geesten voedt. Helemaal vrij om onze geest uit te breiden met cultuur, taal en leven buiten de dagelijkse sleur.

Vertel ons over uw online banen

Een deel van het onderweg zijn voor ons, is niet alleen een vakantie, die binnen onze eerste maand duidelijk werd. Het is zeker dat toeristen zijn plaats hebben, hoewel wat veel belangrijker was, onze overgang naar digitale nomaden was.

Nadat we onze eigen bedrijven hebben geleid, erkenden we dat we niet gewoon konden stoppen met werken. We moesten gewoon op een andere manier werken die veel evenwichtiger, hartgericht en zinvol was.

Dus begonnen we te onderzoeken hoe we konden werken tijdens het reizen en een inkomen verdienen dat onze levensstijl heeft opgelopen. We zijn tenslotte overgegaan van een jaarinkomen van zes cijfers naar aanzienlijk minder, praktisch ‘s nachts. Ik moet eraan toevoegen dat we ‘er’ nog niet zijn-het is een werk in uitvoering terwijl we een structuur creëren die met ons hart stroomt en niet alleen de portemonnee.

Ons werkplatform draait om onze vaardigheden, verlangens en wat ons potentiële publiek misschien van ons wil. Door dit trio te combineren, kunnen we iets bouwen dat ons voedt en anderen helpt. Gezien onze absoluut verschillende persoonlijkheden en vaardigheden, was het absoluut noodzakelijk om dit vanuit twee hoeken aan te pakken en onze competentie individueel en collectief te verkennen.

Eerst en veel van de belangrijkste, we hadden onze basislijn nodig! Het vitale inkomen dat we nodig hadden om ons account te voeden, zodat we dagelijks kunnen leven. Dit is vooral het domein van Myles, omdat hij echt een goed oog heeft voor huis en investeringen. Dus na het verkopen van ons huis op Isle of Man, hebben we geïnvesteerd in drie huurwoningen; Twee bevinden zich nog steeds op het eiland en de derde in het Verenigd Koninkrijk wordt beheerd door een thuisagent.

De rest van onze Capital Myles heeft geïnvesteerd in een aandelenportefeuille met belastingvrije ISA’s die worden gebruikt door de Britse overheid en Medium Risk FTSE100-bedrijven, die ons regelmatige dividenden geven.

Voor mij ligt mijn competentie in coaching en creatief schrijven, die me al meer dan 25 jaar goed hebben gediend. Het vinden van mijn niche in ons nieuwe nomadische leven was eenvoudig toen ik stopte om na te denken over het verhaal van angst en burn-out dat leidde tot onze levenswisseling. Ik had een ‘stress tot geluk’ verhaal om te delen en een substantieel publiek om mee te werken, met dezelfde benarde toestand.In het afgelopen jaar hebben we met de technische mogelijkheden van Myles een nieuwe website gebouwd die mijn liefde voor vrouwen heeft om hun innerlijke geluk te vinden. Met behulp van mijn meditatie-leringen en mijn eigen persoonlijke inzichten, concentreer ik mijn energieën op het publiceren van boeken, die me tweejaarlijkse royalty’s geven, online programma’s en coaching creëren, wat ik doe via e-mail, telefoon en Skype.

Ik gebruik ook sociale media en een Facebook -groep, word wakker met geluk, om een ​​aanwezigheid op de virtuele markt te creëren en laat dit momenteel organisch ontwikkelen.

Ten tweede hebben we nu de basis om deze basiselementen te hebben om het meest opwindende aspect van ons externe werk te bouwen – hoe we onze reizen omzetten in een betrouwbaar merk- en inkomensstroom.

Myles, met zijn humoristische uitzicht op de wereld en mijn creativiteit maakt ons een formidabel team en dus werden de Motoroamers en ons serieus vermakelijke reismerk bedacht. We bouwen nog steeds ons profiel in deze nieuwe arena en we hebben een weg te gaan, hoewel we met het naderen van 1,7K -volgers op onze FB -pagina en affiliate marketingpartnerschappen op onze website, we beginnen langzaam om onze infrastructuur te bouwen. We richten ons op het schrijven van nuttige inhoud, het delen van grappige, ‘On the Road’ inzichten en het nemen van drone -video’s die ons publiek inspireren.

Het beste over het kader dat we creëren, is dat ons primaire inkomen ons in staat stelt om zonder stress te doen waar we van houden. Zo anders dan het leven dat we eerder hadden.

Waarom besloot je je “gewone” banen achter te laten?

Mijn liefde voor het helpen van mensen en het maken van een verschil bracht mijn bedrijfswerk en mijn persoonlijke ontwikkeling en coachingadviesbureau. Maar als introvert, terwijl ik goed was in mijn werk, voedde het mijn hart niet. Ik vocht een constante strijd met mijn behoefte aan financiële zekerheid, enerzijds, waardoor ik gedwongen werd nooit een contract af te wijzen, en mijn mensen-aangename, perfectionistische eigenschappen aan de andere kant. Deze twee beesten trokken me in burn -out met een bloeiende bankrekening. Dit bracht niet het geluk en de vrijheid waar ik naar streefde, en er moest iets veranderen – dat ik iets was!

Dus op het breekpunt stopte ik uit een contract van $ 80.000 en begon ik mijn behoeften op de eerste plaats te zetten. Het was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan, hoewel het loslaten van mijn bedrijf cruciaal was voor mijn overleven.

Meer dan drie jaar trok ik me terug totdat ik uiteindelijk mijn laatste klant uitbracht. Nu was het tijd om een ​​rol te vinden die mijn introvert voedde. Ik trainde in meditatie en ik begon een veel meer anonieme route te vinden om aan mijn behoefte te voldoen om anderen te helpen dan de zeer openbare waaraan ik gewend was geweest. Dit werd het centrale deel van mijn verhaal en mijn besef van hoe ik dit kon kanaliseren in mijn virtuele coachingdiensten.

Als partnerschap wisten Myles en ik dat we actief moesten zijn en de kans grepen om op een andere manier te werken die ons en de mensen die we wilden bereiken veel meer impliceerden. En wat is een betere manier dan onze vaardigheden en onze reizen combineren?

Waar ter wereld heb je gewerkt?

De charme van onze methode is dat we hebben kunnen werken in elk land dat we hebben bezocht, dat is 11 tot nu toe in Europa, omdat maart 2016. De rest van de wereld zal nog een jaar wachten.

We hebben het geluk gehad om ons kantoor het strand te noemen, met zand tussen onze tenen, het zwembad gekleed, niet veel om eerlijk te zijn, zeker geen pakken te zien. We hebben gewerkt in steden zoals Annecy, Frankrijk gewapend met alleen een videocamera en een video of uit in de wildernis van Kreta, Griekenland terwijl we converseren met de natuur in plaats van te luisteren naar het geluid van zakelijke wiel karnen. We hebben het voorrecht om kloofwanden te hebben die onze werkruimte en de open, blauwe luchten als ons plafond omkaderen.

Of we een dag of een week blijven, hangt af van onze behoefte om te rusten van onze reizen en hoeveel internet we kunnen krijgen. We kunnen in sommige gevallen dagenlang stevig werken en dan spelen we. Hoewel dit echt geen werk voelt, althans niet in het standaardparadigma.

En als ik werk zeg, laat me duidelijk zijn hoe dat eruit ziet; We filmen, we lopen, we parkeren en genieten van de lokale bevolking om door hun leven te gaan, we fietsen in de naam van onderzoek en we fotograferen. En laten we niet te martelaar zijn zoals – dit gaat zozeer over het vullen van onze eigen geheugenbank van ervaringen als het creëert een werkuitgang. Wat een plezier; Dat we dit leven kunnen leiden, reizen en onze ervaringen kunnen delen om anderen te inspireren om hun eigen reisdromen te vervullen.

Ons standpunt is, reizen wanneer je kunt, zo lang als je kunt en op welke manier je ook kunt – gewoon reizen.

Ik kan niet zeggen dat het een inkomsten op het luxe niveau oplevert, hoewel we het potentieel zien als we partnerschappen, verbindingen en profiel opbouwen. En we zijnEen explosie terwijl we het doen. Dit is echt het zinvolle, hartgerichte werk dat we over ons hele leven hebben gedroomd.

Kun je ons wat vertellen over je certificeringen en kwalificaties?

Certificering is een heel interessant onderwerp omdat het tinten van het systeem heeft dat we hebben achtergelaten. Hoewel we in onze 17 maanden onderweg hebben geleerd (en ik weet dat we nog steeds baby’s zijn in dit spel), dat je niet volledig aan het systeem kunt ontsnappen. Er zijn slechts enkele beleidsmaatregelen dat u moet volgen en certificering, op sommige gebieden, is daar een van. Belasting is een andere, hoewel we daar niet heen gaan.

Als newbie -coach nam ik in 2001 een beslissing om mijn kwalificatie te krijgen bij de Britse coachingacademie. Ik slaagde erin om een ​​beurs te beschermen, die me volledig gratis toegang gaf tot de weekendwoningcursus en het vervolgdiploma-beoordelingsproces. Tegenwoordig is hun funderingsweekend nu helemaal gratis voor iedereen, hoewel de Diploma -inschrijving nu $ 5.100 +btw is. Als u zelf voor het programma betaalt, zijn 5-10 beurzen beschikbaar, doorgaans $ 1.275 toekennen aan de kosten.

Om hieraan toe te voegen, vond ik een geaccrediteerd, online levenscoaching diploma met het Newcastle College of Bovendien Education dat werd gesponsord door auteur en coach, Fiona Harrold. Deze cursus duurt nu op $ 765 en heeft het hele jaar door meerdere instapniveaus. Toen ik mijn twee diploma’s bereikte, kreeg ik de geloofwaardigheid die ik nodig heb als jonge trainer om voet te zetten in een potentieel enorme markt.

Interessant is dat ik, terwijl ik aan de zijlijn zit van enkele ‘coaching’ FB -groepen, me zorgen, met mijn standaard coachinghoed op, over de moderne kijk op coaching. De markt van vandaag wordt overspoeld met Wanna-Be-coaches die worden beïnvloed door deze ‘Get Rich Quick’, ‘Verdien zes cijfers per maand’ coaching-gezichtspunt dat het hart mist van wat een trainer is en doet.

Mijn perspectief is dat een trainer een voorrecht en een vaardigheid is, en de moderne golf van fix-it-all coaches maakt me zorgen. Hoewel ik, voordat ik op mijn zeepbox stap, ik wil benadrukken dat training in de basiscoachingconcepten van vitaal belang is, als dit een route is die je overweegt. De kernwaarden van leren en inbedden van coaching zijn noodzakelijk als je de kracht gaat benutten om iemands leven te helpen verschuiven. Dus zoek een cursus die in je eigen land wordt uitgevoerd en bewapen jezelf met de kernvaardigheden en bouw vanaf daar.

Een belegger worden, heeft echt geen kwalificatie nodig, naar de mening van Myles. Hoewel bij het vragen van de attributen van een succesvolle belegger die ‘s nachts kan slapen, zei hij dat je drie essentiële dingen nodig had tussen een lange lijst met attributen; Wees conservatief – er is geen ‘Get Rich Quick’ -schema op dit gebied; Tijd is je beste vriend en je ergste vijand – dus geduld is de deugd en belegt ten slotte in betaalbare indexfondsen, want als het goed is voor de Amerikaanse investeringsgoeroe, Warren Buffet, is het goed genoeg voor hem. Om uw competentie te ontwikkelen en, veel belangrijker, uw zelfvertrouwen, lees dan:

De sneeuwbal; Warren Buffett and the Company of Life, door Alice Schroeder
De intelligente belegger, door Benjamin Graham
Het kleine boek van gedragsinvesteringen; Hoe je niet je eigen ergste vijand kunt zijn, door James Montier

Voor ons reisbloggen zijn er geen examens, alleen passie en kunst gecombineerd. Er zijn cursussen die je kunt volgen om te leren over reisfotografie of om een ​​reisschrijver te zijn, hoewel ik denk dat veel hiervan gaat over een liefde voor het uitdrukken van wat je ervaart, door woorden, lens of opname.

Ik denk dat als je serieus wilt worden genomen in de industrie, dan het bevorderen van je vaardigheden vereist is en we ons pijnlijk bewust zijn van onze hiaten met bijvoorbeeld sociale media. Hoewel onze beloningen tot nu toe te wijten zijn aan hard werken, het maken van inhoud en doorzettingsvermogen.

Onze werkmethode is dat we over het algemeen niet moeten werken. Op verschillende manieren hebben we het geluk, zoals het ons vindt. M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *