Het leven thuis: een kluizenaar worden, deel 1


Ik ben al een maand thuis. In die tijd kan ik niet zeggen dat ik veel heb gedaan. (Niet alsof er toch veel te doen is tijdens een pandemie, toch?)

Sinds ik terug ben geweest, ben ik de wens verloren om echt iets anders te doen dan werk en lezen. Ik zit in deze modus “Nou, er is licht aan het einde van de tunnel”, waar ik graag gewoon thuis gewoon thuis zit en de komende maanden rijd. (Ik denk dat er in de zomer wat reizen zullen plaatsvinden als we de vaccinatie en het testen van tarieven verbeteren – maar wie weet?!)

OT …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals jij toegang krijgt tot bonusaanbiedingsblogberichten. Leden krijgen ook volledig gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen minder duur te maken, maar je helpt ons om het uitgebreide reismateriaal waar je van houdt te blijven creëren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere ongelooflijke voordelen, neem dan deel aan Nomadic Matt Plus en begin vandaag nog veel meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *