Hij zei, ze zei: vliegtuigreizen – gangpad of raam?


*Het vele spannende aan hij zei, zei ze dat hij zich afvraagt ​​of we aan het einde van elke post nog steeds getrouwd zullen zijn! We schrijven allebei over hetzelfde onderwerp, maar kunnen het werk van de ander alleen lezen nadat het is gepubliceerd.*

Hij zei:

Venster elke keer.

Ze zei:

Raam alstublieft.

Wat meer is, zegt hij:

Zelfs komieken gebruiken vliegen als een nietje in hun stand-up shows-dat is hoeveel iedereen een vliegtuigverhaal heeft. We kunnen allemaal relateren.

Wanneer ik vlieg, doe ik mijn best om het raamstoel te krijgen. Ja, je krijgt het uitzicht, maar ik vind het venster om andere redenen leuk: je krijgt het extra beetje opslag langs de zijkant tussen de stoel en de romp. En het beste van alles, je krijgt geen dwangmatige toiletbezoekers of fanatieke been-streters die over je klauteren als een troep apen tijdens de vlucht.

De gangpadstoel is mijn idee van de slechtste manier om te vliegen. Als je niet als scrum-apparaat wordt gebruikt door te enthousiaste door de badkamer geobsedeerde passagiers die je rij delen, word je gestoten door onhandige ‘gangpadwandelaars’ of je kijk wordt gebruikt om de stijfheid van de voedseltrolley te testen als De stewardessen serveren ‘diner’ (ik vind het niet erg om vliegtuig eten – controversieel, nietwaar?)

Mensen die zeggen dat ze van het gangpad stoel houden voor het gemak van toegang tot de rest van de plaats en voor extra beenruimte maken een grapje. Je krijgt zelden tijd om te genieten van zulke magere winst met de mensen die naast je zitten lijken de rest van het vliegtuig altijd toegang te krijgen tot de rest van het vliegtuig!

Het verrast me altijd als ik mensen vanuit hun middelste of raamzitje naar het gangpad zie opladen, alsof er een vuur aan boord is. Ik bedoel, ik ben geen bonobo, maar ik denk dat ik behendig genoeg ben om over de andere stoelen te komen door op de armen van de stoelen te staan, dus ik stoor niemand … maar alleen als dat nodig is.

In de loop der jaren, en alle duizenden kilometers die zijn geklokt van langeafstandsvluchten, heb ik mijn lichaam geleerd om in een soort vreemde winterslaap te gaan zodra ik in het vliegtuig stap.

Ik kan van Sydney vliegen naar Singapore met één toiletpauze, en vervolgens van Singapore naar Londen met nog een. Ik denk dat het komt omdat ik de alcoholverhouding in die fijne balans houd waar ik niet uitgedroogd ben, maar ik heb de wiro niet veel nodig.

Ik laat mezelf ook zo veel mogelijk films bekijken. Het helpt mijn hersenen te vervagen in die gevoelloze zombiezone die nodig is voor vluchten van meer dan 8 uur. Het is ook omdat ik een enorme scrooge ben en het voelt veel meer alsof ik mijn geld waard krijg!

En nog een ding, zegt ze:

Als kind koos ik altijd het raam, en mama en ik zouden om de beurt bij wie het raamzitje kreeg.

Mijn vader was een frequent flyer voor gezelschap en was altijd op de gangpadstoel. Ik herinner me dat hij elke pagina van een uitgebreid paspoort met postzegels in minder dan vijf jaar vulde. Hij moest een ander paspoort krijgen, omdat er geen ruimte was voor een veel meer stempel. Mijn vader vloog over de hele wereld en voordat er stoelgoeroe was, zou je met hem contact opnemen met welke de beste stoel in elk vliegtuig was.

Toen ik alleen begon te vliegen, nam ik de voorsprong van papa en koos ook voor de gangpadstoel. Het gangpad is het handigst en geeft u de mogelijkheid om te verhuizen wanneer u maar wilt.

Maar ik slaap graag in vliegtuigen en ik ben er een hekel aan om wakker te worden door andere passagiers die ook graag opstaan ​​en verhuizen.

Dus ik bekeerde me terug als raamziet.

Ik klim liever over iemand dan gewekt en continu onderbroken door mijn stoelbuurman die ronden van het vliegtuig wil doen.

Ik heb ook een handige truc om op de arm te stappen en over slapende passagiers te klimmen, zodat ik hun serene rust niet hoef te onderbreken.

Plus nu met mijn Instagram -obsessie, moet ik de verplichte foto’s “uit het vliegtuigraam” nemen. (Vertel me niet dat je die foto’s ook niet maakt!)

Als je nog steeds een stoere stoelliefhebber bent, is mijn suggestie voor jou om je ellebogen binnen te houden. Die voedseltrolleys kunnen je grappige bot echt kraken terwijl ze door de gangpaden vliegen.

Welke kies je – gangpad of venster?

Afbeeldingen door mevrouw Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *