Hoe u kunt genieten van een goedkoop avondje uit in West End in Londen


Een van de meest opwindende en populaire dingen om te doen tijdens een uitcheck van de hoofdstad van Engeland is om een ​​West End-show te gaan bekijken. De glitter en de glamour van dit beroemde gebied, waar veel van de beste producties ter wereld worden georganiseerd, betekent dat een avondje uit in het theater extreem duur kan zijn.

Londen is een notoir dure bestemming en wordt consequent genoemd als een van de duurste steden ter wereld. Maar dat betekende niet dat er geen koopjes zijn, je moet gewoon weten waar je naar ze moet zoeken.

Als je net als veel mensen er een nacht van wilt maken, de prijs van de tickets, van en naar de locatie, een maaltijd en een paar drankjes zullen binnenkort oplopen. Dus hier zijn enkele tips over hoe je kunt genieten van een avondje uit in het theater zonder de bank te breken!

Hoe u goedkope West End Theatre-tickets kunt krijgen

Voor de bovenste stoelen om een ​​hitshow in het West End te zien, kan de prijs gemakkelijk tot ver in de honderden reiken. Maar als je geen reserve paar honderd pond op één ticket hebt, hebben we een paar tips die je zeker een koopje scoren.

Boek online met een gerenommeerde, geautoriseerde verkoper

Er zijn veel oplichting rond ticketing voor de West End, dus zorg ervoor dat u een respectabele online verkoper gebruikt om uw tickets door te kopen. Bekijk vanaf de kassa die een ster -geautoriseerde retailer zijn, wat betekent dat ze alleen officiële tickets verkopen die met een aantal garanties worden geleverd. Ze hebben ook geweldige kortingen van maximaal 70% op alle beste shows, zonder een van de verborgen kosten die u met enkele ticketwinkel zult vinden.

Ga voor goedkope stoelen

Balkonstoelen hebben de neiging het goedkoopste, maar het hangt ervan af in welk theater de productie zich bevindt. Door niet te gaan voor de dure stoelen in de kraampjes, bespaart u meteen een grote hoeveelheid. Op het gedeelte “Tickets vinden” van de Box Office -website hebben ze een handige functie waar u precies kunt selecteren in welke stoel u wilt zitten op een interactieve kaart van het theater. Dit betekent ook dat als er zichtbaarheidsproblemen zijn, zoals leuningen of pijlers die uw weergave belemmeren, u weet voordat u het koopt.

Dag van showkaartjes

Sommige theaters bieden snijprijs tickets als je ze koopt op de dag van de uitvoering, maar er zijn een paar dingen om op te weten als je van plan bent dit te doen. Niet alle theaters doen dit voor elke show, dus bel de locatie voordat je daarheen gaat om teleurstelling te voorkomen. Je moet er vroeg komen om in de rij te staan, meestal rond 10:00 uur of voordat je afhankelijk is van de populariteit van de show. De tickets zijn meestal voor zeer goede stoelen, maar het is niet gegarandeerd dat je ze krijgt, dus zorg ervoor dat je een back -upplan hebt voor het entertainment van je avond.

Overweeg weekdag tickets

Als u flexibel bent wanneer u de show gaat bezoeken, zijn weekdagen gewoonlijk een behoorlijk bedrag goedkoper dan een primetime zaterdagavondsleuf, met het verschil meestal 50% of meer. Matinees of middagvoorstellingen zijn nog goedkoper, dus denk erover om de vroege kijk te vangen als je kunt.

Hoe goedkoop te eten in het West End

Restaurants in het westen van Londen staan ​​niet bekend als al dat budgetvriendelijk. Als u echter dineert met het zien van een show, kunt u een aantal geweldige kortingen vinden.

Pre -theaterovereenkomsten

Veel van de restaurants in Theatreland gedijen van de tientallen locaties die hen omringen, en daarom bieden ze geweldige deals voor setmenu’s. U kunt meestal een set-maaltijd met twee of driegangen krijgen van zo goedkoop als 10 tot 15 pond ($ 13-$ 19,50), die in het centrum van Londen anders ongehoord is. Sommigen bevatten zelfs een glas wijn waardoor het een nog groter koopje is. Deze zijn beschikbaar tussen ingestelde tijden, meestal rond 4.30 – 18.30 uur, en een snelle zoekopdracht online biedt u veel geweldige opties.

Post Theater Deals

Dit zijn hetzelfde als pre -theaterovereenkomsten, maar voor mensen die graag later in plaats van eerder eten, dus beginnen meestal rond 9.30 uur wanneer de gordijnen zijn gedaald. Het Post Theatre -publiek is een beetje levendiger, en sommige bars zijn hieraan gegaan en zijn begonnen met het aanbieden van happy hours om samen te vallen.

Rondom

Als je London niet zo goed kent, kan het verleidelijk zijn om gewoon in een zwarte cabine te springen om je naar je bestemming te brengen, maar dit is veruit de duurste manier om rond te komen.

Het West End wordt bediend door een aantal ondergrondse stations die elk slechts enkele minuten uit elkaar lopen. Deze omvatten Piccadilly Circus, Leicester Square, Covent Garden, Tottenham Court Road en Charing Cross die allemaal gemakkelijk bereikbaar zijn op verschillende lijnen. Alle theaters hebbenRoutebeschrijving op hun websites vanaf de dichtstbijzijnde buisstop, ga gewoon naar de TFL Journey Planner om de meest handige manier te vinden om daar te komen.

Het zien van een West End -uitvoering terwijl je in Londen bent, is een geweldige culturele ervaring, en nu weet je hoe je het moet doen zonder veel geld uit te geven. geniet van de voorstelling!

Het leuk vinden? Pin het! ?

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -medewerker en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit betekent dat we commissies verdienen als u op Links op onze blog klikt en koopt bij die retailers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *