Misibis Bay Resort: Top Things To Do


U kunt in één hand het aantal eilandresorts in de Filippijnen tellen die kunnen beweren een begrip te zijn.

De naam is voldoende om een ​​praktisch onbeperkte opeenvolging van foto’s van het paradijs in ons hoofd te veroorzaken. We kennen deze plaatsen, zelfs zonder Google te raadplegen. We hebben veel over hen gehoord. We hebben er waarschijnlijk geen voet in gezet of zelfs gezien, maar we weten wat ze zijn, waar ze zijn en waarom ze bekend zijn. De naam is krachtig genoeg en erkend genoeg om de plaats naar de bovenkant van onze respectieve bucketlijsten te duwen.

Een van hen is Misibis Bay. In mijn vriendenkring zijn zelfs degenen die nog niet in de regio Bicol zijn geweest, zich ervan bewust dat dit resort van 5 hectare eiland bestaat. Dankzij robuuste marketing, mond -tot -mondreclame en zelfs een ter ziele gegane tv -serie is Misibis Bay een icoon geworden in Albay. Het is een van de meest gezochte eigenschappen in de regio en een van de meest gevraagde door onze volgers. Het is niet alleen een resort. Op zichzelf is het een bestemming.

Laten we dit vroeg uit de weg ruimen: Misibis Bay is niet voor budgetreizigers. Net als tal van andere eilandresorts in het land, is het geschikt voor degenen die luxe en welverdiende verwening zoeken. Resorts zoals deze zijn trots op hun attente service, goed ingerichte kamers en afgelegen locatie, en al deze hebben een prijs. Maar een ding dat niet helemaal genoeg benadrukt over het resort van Misibis Bay is het scala aan activiteiten dan gasten kunnen doen tijdens hun verblijf. Als je hebt gedroomd om Misibis Bay te ervaren, maar je afvraagt ​​welke leuke activiteiten hier voor je te wachten staan, is dit bericht iets voor jou.

Misibis Bay Resort

Wat wordt er in deze gids behandeld?

ATV Ride bij Sunrise
Duiken
Watersport
Sula Channel Cruise
Cagraray Eco-Park Tour
Voedseltrip
Andere activiteiten
Kamergenoten
Meer suggesties op YouTube ⬇️⬇️⬇️ Gerelateerde berichten:

ATV Ride bij Sunrise

ATV -ritten zijn niet nieuw. Vrijwel elke belangrijke bestemming in het land biedt een ATV -ervaring, van Boracay tot Ilocos. Maar Misibis Bay’s is uniek. Vlak voor de pauze van de dageraad sta je op een ATV en rijd je het resort uit en een heuvel op zodat je de zon op één kant boven Cagraray -eiland kunt zien en een kijkje van de Mayon -vulkaan koestert in zijn glorie aan de andere kant, terwijl je geniet van een kopje koffie en wat brood. Je kunt ook cocktails toevoegen. Het is een fantastische manier om de dag te beginnen na een stroom van adrenaline.

Tarieven:

ATV -reis naar Ecopark per eenheid (30 minuten): P1.500

ATV -reis naar Hilltop per persoon (1 uur): P3.800

Voeg cocktails toe met 5 uitzicht: P950

Duiken

Je kunt Misibis Bay de plek maken waar je voor het eerst intiem werd met de wereld onder de zee. Het resort biedt intro duiksessies met een getrainde duiker, die je de basis zou instrueren en je van begin tot eind vergezellen terwijl je verschillende soorten vissen, koralen en enorme mosselen ontmoet. Ze geven geen certificeringen af, maar als je altijd Cuba Diving een testrun wilde geven, is het iets dat je hier kunt doen.

Als u al een erkende duiker bent, kunt u gebruik maken van hun reguliere duikpakket. Hier zijn de tarieven:

Tarieven:

Regelmatige duik op Marina: P2.500 per persoon

Regelmatige duik met boottocht: P3.500 per persoon

Inleidend duiken (10-15 minuten): P1.900 per persoon

Watersport

Misibis Bay Resort biedt een breed scala aan wateractiviteiten voor degenen die een beetje avontuur zoeken. Je kunt windsurfen, kajakken, stand-up peddelen, bananenboten rit, wake boarding/knie instappen, waterskiën/mono skiën en jetskiën proberen.

Er is ook Hobie Cat zeilen. Slechts een handvol resorts in het land bieden Hobie Cat zeilen, dus je kunt het net zo goed proberen tijdens je verblijf hier. De Hobie Cat is een kleine catamaran met een zeil. Zie het als een kleine zeilboot. Proberen het te beheersen (en de wind te benutten) kan in het begin een behoorlijk uitdaging zijn, maar het wordt absoluut leuk als je het onder de knie krijgt.

De meeste activiteiten worden gedaan in een aangewezen gebied, beschermd door een golfbreker, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u in de open zee wordt opgeblazen.

Hier zijn de tarieven:

Windsurfing (30 minuten): P450 per persoon

Kajakken (30 minuten): P350 per persoon

Stand-up peddel (30 minuten): P450 per persoon

Hobie Cat Sailing (30 minuten, max. Van 4 personen): P2.400

Banana Boat Ride (15 minuten, max. Van 5 personen): P3.000 per rit

Jetski (30 minuten., Max. Van 2 personen): P2.600

Wake Boarding/Knie Boarding (30 minuten): P2.600 per persoon

Waterski/mono -ski (30 minuten): P2.600 per persoon

Sula Channel Cruise

Mayon Volcano is niet zichtbaar vanaf het belangrijkste strand van het resort, maar je kunt er gemakkelijk goed naar kijken door op een boot naar Sula Channel te springen, dat Cagraray Island scheidt van het vasteland van Albay. De cruise zal je door het gebied struikelen en laat je Sula Bridge van onderaf zien, enkele rotsformaties en een kijkje van het dagelijkse leven van de lokale bevolking terwijl ze vissen en zwemmen. En ja, ook een uitzicht op Mayon Volcano, bood aan dat het zich niet achter wolken verstopt. Het kan het beste voor zonsondergang worden gedaan!

Tarieven: p900 per persoon (1 uur, min. Van 6 personen, max. van 12)

Cagraray Eco-Park Tour

Misibis Bay ligt in de schaduw van het Eco-Park Cagraray, waardoor het gemakkelijk beschikbaar is in het resort. Een busje zou je naar het amfitheater brengen (waar een aflevering van de fantastische race Azië werd neergeschoten), de kapel, een hangende brug en zipline -gebied. Op talloze punten krijg je een fantastisch uitzicht op de baai.

Een van de meest opwindende dingen die je kunt doen, is het rodelen door het eco-park rijden. Ze gebruiken de straatloop, die is als een slee met wielen die je langs een helling kunt rijden. Ik zag deze activiteit voor het eerst bij Sentosa in Singapore en ik was verbaasd dat het ook is gedaan op Cagraray Eco-Park. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Voedseltrip

Bicol is de thuisbasis van mijn favoriete Filipijnse keuken; Dankzij mijn voorliefde voor twee dingen: kokosmelk en warm en pittig eten. De smaken en intensiteit van Bicolandia worden tentoongesteld in het restaurant van de Spice Market, het restaurant van Misibis Bay. Verwacht een voorproefje van Bicol Express en Pinangat, naast andere Pinoy en internationale gerechten (die ook bicolano -twist krijgen). Spice Market is geopend van 6.30 uur tot 23:00 uur.

Andere activiteiten

Natuurlijk eindigt de lijst hier niet. Het resort heeft een eigen privéstrand en vijf zwembaden, voor een goede oude familiebinding. Bovendien zijn er verschillende andere activiteiten waar u in het resort kunt genieten, waaronder:

Snorkelen bij Marina per persoon (30 minuten), volledig gratis gebruik van uitrusting: P450

Speed ​​Boat Per Way, Max. van 10 personen: P6.000

KTV per uur, verbruikbaar: P1.000

Kamergenoten

Hier zijn de kamerprijzen in Misibis Bay (vanaf juni 2018).

Foto’s door: Vins Carlos

Dit bericht werd mogelijk gemaakt door Misibis Bay Resort
2️⃣0️⃣1streek

Meer suggesties op YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

Marabut Extreme Experience: Marabut Marine Park Beach Resort, Samar

Microtel Inn Davao: waar te verblijven in Davao City (uitspielsoptie)

The Circle Inn: waar te verblijven in Bacolod City, Filippijnen

Wees Resorts Mactan: waar te verblijven in Cebu (uitspattende optie)

MNL Boutique hostel: waar te verblijven in Makati, Filippijnen

De Linden Suites Ortigas: waar te verblijven in Manilla (uitspielsoptie)

2022 Baguio City Volledige lijst met stip-geaccrediteerde hotels, appartementen en homestays

2022 Lijst met stip-geaccrediteerde hotels en resorts in Cebu City & Mactan Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *