NM+ Regelmatige update 8/14/21


Geplaatst: 14-8-2021 | 1 augustus 2021

Hallo van Kroatië !!! Ik ben in Uber Touristy Dubrovnik! Oorspronkelijk had ik me georganiseerd om dit deel van Kroatië te vermijden. Ik was hier vele jaren geleden en, hoewel mooi en leuk, is het zowel overspoeld met toeristen en net zo goed duur voor mij.

Maar de weg heeft altijd een methode om uw plannen te wijzigen wanneer u deze het minst vermoedt.

Nadat een goede vriend van mij verklaarde dat hij een verjaardagsboottocht van Dubrovnik had om te splitsen en ik ontdekte dat een paar van mijn andere blogschrijver goede vrienden erop waren …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit artikel is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt tot Perk -blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, t-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen goedkoper te maken, maar u helpt ons het diepgaande reismateriaal waar u van houdt te blijven produceren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit artikel (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere opmerkelijke voordelen, sluit u zich dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *