NM+ UPDATE: 5/8/2021


Hallo van Oregon! Ik ben in de stad Hermiston, dicht bij de grens met de staat Washington en ongeveer 2,5 uur van Idaho (waar ik vandaan kwam). Ik koos deze stad als mijn rust stopte omdat het veel hotels had, maar voor een stad in het niets is het behoorlijk groot. Met een bevolking van ongeveer 18.000, blijkt dat het de grootste in de regio is. Tijdens de rit zag ik een groot Wal-Mart-distributiecentrum en was als “ik vraag me af of dat is waarom.” Nou, volgens Wikipedia: ‘De Hermist …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit artikel is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals jij toegang geeft tot beloning blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen goedkoper te maken, maar je helpt ons om de diepgaande reisinhoud waar je van houdt te blijven creëren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit artikel (evenals 100+ andere artikelen met alleen leden) en al die andere ongelooflijke voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog meer uit uw reizen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *