South Florida Road Trip: Palm Beach Gardens to Miami


Niet alle roadtrips hoeven cross-country trektochten te zijn; Ze moeten gewoon vol plezier zitten. Welkom aan de zuidoostelijke kust van Florida.

De rit naar Miami vanuit Palm Beach County duurt slechts een paar uur, maar er is zoveel te doen onderweg.

Begin bij Palm Beach Gardens, een van de meest noordelijke steden in de provincie, enigszins inzet van de kust maar niet minder gezwakt dan de buren aan het strand. Ontmoet geredde schildpadden in het nabijgelegen Loggerhead Marinelife Center. Hang vervolgens rond in het centrum van de tuinen, een openluchtwinkelcomplex met gratis parkeren, treinritten, een houten carrousel en een maandelijkse jongeren kruipen.

Ontspan bij PGA National Resort & Spa

Zelfs tijdens een roadtrip is het geweldig om je auto een tijdje te parkeren en gewoon te relaxen. Hallo, resort het leven. De PGA National Resort & Health Club in Palm Beach Gardens is een wereld op zichzelf. Populair vanwege de vijf kampioenschapsgolfprogramma’s en de thuisbasis van de Honda Classic van de PGA Tour, heeft dit luxe resort het allemaal: een grote selectie restaurants en winkels, heerlijke spa-, golf- en tennislessen voor kinderen, ultramoderne kamers met privéterrassen, en Een sportclub van 33.000 vierkante meter die hotelfitnesscentra schaamt (inclusief fitnesslessen!). De klantenservice is eersteklas, dus verwacht te worden verwend.

In de zomer is het resort een favoriet bij gezinnen. Richt op het zwembad in het weekend in de golf met muziek en activiteiten variërend van een stuiterhuis tot schminken. Boek een cabana en ben van plan om de dag door te brengen. Je hebt het Zero-Entry Pool, Hot Tub en Kiddie Pool Plus Lawn Games zoals Gigantic Jenga als je een pauze van het water wilt. Je hoeft niet eens te vertrekken voor de lunch, aangezien de golfbar & grill met een volledig jongerenmenu ideaal is.

Luxe geeft normaal gesproken een hoog prijskaartje aan, maar ik heb een paar ideeën voor je. Ga eerst vroeg op de dag dat je incheckt. Ze houden je tassen vast en je kunt een voorsprong krijgen op je vakantie. Ten tweede, bekijk hun speciale aanbiedingen. Ideaal nu, er is een gratis nachtelijke deal met een luxe ontbijtbuffet voor de kinderen, een gratis bij elke volwassen maaltijd.

Op weg naar Miami

Je neemt I-95 of de Florida Turnpike. Dit laatste is een tolweg, maar meestal de moeite waard, aangezien het minder verkeer krijgt. Controleer de aandrijftijden voordat u vertrekt.

Er zijn een paar steden die het bekijken waard zijn onderweg.

Delray Beach: Niet zo blitse als West Palm Beach, deze relaxte stad richt zich op de natuur. Jongeren zullen dol zijn op de haaienvoedingen in Sandoway Discovery Center en de kans om alligators te spotten bij de gratis 50 hectare grote Wakodahatchee Wetlands.

BOCA RATON: Stop hier om die wiggles uit Sugar Sand Park te krijgen. Het heeft een Splash Pad, Inclusive Playground, Children’s Science Museum, Movie Theater en meer.

Fort Lauderdale: Deze grotere stad heeft veel te doen. Excursie de tropische gronden van het motorkap van de jaren 1920. Verken de Riverwalk Downtown met een gratis trolleyrit. Of speel in je huis in een van de veel musea.

Waar te verblijven in Miami

Miami Hotels worden niet goedkoop, en het is moeilijk om dicht bij de actie te komen zonder ervoor te betalen.

De koperen deur B&B was ons antwoord. Gevonden in een historische buurt op minder dan een mijl van het centrum en met gratis parkeren op straatvoertuig om op te starten, combineert de koperen deur het beste van een winkelhotel met een standaard bed and breakfast. Je hebt elke ochtend op chef-kok voorbereide maaltijden en heldere, schone ruimtes die kwaliteit op hotelniveau zijn in plaats van je te voelen als iemands schattige logeerkamer.

Ik geef toe dat dit niet de duidelijke keuze is voor gezinnen. Er is geen zwembad en de sfeer is elegant en kalm in plaats van op kinderen gericht. Maar als je eenmaal de hieronder de Miami -attracties hebt bekeken, zul je je realiseren dat er geen tijd is voor een zwembad, en met de wervelwindstoot van de dag is zich elke avond terugtrekkend naar de koperen deur. Ze hebben suites het beste voor grotere gezinnen, gratis en snelle wifi en vriendelijk personeel dat aanbevelingen kan delen over wat ze in de buurt kunnen zien.

Wild worden in Miami

Als je toevallig toekomstige zoölogisten, botanici of mariene biologen op sleeptouw hebt, accepteer dan gewoon dat je een week in Miami moet doorbrengen. Er zijn veel meer parken, tuinen, aquaria en natuurhabitats dan je een stok kunt schudden, zoals mijn mama zou zeggen. Als je maar een paar dagen hebt, kies dan je favorieten uit deze topattracties.

Zoo Miami: Het is enorm. Zo substantieel dat we snel jaloers werden op de huishoudens die rondraden in safaricycli. Kamelen, leeuwen, otters, een rivierrit, monorail – ze hebben het. Blokkeer je hele dag als je kunt.

The Kampong: een nationale tropische botanische tuin, The Kampong is een exotisch wonderland voor jongeren om te verkennen met uitzicht op de baai. Je kunt zelfs een mango eten (het is ongelooflijk) als je er een op de grond vindt, en voor eens en voor altijd bewijst dat fruit niet uit de supermarkt is.

Monkey Jungle: spatten op de extra 25 cent om zonnebloempitten te krijgennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *