Tasmanian Sparkles, Sydney Gelato evenals Brisbane Burgers


Als er ooit een indicatie was dat we zich steeds beter verplaatsen naar Kerstmis en het feestseizoen, is het de plezier en games van deze week op Romance HQ. We zijn begonnen met het overgeven van een ernstige stijl met een aantal uitzonderlijke dingen om te eten, zowel drinken als doen.

We hebben ook een fantastische inspiratie bedacht om je date -avonden een beetje meer seizoensgebonden te maken met onze top 7 kerstdatumideeën.

Hoe dan ook, we hopen dat je geniet van de laatste week van november (ik begrijp het – ik kan het ook niet geloven) – hier is onze meest huidige IG -editie om je week te helpen.

Proost

Jim & Christina XX

Als je dat nog niet hebt gedaan, indiceer dan absoluut zoveel als onze reguliere nieuwsbrief die ik elke vrijdag stuur. In het is een overzicht van de artikelen van de week plus nieuws over wat er met ons aan de hand is. We geven u ook een speciale kennisgeving over elk type wedstrijden dat we uitvoeren of prijzen die we weggeven.

Klik hier om onze nieuwsbrief te krijgen, evenals ook ons ​​gratis e -boek over reizen.

Vanavond zijn we uit met onze ongelooflijke partner Steph van LipstickandCake.com voor een hapje en een beetje een praatje. Steph heeft het gespecificeerd rond het specificeert, net zo goed en het is zo lang geleden tussen onze inhaalbanen.

We zijn naar de onlangs geopende tramsheds in Forest Lodge in het binnenwesten van Sydney. Zoals de naam suggereert dat het op de locatie van het oude tramdepot ideaal staat, waar de Harold Park Paceway -honden en trotsrace -track worden gebruikt.

Het is nu een uitstekend collectief van enkele extreem aantrekkelijke restaurants, cafés delicates en witte wijnwinkels. Na veel besluiteloosheid hebben we zowel de slager als de boer geselecteerd, die een vrij geweldige reeks paddock tot plaatkeuzes gebruikt, waaronder een uitstekende keuze aan steaks.

Deze mensen zijn slechts iets meer dan een maand geopend, en er zijn nog wat knikken voor hen om te trainen, maar ik geloof dat deze locatie een solide optie zal zijn voor mensen die een leuke maaltijd proberen te vinden.

Er is ook een gelato messina outlet hier, wat een echte aanbiedingsmaker is. We zijn grote fans van wat deze mensen doen. Mevrouw Romance is een beetje een gelato -noot. Ze heeft zelfs haar professionele begrip over het onderwerp hier gegeven – het verschil tussen ijs en gelato.

Vanmorgen zijn we bij de absoluut sensationele Chiswick in Woollahra voor brunch met de hoofd wijnmaker van de thuisbasis van Arras uit Tasmanië. We zijn hier om hun verscheidenheid aan bekroonde vonkende wijnen te ervaren en veel meer te ontdekken over de wijnmakerij.

Niet alleen is de hoofd wijnmaker Ed Carr een interessante heer met een buitengewone bank van overeenstemming en ervaring die hij klaar is om te delen, de sprankelende witte wijn die hij heeft gemaakt is fantastisch. Hoofdchef Tom Haynes heeft een oogverblindende taak gedaan die overeenkomt met de verschillende mousserende witte wijn met de 5 programma’s waar we van genieten.

Het is een buitengewone maaltijd geweest – maar dat is wat je zou verwachten van een van de restaurants in het Arsenal van Matt Moran. Het sprankelen was sensationeel, evenals chef Tom Haynes heeft een oogverblindende taak gedaan die het eten overeenkomt – zelfs onder de indruk. Hier is een snelle verval van het menu en het sprankelende om je te laten zien dat bubbels echt voor alles kunnen kiezen:

Canapés van oesters met lychee evenals gerookte aubergine met zwarte knoflook en kikkererwten gekoppeld aan de thuisbasis van Arras Brut Elite NV Cuveé 901.

Tree van Tasmaanse Yellowtail Kingfish Sashimi, Peach en amandelen gekoppeld aan het huis van Arras Blanc de Blancs ’07.

Tweede programma van Roast Duck, Cherry en Artichoke gekoppeld aan de Hoa Grand Vintage 2007-deze is mijn geliefde en wanneer we later inspecteren, vinden we dat dit veel kostbaar is in het assortiment!

Hoofdprogramma van prachtig gekookte entrecote steak met Aussie -champignons en Madeira (ja, biefstuk met sprankelende) gekoppeld aan de thuisbasis van Arras EJ Late Disgorged 2002.

Dessert is – zoals je kunt zien – aardbeien, citroen fromage blanc en zwarte peper op shortbread is gekoppeld aan de thuisbasis van Arras Rosé 2006. Deze witte wijn heeft net de prijs gekozen voor het beste sprankelende bij de National White Wine Awards. Uitstekend en niet te vergeten heerlijk!

Wat een ongelooflijke maaltijd en een diverse keuze aan sprankelende je zou nooit verwachten dat je voor zo veel verschillende soorten eten kiest. Naast de verscheidenheid aan kosten maken dit merk echt een geweldige keuze voor veel budgetten. Bovendien is het een Australische wijnmakerij, iets dat we toch zo blij zijn om te ondersteunen.

We hebben echt geschreven over bijpassende champagne en sprankelende witte wijn hier eerder – hoewel niet met dit soort details. Ontdek veel meer over hoe je exact bubbels kunt combineren met je diner.

We zijn absoluut gevuld na onze maaltijd, maar we maken onze methode aan de Pyrmont Ferry Wharf (ja, degenen onder u uit Sydney zullen erkennen dat dit een legendarische reis is, alle methode van Woollahra, However, er is echt een bus die helemaal gaat) en stop bij de gelato messina bij de ster.

Ik geef aan dat het respectloos zou zijn om dat niet te doen, nietwaar?!

Deze week beginnen we onze aanloop naar Kerstmis met een publicatie over het houden van wat geweldig op de romantiekafdeling, terwijl iedereen om je heen net zo gek wordt op de ontwikkel als het gekke seizoen.

Hier zijn onze top 7 datumconcepten om uw kerst lief te houden!

We zijn weer op de veerboot vandaag, maar deze keer zijn we op onze methode naar de luchthaven. We zijn echt extatisch om net zoveel te gaan als Brisbane om mijn broer of zus en zijn charmante familie te zien. Het is al een tijdje gezien het feit dat ons laatste bezoek, dus ik heb het gevoel dat dit goed zal zijn!

Hallo Brisvegas! Het is geweldig om terug te zijn in de stad Riverside. Ik weet zeker dat we een weekend hebben om in gedachten te houden. Ik verwacht geweldige deals van eten, witte wijn en schop chats in de zon terug!

Eerste verwachting: tikken! Dit is echt de Haloumi Burger van mevrouw Romance van Preece’s bij The Jetty in Redcliffe. Het is zelfs beschikbaar in een verrassend smakelijk zwart houtskoolbroodje. Goed gekozen, mevrouw R!

En dit is de steiger. Dit is echt volle kleur – de zon heeft haar nog niet echt deal getoond, maar ik weet zeker dat we er op een gegeven moment een paar van haar zullen zien.

Ik kan niet echt zeggen of dat Blue Sky is of gewoon veel meer stormwolken op de achtergrond, maar het strand ziet er nog steeds best goed uit, nietwaar? Het is geweldig om terug te zijn in Queensland.

Throwbacks naar onze tijd in Cuba hier in Redcliffe. Er zijn routinematige voertuigen rally’s hier op dit noordelijke schiereiland van de buitenwijken van Brisbane en dit is (waarschijnlijk) een van hen. Dan kan het nogmaals gewoon toeval zijn, toch?

Wat een ongelooflijk weekend is het met de fam geweest. Zoals je kunt zien, zelfs veel meer eten en drinken om vanmiddag te genieten. Ik hoop dat het niet zo lang wachten tussen nu, evenals onze volgende gaan naar deze extreem speciale mensen.

En zoals je kunt zien, is de zon uiteindelijk ook voor ons gekomen!

De reis samenvatting van deze week

Elke week gaan we terug in de tijd over een paar van onze geliefde reisbestemmingen met behulp van nooit eerder geziene foto’s van onze reizen. Hier hebben we deze week terugkijk.

Aan het einde van onze dag rijden vanuit San Diego, verschijnen we tot slot in het Ace Hotel in Palm Springs. Er is niet veel beter dan oprollen in je geweldige Mustang naar een van de funkiest hotels in een stad die wordt begrepen als de speeltuin van Hollywood!

In het ACE Hotel verblijven is vrij veel een must, maar we hebben ook geschreven over onze andere geliefde hotels in deze eigenzinnige woestijnstad nog steeds in het oog houden van die hedendaagse uitstraling uit het midden van de eeuw. Hier is ons Palm Springs Hotel Wrap-Up.

Hoeveel houdt de nok zoals de felrode aarde, het diepe milieuvriendelijke van de vegetatie, evenals de kristalblauwe lucht van Viñales, Cuba. Dit is een prime tabaksland en waar de extreem beste Cubaanse sigaren hun leven beginnen. De schuur is een tabaksdrogende hut waar de geoogste tabaksbladeren worden opgeslagen, gedroogd en gefermenteerd voordat ze naar de sigarenfabrieken in het hele land worden gestuurd.

We houden van Cuba en kunnen niet wachten om weer terug te gaan. In de tussentijd hebben we veel geschreven over onze reis – hier is een link naar onze bibliotheek van reizen naar zowel Cuba.

Er is niets beter dan het gevoel van zand tussen je tenen!

Ik hou van een palmboom! Afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk voelt het nog steeds ongebruikelijk voor mij om ze overal hier in mijn omarmde huis van Australië te zien, maar op zonnige dagen is er niets beter dan onder één zitten!

Proost! Is er iets veel beters dan een glas bubbels bij zonsondergang met een uitzicht als deze? We zijn in het Watsons Bay Shop Hotel in Sydney – wat een prachtige omgeving voor een drankje en diner.

Een van de veel muziek en dansclubs in Havana, Cuba. Evenzo extreem rokerig – maar wat een ongelooflijke sfeer! Hoewel je geweldige deals krijgt van venters die je vertellen dat er een dansclub is – normaal gesproken iets rond de Buena Vista Social Club -titel – in Havana, weigeren beleefd. De allerbeste methode om geweldige muziek hier in Cuba te ontdekken, is om aan je oren te voldoen. Het is nooit ver rond de volgende hoek!

Inspecteer hier voor onze andere reisideeën voor dit interessante land onze rugbibliotheek van Cuba.

De oude Amerikaanse voertuigen in Cuba zijn zo beroemd als zo fascinerend goed onderhouden. In vergelijking met het afbrokkelende, boedboeiende muren van veel van de oude gebouwen – vooral hier in de oude stad Havana, zijn de voertuigen uit de jaren 40 en de jaren 50 in ongelooflijke staat.

We hopen dat je plezier hebt genomen in de IG -editie van deze week. Heb een fantastische week. J&C X

Afbeeldingen van MR en MRS Romance door middel van Instagram: @mrandmrsromance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *