The Dessert Museum Manila: What To Wagging


Hallo! Mijn naam is Vins. En ik ben een verslaafde.

Verslaafd aan snoep! LOL.

Het is waarschijnlijk mijn enige ondeugd. Ik doe geen drugs. Ik ben niet dol op alcohol. En ik heb nog nooit een sigaret aangeraakt in mijn leven. Maar ik ben te zwak om de oproep van een suikerzint te weerstaan. Het dessert is het deel van de maaltijd waar ik het meest naar uitkijk, dus toen we werden uitgenodigd om een ​​sneak peek in het dessertmuseum te krijgen, was ik extatisch.

Voor ons bezoek wist ik niet wat ik kon verwachten. Een miljoen vragen gebrouwen in mijn hoofd. Een snelle Google -zoekopdracht onthulde artikelen die dezelfde dingen herhalen, maar schilderen geen duidelijk beeld van wat het werkelijk is. Is het een echt, echt museum? Is het zoiets als een Trick Art Museum? Een themapark? Een mooie voedselplaats waar je kunt gaan zitten en eten als een café?

De dag van de lancering kwam en ik had eindelijk deze vragen beantwoord. Blijkt dat het dessertmuseum een ​​combinatie is van alles wat ik in gedachten had. LOL.

Wat wordt er in deze gids behandeld?

Een museum (soort van)
Een Instagram-waardige speeltuin
Voedselplaats
Meer ideeën over YouTube ⬇️⬇️⬇️ Gerelateerde berichten:

Een museum (soort van)

Het is een museum in de zin dat het schaarse educatieve stukjes levert over de geschiedenis van de desserts die ze bevatten door middel van een rondleiding. Bij het betreden van de plaats krijgt u een digitale polsbandje die u binnen zou gebruiken. (Ik zal beschrijven wat dat later is.) Als je het eenmaal hebt, wacht je op de excursie om te beginnen.

De excursie wordt gedaan door batches om overbevolking te voorkomen. Zie je, binnen zijn acht kamers, elk met een bepaald dessert.

Donuts

Marshmallows

Zuurstokken

Ijsje

Kauwgom

Gummy Bears

Suikerspin

Taarten

Elke kamer heeft zijn eigen gids, die informatie over het aanbevolen item zal delen. U krijgt de tijd om plezier te hebben in de kamer voordat u verder gaat naar de volgende.

Een Instagram-waardige speeltuin

De museum-achtige kwaliteiten nemen echter de achterbank. Zodra je de eerste kamer binnenkomt, wordt het duidelijk dat het veel meer lijkt op een speeltuin-slash-fototudio gebouwd voor plezierige, Ig-wonende kinderen, kinderen in het hart en millennials, die een Grote eetlust voor het maken van eigenzinnige foto’s. Elke kamer is yummily versierd om te verdubbelen als een fotostlek met zijn alle hoekje en cranny Instagram-waardig. Het is eigenlijk heel gemakkelijk om niet op te letten op wat de gids zegt en meteen naar de selfiespots te gaan.

De kamers zijn niet gelijk gemaakt. Sommige zijn veel leuker dan anderen. Mijn persoonlijke favoriet is het suikerspinbos, dat volgens mij het meest pittoreske is van alle kamers.

Voor Yosh is het de kamer van tienduizend marshmallows. Valse marshmallowbits hangen aan het plafond en creëren een donzige stortbui. De combinatie van blauwe muren en witte malrows maakt een hemelse achtergrond die zowel sensationeel is in foto’s als in het echte leven. Stand in één hoek drie fondue -fonteinen: chocolade, aardbei en … uhm … de bruine (pindakaas? Karamel?). En je mag ze proberen.

De kauwgomruimte heeft een gigantische gumball -maker die je zou kunnen betreden en omringd door wervelende ballen voor een foto op. De ijskamer heeft een gigantische kegel die wordt gedragen door ballonnen A La Disney’s Up.

In zekere zin ziet het eruit en gedraagt ​​het zich als een Trick Art Museum. Het verschil is dat u omringd bent door displays en installaties met een dessertthema.

Voedselplaats

Als u een goede sit-down dessertplaats verwacht, is dit niet voor u. Er zullen enkele desserts zijn die je daadwerkelijk kunt eten, maar ze worden in de kamer geserveerd terwijl je verkent. Ik heb al op de fondue in de marshmallow -kamer gewezen; dat is een. Je kunt ook een ijslolly in de ijskamer hebben, een aardbeien/bosbessenmacaron in de Candy Cane -kamer, een cakebal in de taartkamer en suikerspin in de, nou ja, suikerspinskamer.

Elke keer dat u eten neemt, wordt uw polsbandje gescand.

Verwacht niet veel over het eten. Als je uitkijkt naar grote porties, gastronomische wonderen of culinaire kunstenaarschap, niet. Als u van plan bent om te bezoeken, doe dit dan voor de fotospots, visuele geneugten en een leuke tijd met vrienden of familie, niet voor de smaak of de eetervaring.

Het lijkt veel meer op een gigantische fotostudio dan op een eetplaats. Aan het einde van de dag, ondanks zijn naam, is het dessertmuseum, veel meer dan wat dan ook, een feest voor de ogen.

Het dessertmuseum
S Maison Mall, Conrad Manila
Mall of Asia Complex, Pasay City.

Toegangskosten: P799 voor inloopgasten, P699 Als u online boekt.
Voedselmonsters zijn inbegrepen in de ticketprijs.

2️⃣0️⃣1streek

Meer ideeën op YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

Hoe je rond Manila kunt omzeilen: door MRT, P2P -bus, gewone bus, taxi, jeepney of te pakken

7 plaatsen om te bekijken in de buurt van Manilla onder P1000

ABS-CBN Studio Experience Trinoma: Guide for First-Timers

7 dingen om te doen in Up Diliman

Ortigas naar NAIA / NAIA naar Ortigas: P2P -busschema (UBE Express)

NAIA (Manila Airport): International Aankomst Proces (stapsgewijze gids)

12 resorts en themaparken in de buurt van Manila (nieuw normaal))

Dapitan Arcade Shopping & Travel Guide + Wat te verwachten, wat te kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *