TNN: Februari Book Club: “The Method of Wanderlust” door Don George


Hallo allemaal,

Ik wilde nog een video delen van een recent nomadisch netwerkevenement. Dit is de boekenclub in februari: “The Method of Wanderlust” van Don George.

Een van mijn all-time preferente reisschrijvers is Don George.

Hij is geen enorme naam zoals kosten Bryson of Pico Iyer, maar zijn invloed op het componeren van reizen is ook overal en gaat tientallen jaren terug. Hij is redacteur van de San Francisco E …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt om te profiteren van blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen betaalbaarder te maken, maar u helpt ons het grondige reismateriaal te produceren waar u van houdt!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere fantastische voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *