Waar te eten in Brugge – een regionale gids


Zoals talloze steden, zijn een paar van de extreem beste locaties om in Brugge te eten, trucs zijn alleen begrepen voor degenen die hier online zijn. Dankzij onze buddy op de grond en uit onze eigen verkenningen hebben we een lijst samengebracht van waar te eten in Brugge, België.

Brugge is geen enorme Belgische stad, maar het is diep. Binnen de grenzen van de oude gracht die de Warren-achtige passages en de grachten van de oude stad beperkt, een wereld van eetgelegenheden, bistro’s, bars en Frietkoten speelt verborgen en zoeken met zijn bezoekers.

Het is zo eenvoudig om langs de allerbeste locatie te lopen om in Brugge te eten zonder zelfs maar te weten, dus hier is een lijst van een regionaal over waar te eten in deze prachtige Bit City.

Erger nog, zoals we op onze allereerste nacht in Brugge ontdekten, kun je er misschien van ontdekken dat je van de ene straatstraat naar de volgende gaat om een ​​locatie te kiezen om te eten van alle keuzes die je onderweg hebt gevonden.

Waar te eten in Brugge, België

Er zijn een paar dingen waar we op moeten wijzen die niet alleen uw eetervaringen in Brugge’s zullen verbeteren, maar zorg ervoor dat u ook geen enkele vorm van de geweldige stukjes mist!

Ten eerste:

Nooit – vooral op vrijdag en zaterdagavond – verwacht een tafel als je niet hebt geboekt. Dit is een kleine stad en mensen uit de buurt komen de stad binnen voor het avondeten. Restaurants zijn meestal vrij klein, dus mogelijkheden is altijd een probleem.

Dus telefoontje vooruit of boek op internet om een ​​reservering te maken. Evenals alleen maar u weet het, zijn veel locaties op zondag gesloten en vrijwel vrijwel overal rond 22.00 uur.

Ten tweede:

Iedereen begrijpt België voor zijn wafels, chocolaatjes en bier (we komen daarop), maar er zijn enkele andere gerechten en componenten die het waard zijn om uit te kijken wanneer je in Brugge bent.

Zorg er met name voor dat u ‘Stoverij’ probeert terwijl u hier bent. Speciaal voor Brugge, deze rijke dikke runderstoofpot wordt langzaam een ​​aantal uren gekookt in een donker bier, dat de basis vormt van de heerlijke, prachtige jus van de stoofpot.

Plaatsen als ‘T Bagientje, Passage en Half Moon Brewery doen een bijzonder stoverij.

Als je geen mogelijkheid krijgt om Stoverij te proberen, heb je tenminste een paar regionale rundvlees. Het runderenras dat specifiek is voor de regio is een soort mutant wegens gebrek aan een veel beter woord. Dankzij een ontbrekend gen stoppen de koeien hier niet zo goed te groeien en kunnen ze uiteindelijk extreem gespierd zijn.

Het vlees van deze koeien is echt lekker, maar het zeker waard om uit te kijken. De meeste restaurants in Brugge zijn zwaar op het vlees, dus dit rundvlees is nooit zo moeilijk te vinden.

En tenslotte:

Zorg er tijdens je reizen rond Brugge voor dat je bij een paar bars stop voor wat echt Belgisch bier.

Er zijn talloze bars in de buurt en vrij veel hierboven biedt bier, maar hier is een lijst van onze favoriete bierbars waar je een authentieke ervaring krijgt en de allerbeste brouwsels.

Belgische bistro’s

‘T Bagientje

Dins tot zon 10.30 – 22:00
De beste locatie in de stad voor Stoverij -runderstoofpot, ‘T Bagientje maakt deel uit van een hotel en heeft zowel buiten als binnen. De steak tartaar is ook fantastisch.

Lokkedize

Don – ma 18:00 – middernacht
Gezellig, huiselijk en uiteraard als een pub, deze bistro is al meer dan 40 jaar. Het menu hier is Grieks/Middellandse Zee-evenals om die reden nogal lamsvlees.

Grillkasteeltje Brugge

Dins – za 18:00 – 22:00 Evenals lunch dins – vr vanaf de middag
Gezellige bistro met twee verdiepingen met een uitstekende verscheidenheid aan prachtig gekookte steaks en zeevruchten. Zeker geen vegetarische optie.

Gran Kaffee Passage

Dins – Don & Sun 17:30 – 22:00 vr 17:30 – 23:00 Za 12:00 – 23:00
Verwacht snelle, vriendelijke service en gemeenschappelijke Belgische keuken – vooral voor Stoverij. Dit maakt deel uit van een hotel in de vreedzame backstreaten van de hectische zuidwestelijke wijk van de stad.

L’Estaminet

Dins – Zon 12:00 – 22:00 Don 17:00 – 22:00
In tegenstelling tot veel eetgelegenheden in Brugge, neemt L’Estaminet geen reserveringen aan, dus het is ideaal voor een inloop! Hun Lasagne Diabolo (pittige lasagne met geitenkaas, olijven en zongedroogde tomaten) wordt zeer aanbevolen.

De halve Maan – Half Moon Brewery

Ma – Zon 11:30 – 15:00 en donderdag – za 18:00 – 21:00
Typische Belgische keuken met thuisbieren van de tap zoals je zou verwachten. Je kunt ook een reis van de brouwerij hebben of het museum van deze huishoudelijke brouwerij bekijken die al vele jaren in gezelschap is.

Ribben n bier

Ma naar zon 18:00 – 22:00 Vr. & Za – 23:00
Misschien suggereerden het bekendste restaurant in Brugge, talloze vrienden die hier vóór ons waren, ribben n bier. We konden hier geen tafel krijgen, wat precies laat zien hoe prominent het is. Zoals je zou verwachten, zullen vegetariërs hun opties hier ontdekken.

Belgische restaurants

Een beetje veel meer up-market, evenals met een breder menu dan de bistro’s, kunnen deze restaurants een veel meer traditionele, formele dineren ex biedenperience.

Eetkroeg in geen Nieuw Museum

Ma & dins – vr – zon 18:00 tot 22:00
Nieuw Museum, een extreem vlees-vooruitgrensrestaurant met een houtskoolgrill in het centrum van het restaurant, is trots op zijn Belgische rundvlees en bier, en heeft zelfs een optioneel bierpaarmenu.

Au petit grand

Dins tot zon 18:00 tot 22:00
Geweldig voor steak van topkwaliteit, maar ook een geweldige gegrilde vis en zeevruchtenmenu ook. Een vrij buitenkant en een gezellige restaurantvloer.

De Verloren Hoek

Wo – za 12:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00, di 18:00 – 21:00, zon 12:00 – 14:00
Perfect eten met een extreem gezellig interieur en een beknopt menu. Dit bitrestaurant is nogal buiten het ‘opgegeten pad’, maar de wandeling waard.

Spinola

Dins – za 12:00 voor de lunch en 18:00 uur voor het avondeten
Een prachtig restaurant aan de kanaalzijde in dikke zandstenen muren en al fresco zitplaatsen in de piazza bij het water. Spinola heeft een opmerkelijke rode wijnkelder en fijne diningsmenu’s.

Braserie Brugges Die Scone

Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar 11:00 – 23:00
Op een extreem centrale plek zonder zich ook toeristisch te voelen. Mooie veranda en uitzicht op de belfry kijk op vredige straten. Het menu heeft genoeg om uit te kiezen, inclusief regionale gerechten, terwijl de aangetrokken eetomgeving je van harte eraan herinnert dat je in Europa bent.

Andere diner en lunchlocaties zijn Tom’s Diner, Bistro Raymond, Leugen, de Mangerie en Reliva.

Zwarte Huis

Wo – vr 12:00 – 14:00 en 17:30 – 22:30 SAT – ZON MIDDAG – MIDNACHT
Het gezellige interieur van dit grote, historische gebouw zorgt voor een sfeervolle maaltijdlocatie. De bovenste verdieping is veel beter, omdat service beneden misschien beter is. Verwacht online muziek en prachtig uitgeput eten.

Waar Belgische chocolade te kopen

Braserie Brugges Die Scone

Eigenaar van de chocoladelijn, Dominique Persoone, is een nationale ster en een beetje een voedselgenie. Hij werkt in de denktank van Heston Blumenthal voor de dikke eend en werkt routinematig samen met Albert Adria, eigenaar van El Bulli.

Persoone maakt experimentele chocolade: rijst-wijn, gebakken uien, wasabi, hennep, saffraancurry-je begrijpt nooit wat je hier zult ontdekken.

Spegelaere

Dit is een voorkeurscoderende winkel voor de lokale bevolking met uitstekende hoge kwaliteit en redelijke prijzen.

Olivier’s Chocolate

Prachtig gemaakte pralines, een Belgische creatie. warme chocolademelk met speculo’s – een heerlijk kaneelkoekje – een stevige voorkeur voor de lokale bevolking hier.

Belgische wafels

Belgische wafels zijn verkrijgbaar in twee stijlen – zowel prachtig als hartig. In werkelijkheid zijn wafels uit Brugge evenals het Vlaamse gebied meestal hartig. De prachtige stijl komt uit de Franstalige regio, met name van Luik.

Lees hier veel meer over wafels en hun geschiedenis in ons verhaal.

Het oude chocoladehuis

Waarschijnlijk de allerbeste prachtige wafelervaring in Brugge met een opmerkelijke warme chocolademelk aan de zijkant. De hemel!

John’s Waffle Van op de Burg

Wafels ter plaatse gemaakt, niet opgewarmd zoals op elk type andere locatie die wafels doet om weg te nemen.

Huis van Wafles

De luchtigste Brussel -wafels rond, je zult beide soorten wafel hier ontdekken met een aantal smakelijke hartige opties. De thuisbasis van wafels ligt direct achter en boven het Bruges Abuse Museum, dat ook een kijkje waard is.

Oyya

Deze locatie heeft geweldige wafels en nog veel meer lekker ijs. Hun pistache is fenomenaal.

IJs en andere prachtige plekken

Gelateria da vinci

Een echte Italiaanse ijs extravaganza die al meer dan 20 jaar een glimlach op de gezichten van de lokale bevolking brengt. Een smakelijke verscheidenheid aan gelato -smaken maakte de conventionele Italiaanse manier.

De gulliver -boom

Zeer gezellige locatie om een ​​thee te krijgen met een plak taart bij de open haard, dit is de ideale pitstop terwijl je rond Brugge loopt. De Gulliver -boom is eveneens open voor het ontbijt.

Véro Café

Een smakelijke verscheidenheid aan recepten voor warme chocolademelk en gebakverbiedingen. Ze hebben ook een speciaal veganistisch menu op donderdag.

Wil je daarmee friet? de allerbeste Belgische snack

Geloof het of niet, maar friet zijn een Belgische uitvinding. Toegegeven, vanuit het Franstalige deel van het land, in de dinant en Luikgebieden, was deze fastfoodvoorkeur veel meer een oorspronkelijk een doel.

Mensen zouden vis van de lessen van de Lese en Maes Rivers vangen en de kleinste in hun vangst als whitebait als een verwarmende snack bakken. In de winter zouden de rivieren echter bevriezen, dus sommigen sloeg in plaats daarvan de vis uit voor plakjes spud.

Nu zijn ‘Frietkoten’-of Fry-Shacks-veel gewilde snackstops in heel België.

Frituur de gentpoort

Don – ma 11.30 – 14:00 en 17:00 – 22:00
Bruges ‘Preferred Fry Shack, gerund door Kurt en Valerie, maakt de allerbeste friet in de stad. Onderdelen zijn groot – misschien zelfs zo groot, zelfs voor 2 volwassenen! Ik wil het echter een kans geven.

Bruges is een geweldige stad voor eten- evenals nog veel meer als je begrijpt wat je zoekt. We hopen dat deze gids u helpt bij het zoeken naar heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *