Wat te doen als je maar 24 uur in Bondi


hebt, kent iedereen Bondi. Het is een van de meest bekende stranden ter wereld, evenals absoluut een van de mooiste. Maar als je de bezienswaardigheden hebt opgevoerd, een dip had en van het zand bestrijkt, wat is er nog meer te doen? Hier is onze gids voor 24 uur in Bondi.

Een essentieel aspect van het leven in Sydney is de stranden. We hebben voldoende geluk om een ​​van de allerbeste in het land te hebben – zo niet de wereld – het beste bij onze deur.

Tv-programma’s zoals Bondi Rescue en Bondi Vet hebben dit modieuze gebied in de oostelijke buitenwijken van Sydney nog veel bekender gemaakt, evenals de branding, Suntan en Sexy Culture of Bondi maken dit een van de allerbeste mensen die kijken naar Spots om naar toe te komen in de hele stad.

Maar is er voldoende om hier een hele dag te doen? De uitdaging aangaan, hebben we onze gids voor kosten 24 uur in Bondi samengesteld.

24 uur in Bondi

Ontbijt:

Trio café
Direct op Campbell Parade aan de zuidkant van Bondi Beach, is dit het ideale gebied om het uitzicht te genieten terwijl ze een deel van de heerlijke Middellandse Zee en het Midden -Oosterse voedsel kauwen dat ze hier serveren.

Als je je erg hongerig voelt, kies dan voor de maïsbangsters. Ze zijn enorm en heerlijk.

Na het ontbijt:

Surfschool
Zoals het oude gezegde luidt: ‘Wanneer in Bondi, surfen.’ Naast dat je een nieuwkomer bent voor de coolst ogende sport die er is, waarom niet precies ontdekken hoe op het coolste strand?

Laten we gaan surfen is gevestigd in North Bondi – het veel meer relaxte evenals regionale einde van het strand en dat u naar de golven gaat voordat u het begrijpt. Als je langer aan Bondi hebt uitgegeven, kun je zelfs een reis boeken met deze jongens om deze geweldige buitenwijk een beetje beter te begrijpen.

Lunch:

Bondi Icebergs Club
Een echt regionaal icoon, Icebergs is een traditionele regionale ontmoetingsplaats. De clubbar kijkt uit het strand vanuit de zuidkant, evenals het zoutwaterzwembad op het water is een van de meest gefotografeerde bezienswaardigheden van het strand.

De club is extreem relaxed, maar zowel het eten als de service zijn net zo groot als het uitzicht. Als je veel meer up-market wilt gaan, is het restaurant en de bovenkant van de bovenkant glad en heeft een kostenpunt om het te laten zien. Het levert echter de grootste normen op. Zeker een alternatieve keuze voor het avondeten als je hier bent voor een speciale gelegenheid.

Na het middageten:

Bondi Coastal Walk
De kustlijn rond Bondi is opvallend en dramatisch, evenals ideaal voor een wandeling na de maaltijd. Je kunt de hele methode naar Coogee Beach lopen als je wilt, hoewel ik waarschijnlijk zou stoppen bij Bronte voordat ik teruggaat.

Eens per jaar neemt de sculptuur bij de zee deze kustwandeling over en menigten mensen komen samen om de creativiteit langs de rotsen te zien. Het is een opmerkelijk gezicht, dus als je het goed timeert, is dit zeker iets om niet te missen.

Winkelen:

Bondi heeft een aantal uitstekende winkels het beste op Campbell Parade. Bovendien is er elk weekend een markt.

Zorg ervoor dat je Aquabumps Gallery op 151 Curlewis St. niet mist. Deze jongens geven surfers de hoofden van de zwelling omdat 1999 en hun foto’s van het strand fantastisch zijn.

Diner:

Bondi -hardware
Bondi Hardware is weggestopt door Hall Street, de drukste straat van Bondi voor restaurants, is zowel donker als humeurig, en serveert traktatie na traktatie met Industrial Chic. Het wordt hier echter behoorlijk hectisch, dus zorg ervoor dat je boekt.

Bill’s
Een andere Sydney Institution, kosten Granger’s mini-chain van uitstekende caférestaurants is een eenvoudige keuze. De Bondi-locatie (er zijn 2 anderen in Sydney en een aantal andere iteraties internationaal) is helder, strak en verfijnd eenvoudig.

Nagerecht:

Als je na het eten nog ruimte hebt of als je een gebied hebt bespaard voor snoep, zijn hier twee keuzes om je avondje op te leiden met een suikerhit.

Gelato Messina
Eerste opening in Darlinghurst in 2002, deze ijscreamer heeft nu meer dan een veel locaties in Sydney, zowel in het hele land als internationaal. Kies je favoriete smaak, selecteer een kopje of een kegel en wandel naar het strand om de oceaan in het maanlicht te zien.

Papa’s
Pasticceria Papa – of Papa’s voor de lokale bevolking – is gegaan omdat de Haberfield -winkel in 1988 werd geopend. De heerlijke Italiaanse taarten, gebak, taarten, taarten en koekjes om hier te eten zijn geweldig. Ik wil gewoon mijn gezicht in hun gebakken ricotta -cake slaan elke keer als ik het zie!

Waar te verblijven:

Qt bondi
Opening in december 2015 bij het zien van de oude Zwitserse grand in North Bondi is de QT Bondi. Trouw aan vorm, is dit sexy ledemaat van het QT -merk prachtig ontworpen en inderdaad extreem schattig.

De kamers zijn zowel ruim als royaal ingericht, evenals ze hebben interesse genageld voor detail – zoals altijd met QT. Omdat de voorkant van het gebouw is omgezet in woonappartementen, worden de hotelkamers niet geconfronteerd met de oceaan, maar de balkons en details in de kamers houden uw aandacht.

De volgende dag:

Power Living, bondi
Maak de dag ervoor al het overdreven overgevend met ochtend yoga met kracht in leven. De yogastudio’s hier zijn slechts een minuut of twee ruim van het strand. Controleer de routine voor verwarmde en niet-verwarmde yoga-opties.

Ontbijt:

Veranda evenals salon
Je kunt niet veel meer Bondi krijgen dan deze plek. Extreem gemakkelijk in de omgang, de essentie van Beachy en personeel dat het zijn geweldig maakt om er gemakkelijk uit te zien. Het eten in dit kleine North Bondi Café is uitstekend – plus je zult gegarandeerd een gezonde keuze hier ontdekken als je nog steeds vol bent van de avond ervoor.

Ze serveren ook lunch en diner hier, wat iets is om in gedachten te houden voor andere maaltijden terwijl je hier bent. Dit is ons favoriete café in Bondi, dus mis het niet.

Als je langer in Sydney bent of als je veel meer wilt zien dan alleen Bondi, bekijk dan onze gids voor 24 uur in Sydney.

Heeft u andere tips voor het bezoeken van Bondi? Heb je een favoriet strand waar je naartoe gaat? Vertel het ons in de reacties!

Afbeeldingen van MRS Romance met behulp van een OM-D E-M5 Mark II Olympus-camera. Als onderdeel van ons recente verblijf in Bondi waren we gasten van bestemming NSW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *