Zeven eigenzinnige reisaccessoires voor uw Future Home


Avontuurlijke Kate omvat affiliate links. Als u via deze links een aankoop doet, verdien ik een commissie zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Het volgende merkinhoudsbericht wordt u aangeboden door Airportag. Als nieuwe merkambassadeur voor dit bedrijf ben ik heel blij om deze nieuwe producten aan u te introduceren! Ik weet zeker dat je net zoveel verliefd op ze wordt als ik. Sommige van deze links zijn ook gelieerde ondernemingen, die, als u koopt, mij een kleine commissie oplevert zonder extra kosten voor u.

Een van de beste dingen van het settelen is om een ​​huis te versieren met items die mijn reizen vertegenwoordigen. Ik ga over vijf dagen (eek!) En ik heb het web non -stop doorzocht voor verschillende items die mijn interesse in reizen weerspiegelen.

Ik ben nog nooit zo veel van een souvenir -koper geweest (mijn foto’s zijn mijn souvenirs!) Dus in sommige opzichten begin ik met een leeg canvas.

Dit is het ding – ik wil niet dat mijn plek eruit ziet als een enorm reismuseum. Ik ben multidimensionaal – dat zijn we allemaal. Reizen zou slechts een van verschillende interesses en curiositeiten moeten zijn die we cultiveren.

De oplossing? Voornamelijk subtiel ontwerp met een paar goed geplaatste, eigenzinnige reisstukken. Ik denk dat vooral de keuken en de toilet de beste plaatsen zijn om een ​​beetje gekker te worden dan normaal.

Ik heb de afgelopen maanden met het bedrijf Airportag gewerkt, en naast coole reisoverhemden hebben ze ook veel coole reis- en luchthavencode-thema eigenzinnige accessoires voor uw huis.

Hier zijn enkele van mijn favoriete huisontwerpartikelen die u op de site kunt krijgen:

Vliegtuig douchegordijn

Ik schop mezelf dat ik dit niet heb gezien voordat ik mijn eigen douchegordijn kocht voor mijn volledig zwarte-witte badkamer. Dit douchegordijn slaat alle beste noten – het is leuk, het is een patroon, het is zwart en wit! (Ze hebben het ook in roze en blauw.)

(Ook naar boven in die badkamer, uiteindelijk? Een zwart -witte kaart van Bangkok en een zwart -witfoto die ik van het Superkilen in Kopenhagen heb gemaakt.)

Vliegtuig douchegordijn – $ 66

Luchthavencode koelkast magneet

Koelkastmagneten zijn een plek waar ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken over subtiliteit – voel je helemaal vrij om gek te worden! Ik denk dat een verzameling magneten uit je favoriete steden leuk zou zijn, en deze Amsterdam -magneet zou goed zijn gecombineerd met een paar anderen.

Deze zijn ook geweldige goedkope, ingehouden geschenken voor vrienden die van reizen houden.

Luchthavencodemagneten – elk $ 4,90

Jet Lagged deken

Ik kan je niet vertellen hoe vele keren ik uit Europa thuis ben gekomen en op de bank ben geworden, in een deken gewikkeld, gewoon proberen mijn ogen open te houden over 22:00 uur. Ik ben dol op deze jet-laged deken omdat deze zwart en wit is en herinnert aan de ontwerpen van ouderwetse vertrekplaten met een moderne, tong-in-wang.

Airportag heeft ook dekens met paspoortstempelingen, wereldkaarten, Europese luchthavencodes en meer.

Reisdekens – vanaf $ 39,90

Luchthavencode doeken

Ik hou van doeken omdat ze lichtgewicht, stoer zijn en je hoeft je geen zorgen te maken over het inlijsten van ze. Ik zag dit Edinburgh -canvas en werd verliefd op de paarse kleur! Om nog maar te zwijgen van het feit dat Edinburgh een van mijn favoriete steden is.

Ik denk dat deze er het beste op zouden lijken op een rij van drie. Kies drie van je favoriete steden, of drie steden met een thema. Hier is een voorbeeld:

Ik denk dat ze er goed uitzien in een gang. Gelukkig voor mij heeft mijn nieuwe plek een lange gang in galerij-stijl die naar de badkamer leidt!

Luchthavencode doeken – elk $ 39,90

Vlagkussens

Kussens zijn één plek in het huis waar ik niet te bizar zou willen gaan-maar één bijpassende, goed gekozen kussen op een anders solide bank is een goed kenmerk. Een Union Jack Pillow is klassiek, maar als dat een beetje te kruiden voor je is en je houdt nog steeds van die kleuren, hoe zit het met de Noorse vlag? Het zou er geweldig uitzien op een marine of blauwe bank.

Merk op dat dit allemaal kussenslopen zijn. U moet een kussen afzonderlijk kopen.

Vlagkussensomslagen – vanaf $ 24,90

Paspoortenposter

Verwaarloos posters niet als een volwassene – zorg er gewoon voor dat je ze inlijst, idealiter met een gematteerd frame! College is voorbij en we zijn zeker klaar met de slaapzaal. (Mijn slaapzaal was een eerbetoon aan Parijs, Paris Sunsets, Paris Black and White Photography en de film Moulin Rouge. Mijn eerste huisgenoot hing afdrukken van U2 en Dave Matthews songteksten. Het was geen fit.)

Ik vind deze paspoortenposter echt leuk – en het geeft je ook de mogelijkheid om je voorrecht te waarderen om een ​​paspoort te hebben dat je zonder veel problemen naar veel plaatsen in de wereld brengt.

Paspoortenposter – vanaf $ 34,90

Reismokken

Mokken zijn mijn favoriete manier om gek te worden met decor. Ik hou ervan vrienden te hebben en een mok voor hen uit te kiezen op basis van hun persoonlijkheid! (Je zou de gezichten van mensen moeten zien wanneer ik ze mijn “ik had seks met een elf in IJsland” mok.)

Op deze manier kunt u subtiel steden voorstellen waarvan u denkt dat uw vrienden graag bezoeken. Je kunt EVnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *