Ideeën om kinderen losgekoppeld te houden op roadtrips


“Zijn we er al?”

We hebben het allemaal gehoord. Die onvermijdelijke vraag wordt altijd veel eerder gesteld dan vereist en wordt meestal gevolgd door een andere gemeenschappelijke verklaring: “Ik verveel me en weet niet wat ik moet doen.”

Om eerlijk te zijn, urenlang in een auto zitten tijdens het reizen is niet het meest opwindende om te doen. Maar dat betekent niet dat het saai moet zijn. Hoewel het misschien een ontmoedigende taak lijkt, is het vinden van huis entertainment tijdens het reizen net zo eenvoudig als het openen van je ogen en het gebruik van je verbeelding.

De meeste families hebben de conventionele dvd -spelers, tablets, telefoons, videogames en andere elektronische apparaten om hun kinderen te vermaken tijdens het rijden. Mijn familie doet dat ook en we gebruiken ze op langere reizen. We zorgen er echter ook voor dat we een paar uur achter elkaar loskoppelen en genieten van een kwaliteitsfamilie.

Hoe kunnen we onze kinderen een tijdje loskoppelen? Door games te spelen en wat ouderwetse technologie te gebruiken.

Ik heb het niet over bordspellen zoals Monopoly of iets waar je voorop moet plannen en benodigdheden meenemen. Ik heb het over eenvoudige games die je in de auto kunt spelen – of overal overal – met niet veel meer dan je verbeelding (en misschien een pen en papier).

Snelle ideeën nodig? Bekijk “Zijn we er al?” Voor veel meer dan 140 spellen, tong twisters en activiteiten, waaronder enkele van deze aller tijden klassiekers:

Alfabet zoeken: kijk naar verkeersborden, billboards, restaurantborden, enz. En probeer alle letter van het alfabet te vinden, van A tot Z.

Grap Time: ga rond de auto en laat elke persoon een grap vertellen. Het kan een klop-knock-grap zijn of iets volledig willekeurig dat ze goedmaken. De grappen hoeven niet eens logisch te zijn. Mijn kinderen houden ervan om gewoon dingen goed te maken en er dan om te lachen. Het zorgt voor een erg leuke tijd.

Het zoeken naar kentekenplaat: wie heeft dit spel op een bepaald moment in hun leven niet gespeeld? Het is zo eenvoudig als het klinkt. Kijk naar de kenteken op het passeren van auto’s en kijk hoe tal van verschillende staten en gebieden u kunt vinden.

Excuses, excuses: deze game draait helemaal om creatief te zijn en buiten de kaders te denken. Geef gewoon een excuus voor waarom de student zijn huiswerk niet op schema heeft ingeleverd (of een ander onderwerp dat je wilt gebruiken). Excuses zoals “zijn hond at het” of “buitenaardse wezens zijn huis aangevallen” zijn slechts het begin van de leuke dingen die je kunt bedenken.

Tijdens de reis wat rustige tijd nodig? Ontvang een paar puzzel- en activiteitenboeken waar je kinderen aan kunnen werken. Deze zijn geweldig voor in de auto, terwijl je rondhangt in het hotel, of zo ongeveer wanneer je wat tijd hebt om te doden. Sommige boeken, zoals beginnerswoord en nummerpuzzels voor kinderen en het Supreme Puzzle Book for Kids zijn geweldig in het vermaken van de kinderen, terwijl ze ook helpen een paar dingen te leren zonder het zelfs te realiseren.

Wilt u dat uw kinderen veel meer investeren in de reis? Waarom probeer je geen reisdagboek om hen te helpen hun avonturen te onthouden? Deze tijdschriften passen mooi in een rugzak en stellen kinderen in staat om delen van de reis te plannen, denk aan hun avonturen voordat ze op je bestemming aankomen en dan dingen opschrijven terwijl ze gebeuren. Een prachtige aandenken die ze zichzelf creëren.

Ondanks wat ze je vertellen, houden je kinderen er echt van om tijd met je door te brengen en zullen ze de herinneringen koesteren die zijn gemaakt tijdens deze roadtrips. Ze zullen zich herinneren dat ze games spelen en zich veel meer binden met hun broers en zussen en ouders dan welke films ze hebben bekeken. Dat zijn de soorten herinneringen die een leven lang meegaan en me inspireerden om de traditie met mijn eigen kinderen voort te zetten.

De volgende keer dat je een reis maakt, zelfs als het slechts een paar mijl verderop is, haal je die dvd -speler of iPod los en vertel je je kinderen: “Gadgets? We hebben geen stinkende gadgets nodig! ” en maak van uw auto een ‘tech-vrije zone’. Betrek de familie in sommige spellen en geniet van de rit. Er is tenslotte de helft van het plezier!

Over de auteur:

Jeff Sechler is geboren en getogen in Pennsylvania. Hij heeft ooit geschreven omdat hij op de lagere school zat, hoewel hij nooit had gedacht dat het iets anders zou worden dan een hobby. Zijn belangrijkste focus is het ontwikkelen van boeken voor kinderen die zowel leuk als educatief zijn. Hij heeft de ideale bèta-testers die het beste in zijn eigen huis zijn en niets maakt de productie die niet eerst wordt goedgekeurd door zijn zwaarste critici-zijn drie jonge kinderen!

Verwant

Hoe u Amerikaanse nationale parken kunt verkennen: solide begeleiding van ervaren Family Travel Bloggersif Je hebt plannen om een van de nationale parken te bekijken die verspreid zijn over de VS, de Amerikaanse Samoa of de Maagdeneilanden, neem een minuut om deze lijst te scannen en te kijken of je park (s) staat op de lijst. Geschreven door enkele van de meest doorgewinterde familiebloggers en journalisten van …
3 juli 2015 in “National Parks”

Top 10: Beste Road Trip -websitesroadseizoen is voor de VS en talloze mensen gebruiken reissites en blogs om hun zomervakanties te plannen. Hoewel we ons best doen om een breed scala aan gezinsvriendelijke bestemmingen, restaurants, parken, festivals en ACCO aan te bevelennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *