Hoe innovatie reizen veel beter maakt


Geplaatst: 09/02/2014 | 2 september 2014

Een paar weken geleden heb ik erop gewezen dat ik routinematige columnisten voor deze website aanricht. Op de allereerste dinsdag van de maand zal Dave Dean van ook veel adapters hier zijn, waardoor u fantastische ideeën en aanbevelingen voor reistechnologie en uitrusting bieden. Zijn column begint deze maand.

Technologie is een deel van mijn leven geweest zolang ik me kan herinneren. Elke keer dat huiscomputers minder macht hadden dan de polshorloges van vandaag, staken mijn ouders in aan mijn onophoudelijke eisen, groeven ze in hun spaargeld, en kreeg ik zowel de huidige als de grootste in hedendaags computergebruik: een Sinclair ZX -spectrum.

Dit machtige beest had een rubberen toetsenbord dat werkte toen het voelde en een volle 16KB (ja, dat is kilobytes) van geheugen, evenals het in eenvoudige minuten in een piepende cassetteband die klonk als het geluid dat onze kat maakte toen Mijn broer of zus trok zijn staart. In plaats van een monitor, is dit wonder van elektronica aangesloten op de televisie – wat betekent dat er om 18.00 uur een meningsverschil was. Elke avond, toen mijn ouders wilden van het nieuws en ik had slechts één veel meer manische mijnwerker om te voltooien.

Met het internet nog ruim een ​​decennium weg en geïmporteerde games in Nieuw -Zeeland die veel meer kosten dan mijn maandelijkse vergoeding, zou ik computermagazijnen krijgen en de volgende dagen doorbrengen met typen van de code, regel door Lijn, voor vreselijke tekstgebaseerde avonturen.

Ja, ik was vanaf extreem jonge leeftijd een nerd.

Na het afstuderen verhuisde ik naar Londen, ik ging er zo goed op en probeerde de komende 15 jaar werk te integreren met een stimulerende reisverslaving, waarbij aktetassen voor rugzakken en elegante aanvallen voor slippers om de paar jaar worden geruild.

Drie jaar geleden nam ik een beslissing om mijn kantoortaak te dumpen voor zowel geweldige als mede-oprichter en veel adapters. Ik realiseerde me dat hoewel er talloze sites spraken over innovatie of reizen, er geen was toegewijd om over beide te spreken. Dat moest veranderen, evenals sindsdien over het onderwerp componeren. De site heeft gezien dat het de toonaangevende innovatiebron is voor reizigers, met tal van artikelen die veel talloze bezoekers helpen selecteren en de allerbeste reisuitrusting gebruiken voor hun reis (ik heb zelfs eerder dit jaar een techgids gepubliceerd voor digitale nomaden)) .

Technologie is enorm vooruitgegaan vanaf het moment dat ik voor het eerst op de weg ging. Toen ik mijn grote tas had ingepakt de dag voordat ik naar Londen vertrok, waren de enige elektronica erin een kleine filmcamera en een nepwalkman om mijn verzameling slechte mixbanden te spelen. Tegenwoordig heb ik op de een of andere manier een laptop, smartphone, tablet, digitale camera, goPro, draagbare moeilijke schijf en Kindle verzameld, naast een zak vol opladers en koorden om ervoor te kiezen. Of die ontwikkeling discutabel is, maar er is geen twijfel dat Tech nu een cruciale functie speelt in het leven van veel reizigers.

Omgaan met innovatie is niet altijd eenvoudig. Zowel uitrusting als apps die volledig werken voordat je vaak vertrekt, stoppen met snel te werken in een wereld van stof, regen, hobbelige busritten, evenals traag internet. Veiligheid is ook een enorme zorgen – voor de fysieke apparaten die u draagt, de persoonlijke informatie die het bevat, evenals uzelf als het duidelijk is dat u uitrusting een paar duizend dollar in uw tas waard is. Veel dekkingspolissen voor reisverzekeringen dekken uw elektronica niet volledig, of kosten een beetje geld als ze dat doen.

Het kiezen van de ideale technologie voor je reizen, en het ook veilig en effectief gebruiken, kan het verschil maken tussen een gemakkelijkere, veel meer bevredigende reis en een ellendige, kostbare. Daar kom ik binnen.

Op de allereerste dinsdag van elke maand zal ik elk element van reistechnologie dekken – de beste uitrusting voor de taak en precies hoe deze te gebruiken, de ideale apps te kiezen, en websites, rampen te stoppen, verbonden te blijven, Evenals nog veel meer – met een focus om u tijd te besparen, geld en gedoe op uw reizen.

Ik zal je real-world evaluaties brengen van de producten waar ik het over heb-ik heb fulltime uit een rugzak geleefd, gezien dat 2011, evenals het aanbieden van die waarheid elke dag. Als de uitrusting die ik gebruik niet zoveel kan uitstaan ​​als het slaan dat ik het geef, zal ik het u niet aanbevelen. Wanneer de apps en sites die ik test moeilijk te gebruiken zijn, niet in specifieke landen werken, of je niet om de paar dagen beheert, zul je het begrijpen. Als garanties ongeldig zijn nadat u het huis of onpraktisch verlaten zonder een postadres, zal ik dat ook bespreken.

Wanneer het betrekking heeft op Travel Tech, is er gewoon geen vervanging voor functionele ervaring – het glanzenste pamflet en dealde functies geven niet veel aan wanneer uw telefoon op meerdere kilometers van het dichtstbijzijnde reparatiewerkcentrum of uw on de stagiair werktET Banking sluit je op omdat je steden hebt verplaatst wanneer je ook vaak vaak bent.

Technologie is een van die onderwerpen die altijd geweldige aanbiedingen produceert. U bent van harte welkom om ze in de reacties van elk bericht of op de forums achter te laten. Ik ben veel meer dan verheugd om ze te reageren.

Uiteindelijk is mijn doel om u te helpen innovatie te gebruiken om het meeste uit uw reis te halen, zonder dat het de methode van uw reiservaring binnenkomt. Ik ben zo dolblij om mijn twee likes te delen – reizen en technologie – met jou. Laten we het laten gebeuren.

Dave runt te veel adapters, een site gewijd aan innovatie voor reizigers. Een nerd zolang hij zich kan herinneren, werkte hij er 15 jaar in. Dave is nu gevestigd op een rugzak op lange termijn en componeert over reizen en technologie van overal met een half fatsoenlijk web en een fantastisch beeld. U kunt ook ontdekken dat hij spreekt over het leven van een langdurige reiziger bij wat Dave doet?

Boek je reis: logistieke ideeën en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een betaalbare vlucht door Skyscanner te gebruiken. Het is mijn favoriete bladermotor, omdat deze zowel websites als luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld doorzoekt, zodat u altijd begrijpt dat geen steen ongemoeid blijft.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel boeken met hostelworld. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de minst dure tarieven voor gasthouses en hotels retourneren.

Onthoud geen reisverzekering
De dekking van de reisverzekering zal u beveiligen tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is gedetailleerde beveiliging in situatie dat er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden vaak moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijf dat de allerbeste service en waarde biedt, zijn:

Safetywing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra evacuatiedekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resource -pagina voor het allerbeste bedrijf om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik als ik reis. Ze zijn het allerbeste in de klas en je kunt niet fout gaan met behulp van ze tijdens je reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *