Onze nationale parken – er is veel meer dan u gelooft


wanneer mensen geloven van nationale parken, foto’s van Yellowstone (of Jellystone, wat dat betreft) en Yosemite snel in gedachten komen. Dit zijn de typische parken, met behulp van campings, sporen voor wandelen, sensationeel landschap langs de weg, evenals locaties om je picknickmand te ontladen. (Is dat niet goed, Boo Boo?) Maar de National Park Service houdt toezicht op veel verschillende soorten sites – van nationale monumenten tot nationale kusten. Er zijn zelfs veel meer dan 14 verschillende benamingen voor eenheden in de parkdienst. Een paar hiervan hebben exact dezelfde faciliteiten die u van een nationaal park verwacht. Anderen niet. We wilden een paar van onze favoriete locaties delen en misschien wat licht werpen op een aantal onvoorziene bestemmingen – het beste voor uw volgende huishoudelijke roadtrip. Leun achterover terwijl ik je meenam op een excursie van een paar van mijn favorieten.

Nationale monumenten
Dit zijn sites die historisch of wetenschappelijk belang hebben. Sommige zijn behoorlijk bescheiden, het behoud van een archeologische site of twee evenals het naburige gebied. Anderen dienen om speciale geologie te beveiligen, die zich over mijlen kunnen verspreiden.

Castillo de San Marcos National Monument (St. Augustine, Fla.) – St. Augustine gaat helemaal over geschiedenis. De nederzetting werd in 1565 opgericht door de Spanjaarden, en het is de “oudste constant bezette stad in de Europese gevestigde stad en de haven in de continentale Verenigde Staten.” Centraal in deze geschiedenis staat de Castillo de San Marcos, die wordt onderhouden door de Park Service. Dit fort werd ontwikkeld in 1695 om Spaanse belangen te waarborgen van privébezitter en de land-grabbing Britten. Bezoekers kunnen door de muren zwerven, gluren in de vestingwerken naar oude gevangeniscellen en de kazerne van soldaten.

Florissant fossiele bedden National Monument (Florissant, Colo.) – Alleen de andere kant van pikeshoogte van Colorado Springs, de fossiele bodems van Florissant zijn een eenvoudige rit van de zuidelijke front -gemeenschappen in Colorado. Veel huishoudens komen naar de versteende Redwood -stronken, ongeveer 14 voet in diameter. Talloze prehistorische insecten en planten hebben hier hun gefossiliseerde verblijf achtergelaten. Bovendien is het monument een fantastische locatie om te genieten van dieren in het wild of een wandeling te maken (meer dan 14 mijl van paden!).

Marianas Trench Marine National Monument (Noordelijke Mariana -eilanden, Stille Oceaan) – Oké, je zult niet in staat zijn om naar deze te reizen, maar het is zo speciaal dat het moest worden genoemd. Dit onderwater nationale monument wordt ten oosten van de Filippijnen ontdekt. Het beslaat bijna 100.000 vierkante mijl en omvat Challenger Deep (de diepste begrepen diepte in de wereld).

Castillo de San Marcos Nat’l Monument

Nationale historische sites
Voor geschiedenisliefhebbers doen de nationale historische sites een fantastische taak om een specifiek stuk Amerikaanse geschiedenis te behouden en precies te bieden hoe dat stuk het geheel beïnvloedt.

Frederick Legislation Olmsted National Historic Site (Brookline, Massachusetts) – Hoogstwaarschijnlijk de beste begrepen voor het creëren van het Central Park van New York, OLMsted was ook de landschapsontwerper voor de Columbiaanse expositie van de Chicago. Dit was zijn huisbasis, evenals zijn waarde als de maker van het landschapsontwerp en zijn effect op de Amerikaanse parken van Amerika worden centraal gezet.

John Muir National Historic Site (Martinez, Californië) – Aan de andere kant van het land ontdek je dat het park het huis behoudt van nog een fantastische figuur in de geschiedenis. Dit was minder na te denken over het produceren van landschappen als het bewaren. Yosemite National Park heeft zijn uitstekende staat te danken aan de inspanningen van John Muir, de naturalist/schrijver die in veel methoden de behoudsbeweging in Amerika introduceerde.

National Battlefields & Armed Forces Parks
Nu we officieel te midden van de burgeroorlog Sesquicentennial zitten, zullen Parks Parks, nationale slagvelden, de scènes van veel heisa zijn. Locaties zoals Gettysburg en Shiloh zullen duizenden veel meer bezoekers zien dan normaal.

Gettysburg National Armed Forces Park (Gettysburg, Pennsylvania) – Gecrezen als het keerpunt in de burgeroorlog, stierf 51.000 man in Gettysburg toen Lee’s push noord werd gestopt door vakbondstroepen. De parkdienst gaat helemaal uit met interpretatieve gesprekken en fantastische beschrijvende displays. Absoluut een verdienstelijke stop voor ouders die hun jongeren willen onderwerpen aan een beetje Amerikaanse geschiedenis.

Nationale lakeshores
Allemaal op de fantastische meren beschermen de nationale lakeshores van het land een paar van de mooiste geologie ter wereld, van de duinen van Lake Michigan tot de kalkstenen kliffen van Lake Superior. Als Michigander ben ik gedeeltelijk voor de Lakeshores.

Afgebeeld Rocks National Lakeshore (Upper Peninsula, Mich.) – Ontdekt aan de noordelijke oever van het bovenste schiereiland van Michigan, dit is een van die gebieden die een verborgen juweeltje blijft. Er zijn veel methoden om het park te bekijken. Ik geloof dat kamperen hier zorgt voor een fantastische reis, maar er is genoeg voor Thij dagtocht. De allerbeste methode om deze sensationele kalksteenklif snel te arresteren, is om naar Munising te gaan en een excursie te routine met gevisualiseerde rotscruises.

Sleepbeer Dunes National Lakeshore (Northwestern Lower Peninsula, Mich.) – De slapende beer duinen zijn dichtbij voldoende voor een aantal vakantiegebieden in Lake Michigan waar veel bezoeker gewoon naartoe gaat voor de dag. Als dat het plan is, zorg er dan voor dat u de Pierce Stocking Pordertque Drive bestuurt (zoek info en aanwijzingen in het bezoekerscentrum in Empire). Jongeren zoals de Dune Climb, evenals het uitzicht op Lake Michigan vanaf de top is een van de meest adembenemende die je ooit zult tegenkomen.

Nationale zeeforens
Net als de nationale lakeshores, deze veilige stukken onontwikkelde kustlijn op de oceanen van het land.

Padre Island National Seashore (nabij Corpus Christi, Texas) – Op 113 mijl lang wordt dit barrière -eiland aangeprezen als het langste onontwikkelde barrière -eiland ter wereld. Er zijn natuurlijk kilometers van uitstekend strand, maar omgaan met West in de richting van de Laguna Madre, ontdekken bezoekers een wereld van dieren in het wild om te verkennen. Fantastisch kamperen, vissen, peddelen, etc.

Nationale paden
De nationale nummers van de NPS zijn de meest ongrijpbare van het aanbod van het park. Hoewel ze zich kunnen uitrekken met een aantal staten, negeren mensen ze vaak helemaal.

The North Country National Pittoresque Path (New York, Pennsylvania, Ohio, Michigan, Wisconsin, Minnesota, evenals North Dakota) – strekken zich uit over zeven staten, beginnend in de Adirondack’s van New York, passeren met de Ohio River Valley, langs de kust van Lake Superior, evenals naar de westelijke vlaktes, is de NCNST een van de nieuwere parken. Het pad wordt nog steeds in delen gevestigd, evenals weinig mensen begrijpen het zelfs. Inspecteer de site voor de North Country Path Association om secties te ontdekken om te wandelen. Er is iets voor elk gezin, of je nu een korte middagwandeling of een meerdaagse rugzakuitjes probeert te vinden.

Santa Fe National Historic Path (Missouri, Kansas, Colorado, Oklahoma, evenals New Mexico) – Net als de Lewis en Clark National Historic Trail, gaat dit niet over wandelen. Het pad volgt de oost-westelijke doorgang van talloze pioniers die hun methode aan de grens hebben gemaakt door middel van het Santa Fe-pad. Het pad loopt parallel met rivieren en beken, die rond het harder terrein kronkelt, evenals je zult ontdekken dat hedendaagse woningbouwers het pad hebben ontdekt om te emuleren. Langs de methode zijn er een heleboel stops: forten om te bezoeken, plaques om te lezen, oude wagen sleur om te inspecteren. Dit is het type park dat de roadtrip kan zijn.

Colorado National Monument

Frederick wetgeving Olmsted National Historic Sitethe

Verwant

10 boeken voor een huishoudelijke vakantie in het nationale park, terwijl het plannen van een roadtrip naar elk type van de Amerikaanse nationale parken, veel mensen over dit onderwerp uitchecken. In het bijzonder voor huishoudens die een nationaal park met jongeren op sleeptouw bekijken, is onderzoekstudie cruciaal om het meeste uit uw bezoek te halen. Van het verzamelen van munten tot het kiezen van accommodatie en het ontdekken van dieren in het wild, hier …
19 oktober 2010 in “Geschenken en uitrusting”

Guestpost: Parkzagging en paspoortstempelen-Road Tripp wordt obsessief-compulsief wanneer we een exemplaar van het paspoort naar uw National Parks® in de Antietam-cadeauwinkel hebben gekozen, scheurde de cellofaanwikkel weg en ontvouwden de ingesloten kaart, wij Zag voor het eerst het volledige, enorme spectrum van de toenmalige 388 eigendommen van de National Park Service-een algemeen oogpunt dat …
20 april 2011 in “Guest Post”

De National Park Service van Amerika wordt 99! De National Park Service wordt 99 jaar oud op 25 augustus 2015, en iedereen krijgt een heden, gratis toegang! Ga naar een park in uw gemeenschap of plan een reis naar een van de 408 National Park -servicesites in het hele land om lid te worden van de partij! evenals om bezoekers te beïnvloeden, de …
21 augustus 2015 in “National Parks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *