TNN: Tanzaniaanse culturele meeslepende ervaring


Hallo allemaal,

Ik wilde nog een video delen van een recent nomadisch netwerkevenement. Dit is een “Tanzaniaanse culturele meeslepende ervaring”.

Doe mee als we duiken in een meeslepende verkenning van de Tanzaniaanse cultuur, waaronder het delen van onze reisverhalen en introductie tot Tanzanian Dance.

Justa Lujwanga, een Tanzanian-Brooklynite, verteller en nieuwsgierige reiziger staan ​​op een doel om elke hoek van Tanzania te zien. Geen steen ongemoeid laten terwijl ze met haar publiek/ gasten de b …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit korte artikel is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt tot bonusaanbiedingsblogposts. Leden krijgen ook volledig gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen goedkoper te maken, maar u helpt ons het uitgebreide reismateriaal waar u van houdt te blijven produceren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit korte artikel (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere uitstekende voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *