Familievriendelijke Mardi Gras in Houma, Louisiana


Houma, Louisiana is echt waar Mardi Gras om draait. Niet de naaktheid en publieke intoxicatie van hedendaagse New Orleans, hoewel dat zeker een locatie heeft in een ander type vakantie. In plaats daarvan zijn het een aantal generaties huishoudens die genieten van de parades, eten en feesten – samen. Ik was een paar jaar geleden sceptisch toen ik Houma uitcheckte dat het echt huishoudelijk vriendelijk zou zijn. Maar ik was aangenaam geschokt toen ik Old-School Mardi Gras nog steeds in sessie had ontdekt, compleet met kralen, kingcake en eten, maar absoluut leuk voor het hele gezin.

In de parochie van Terrebonne, ongeveer een uur rijden ten zuiden van New Orleans, is Houma een kleinere stad, hoewel de drukte nog steeds precies begrijpt hoe te feesten, en de parades zijn net zo uitgebreid. Laat uw voedingsdeskundige thuis, omdat er niets is over Cajun -koken dat voldoet aan de calorie -inname -eisen. Wat er ook is gebakken, vingerlickend goed en ongebruikelijk. Alligator is een gemeenschappelijk menuproduct en varieert meestal van vestiging tot vestiging.

Bereid je voor op de parades zoals de lokale bevolking, door te feesten en te drinken en vervolgens te kamperen terwijl ze op hen wachten om te beginnen. De hele stad neemt deel aan de festiviteiten, diensten gesloten en iedereen van baby’s tot grootmoeders geniet van het grote feest.

Waar te verblijven

Vind gezinsvriendelijke accommodaties in Houma van standaard hotels tot persoonlijke vakantieverhuur met verblijf22.com:

Als jij gaat:

Boudreau & Thibodeau’s Cajun Cookin ’
Ga voor de gekookte zeevruchten, het wordt geleverd in gigantische emmers en geserveerd huishoudstijl, op kranten geklede tafels. Het is de moeite waard om een ​​To-Go-menu voor je vrienden thuis te pakken, omdat het een van de weinige locaties is waar je konijnenstoofpot, langoese kappen met langoese roomsaus, kikkerbenen of gesmoorde alligator (of schildpad) kunt krijgen.

Big Al’s Seafood
Meer Cajun -keuken, je zult een reeks regionale delicatessen ontdekken, zoals meerval, langoesten, alligator, garnalen en oesters. De charbroiled oesters zijn een specialiteit van thuis.

Alligator Annie’s Son’s Swamp Tours
Alligator Annie is een legende rond deze delen, een naturalist van Cajun en een beetje een een-vrouw die wordt gedeeld van Omaha’s Wild Kingdom, Cajun-stijl. Annie vatte maar liefst 200 slangen per dag om dierentuinen en laboratoria aan te bieden, en tamde ook Otters, van wie sommigen aan Disney werden aangeboden voor films. Ze richtte ook de allereerste moerasboot excursiebedrijf op. Nu leidt haar kind de excursies en praat over zijn exploits opgroeien met een mama die slangen in de bank verloor en de regering lobbyde voor formele veiligheid voor de moerassen.

Verwant

Top 10 Wintertime -feesten voor Families Get Out en genieten van de wintersporten en festiviteiten op een van deze winterfestivals. Het was moeilijk om dit jaar slechts 10 topvieringen te kiezen, dus veel van onze favorieten groeien en toevoegen activiteiten. Dit zijn onze topkeuzes voor 2011.
10 januari 2011 in “Parades”

Top 10 herfstvieringen voor familiesval is het feestseizoen, en verzamel- en foodie -evenementen nemen locatie in het hele land. Dus, welke feesten zijn echt roadtrip die het gezin verdient? Het was vooral moeilijk om dit jaar slechts 10 favorieten te kiezen, en we verwelkomen alle opmerkingen over je favorieten die misschien niet op zijn …
1 oktober 2010 in “Parades”

Beste vuurwerk en 4 juli -evenementen in heel Americathe Finest Fireworks en 4 juli -evenementen – rond de natie.
22 juni 2009 in “seizoensgebonden reizen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *