Het tanken van de Nebraska Sandhills


Heb je gehoord over de huidige recreatieve activiteit/avontuur die begon in de Nebraska Sandhills? Wat zijn de Nebraska Sandhills die je vraagt? De Sandhills zijn de zacht glooiende heuvels van groene prairie met gras bedekte zandduinen die zich verspreiden zo ver als het oog kan zien, en deze opwindende nieuwe activiteit wordt tanking genoemd.

De tank strandde op een zandbank.

Tanken is vergelijkbaar met kanoën, maar gebruikt een groter schip dat veel meer stabiliteit heeft. Dit schip is een waterdichte vee watertank met een diameter van ongeveer 6 tot 8 voet. Het zweeft gemakkelijk op de uitstekende lente gevoede wateren van de Middle Loup River met je hele gezin erin. Nee, het is geen grap of een stedelijke legende. Tanken bestaat wel en groeit in populariteit. De activiteit is leuk voor het hele gezin en de kinderen willen het steeds opnieuw doen. De mijne wilde. Nou, ik ben hier om je te vertellen hoe je het leuk kunt vinden.

Allereerst moet je jezelf naar North Central Nebraska brengen zoals je kunt. Als er binnen vliegt, vliegt veel naar Omaha of Denver (ook Allegiant Airlines vliegt naar Grand Island, Nebraska of Rapid City, South Dakota van een paar grotere steden). Huur vervolgens een auto voor een pittoreske rit van 5 uur van Omaha of Denver naar Mullen, Nebraska, voor het beste avontuur in de Sandhills.

Mullen ligt in het hart van de Sandhills en is de stedelijke metropool van Hooker County op 500 zielen, waar vee mensen overtreft. De glooiende heuvels van groen met accenten van blauwe vijvers in sommige valleien zijn verbluffend. Zittend bovenop de grootste ondergrondse watervoerende laag in het land, springen rivieren met lente gevoed uit de grond met sprankelend schoon, verfrissend water.

De Middle Loup -rivier slingert door de groene valleien met rollende Sandhills -achtergrond.

We maakten de trektocht naar mullen door middel van Highway 2 (Sandhills pittoreske Byway) en verbleven in het Sandhills Motel, het enige motel in de stad. De eigenaren (Patty en Mitch) hebben ook de tankavonturen (Glidden Cano Rental-Same-website). Bel ontwikkeling om een tank en een kamer te boeken, omdat je er de avond ervoor wilt zijn, zodat je klaar bent om te springen in de ochtendbus op de parkeerplaats van de motel. Deze reizen zijn zeer zuinig omdat ze 2- en 5-uursreizen bieden op de Middle Loup River voor $ 25 per volwassene en $ 10 per kind. Dit omvat je shuttle Upriver, Life Jackets, Oars en Banken in de tank om op te zitten.

Er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u inkoop gaat om uw plezier te maximaliseren. Vergeet niet dat Mullen de eerste provincie op bergtijd is, als je van centrale tijd naar het oosten komt. Voordat u in de bus springt, trekt u uw zwemuitrusting aan, goede waterschoenen, zonnebrandcrème en krijgt u een handdoek. Laad vervolgens een koeler vol drankjes en snacks om plezier te hebben op de rivier, omdat er veel mogelijkheden zijn om te strand op zandbanken, spelen, in het zand graven en in het koele water zitten en een snack hebben.

Hebben een goede tijd. Hoge zandblufs op de achtergrond.

De rivier heeft een langzame, zachte stroom en gemiddeld 1 tot 4 voet diep. Ik kocht een waterdichte telefoonhoesje met het verbinden van lanyard van Amazon, zodat ik kwaliteitsfoto’s en video’s kon maken zonder risico voor mijn telefoon. Het werkte geweldig. Als het meenemen van de kinderen, zijn sommige zandspeelgoed een pluspunt omdat de kinderen in het zand kunnen graven, kikkervisjes of kikkers kunnen achtervolgen en proberen kleine minnows (kleine vis) te vangen. Er is af en toe een rots of bult in de rivier, dus het is het beste dat de kinderen zitten terwijl ze drijven, zodat ze niet het risico lopen tegen of uit de tank te vallen. We deden de 2 uur durende reis met een 3-, 6- en 8-jarige en strekten deze in 3+ uur uit met extra stops op Sandbars voor speeltijd.

Voordat u stroomopwaarts gaat, volgt u de busautomorist naar de parkeerplaats met uw auto. Dit is het eindpunt waar u uw auto kunt laden wanneer u klaar bent en gaan. We verborgen ook onze sleutels in deze grasachtige parkeerplaats met torenhoge cottonwoods. We wilden niet het risico lopen hen op de rivier te verliezen, omdat het een dure slotenmaker naar het midden van nergens zou zijn. Een paar strandstoelen in de kofferbak kunnen nuttig zijn om achterover te komen na het strand van de tank bij de laatste stop terwijl de kinderen in het zand spelen. Als ze teruggaan naar het motel, zullen de kinderen verheugd zijn dat ze de straat over naar het stadspark kunnen lopen net ten zuiden van het motel. Het omvat speelapparatuur, picknicktafels en een gemeenschapszwembad.

Een reis naar de Nebraska Sandhills is zijn gewicht in goud waard. De steden zijn schilderachtig en de omgeving is pittoresk. De kinderen zullen het zich nog vele jaren herinneren. Er zijn ook veel andere outdoor dingen te doen in de omgeving, zoals vogels genieten en de enorme nachtelijke hemel innemen met veel meer sterren die je in je leven hebt gezien. Rijd ‘s nachts een klein beetje van de stad af en je wordt op spectaculaire wijze beloond. Schakel de auto uit, ga eruit en neem alles mee. Je kunt deze dingen niet in de stad doen. In feite kunnen veel van de dingen die je hier doet, niet elders kunnen worden gedaan, maar dat is de helft van het plezier, toch?

Belangrijke plaatsen in mullen:
Sandhills Motel en Gliddn kano-verhuur 308-546-2206

Plaatsen om te eten in mullen:
Red’s Café 308-546-2270- Goede porties en geweldig ontbijt
The Chuckwagon N Jug 308-546-2284- Beste hamburgers en uienringen
Rustic Tavern 308-546-2993- Geweldige pizza

Benodigdheden:
Macke’s Grocery 308-546-2261- Kleine stad Grocery Open slechts 7A-6P en gesloten zondag

Het in Arizona gevestigde en Midwest-verhoogde freelance reisschrijver en amateurfotograaf Dustin Dudley is altijd geïnteresseerd in reizen, vooral voor ongebruikelijke bestemmingen. Hij heeft de zeer afgelegen en speciaal onderzocht en ook verborgen edelstenen gevonden in de normale vakantiegangers. Hij plant altijd zijn volgende familie -avontuur, dagtocht, excursie of vakantie. Volg zijn avonturen terwijl hij ze toevoegt aan zijn reisblog op www.dustinsdestinations.wordpress.com.

Verwant

7 gezinsvriendelijke plaatsen in Omaha, Nebraskanickname, de ‘Gate City to the West’, Omaha, Nebraska is historisch belangrijk als een startpunt voor de Oregon Trail, Mormon Trail en later de Union Pacific Railroad. Een centraal gelegen rijpunt voor veel Midwestern en Western States, hier zijn zeven gezinsvriendelijke plaatsen die de moeite waard zijn om te stoppen tijdens je volgende reis …
13 juni 2015 in “Nebraska”

Let op uw budget – Speed Traps onthulde dat de National Motoristen Association voor mij verdacht lijkt als een altruïstische organisatie, maar ze hebben een database met bekende snelheidsvallen, doorzoekbaar per staat en stad. De moeite waard om te zorgen dat je je route hebt afgerond voor de volgende roadtrip.
9 juni 2009 in “Trip Planning”

Hoe u Amerikaanse nationale parken kunt verkennen: solide aanbevelingen van ervaren Family Travel Bloggersif Je hebt plannen om een van de nationale parken te bezoeken die verspreid zijn over de VS, de Amerikaanse Samoa of de Maagdelijke eilanden, neem een minuut om deze lijst te scannen en te kijken of je park ( s) staat op de lijst. Geschreven door enkele van de meest doorgewinterde familiebloggers en journalisten van …
3 juli 2015 in “National Parks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *