Kun je in een winkelcentrum bezien? Ja.


Avontuurlijke Kate bestaat uit aangesloten links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Voor mijn 48 uur in KL had ik slechts twee dingen gepland: eet laksa en aanwezig voor de Petronas -torens.

Om bij de Petronas -torens te komen, nam ik de metro mee naar KLCC. In plaats van het station te verlaten, nam ik een beslissing om te voldoen aan de golf van de menigte-en ontdekte ik mezelf in het midden van Suria KLCC, een verbazingwekkend winkelcentrum met zes verdiepingen.

Als ik je zou vertellen dat ik veel van mijn sightseeing in Kuala Lumpur in dat winkelcentrum zou doorbrengen, zouden veel mensen me vertellen dat ik mijn tijd verloor.

Welnu, ik ben het er respectvol mee oneens. Het bezoeken van een winkelcentrum is een buitengewone culturele ervaring.

Locals brengen hun tijd niet door in musea of ​​bij monumenten. Ze brengen hun tijd door in winkelcentra en kopen centra en filmtheaters. Suria KLCC heeft al het bovenstaande.

Dus als je jezelf ontdekt in een winkelcentrum in een nieuw land, is dit wat je moet doen:

Eet op een food court. Wil je precies begrijpen hoe de lokale bevolking echt eten? Breng jezelf naar een food court en wijs op wat er goed uitziet. Ik heb mijn laksa!

Mensen kijken. De vrouwen in KL, vooral de moslimvrouwen, zijn zo uitzonderlijk modieus. De hoofddoek! De leggings! DE SCHOENEN!! Ik wilde er foto’s van maken, maar wilde er niet raar over zijn, dus ik deed het onopvallend van ver weg.

Vrienden maken. De mensen in KL zijn uiterst vriendelijk. Tijdens het maken van foto’s kreeg ik een paar “Hello-Miss-WHere-You-Come-from?” S uit verschillende lokale bevolking en had een aantal geweldige gesprekken.

Verken mode. Ed Hardy Sari’s? Ik kan je niet precies vertellen hoeveel ik ze leuk vind !! Ik wilde er echt een proberen, maar het is duidelijk een speciaalproduct dat niet in de winkel wordt aangeboden.

Oefen uw taalvaardigheden. In het begin mompelde ik “Tengira Kasih” (bedankt in Bahasa Maleisië), omdat ik niet precies begreep hoe ik het moest uitspreken. Als je in winkels gaat, moet je je eerst in de voeten springen – evenals je vaardigheden zullen sindsdien veel beter zijn!

Inhalen met wifi. Verslaafd aan je iPhone en zonder een Maleisisch telefoongesprekplan? Heeft het winkelcentrum een ​​Starbucks? DAAR GA JE.

Geniet van de airconditioning. Als je een stad zo heet en regenachtig als KL bekijkt (serieus, kijk dan naar de grootte van mijn haar), is die AC een uitkomst!

En maak natuurlijk uw verplichte foto’s.

Ontvang e -mailupdates van Katenever, mis een bericht. Afmelden op elk moment!

Voornaam
Laatste naam Namelast
Uw e -mail uw e -mail
Indienen

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *