Hoe het strand te zakken en deze zomer veilig te blijven


Beach Time is zo veel deel uit van de Australische zomer. Maar veilig en gelukkig blijven is essentieel. Hier zijn enkele van onze favoriete dingen om naar de branding en onze beste strandtips te gaan, plus advies van Bondi Rescue’s Anthony ‘Harries’ Carroll.

Ik droom van die hete zomerdagen, waar de lucht een blauw is dat voor altijd doorgaat. Dat eerste gezicht van het strand als je naar de kust komt.

Het piepen van het zand en de geur van de zee, het geluid van de branding en het zout op de wind. Het is de poëzie van het strand; De strofen van de zomer.

Maar ondanks zijn schoonheid en je eigen opwinding, moet je niet vergeten dat zelfs het strand niet zonder gevaren is.

Christina en ik houden ervan om tijd door te brengen op het strand, dus we dachten dat we enkele van onze favoriete manieren zouden delen die we het meeste uit onze tijd daar halen.

We hebben ook enkele tips en advies van Bondi Life-Saver Anthony ‘Harries’ Carroll of Bondi Rescue Fame.

Beste strandtips – hoe het strand te aas en veilig te blijven

Sand hoeft niet overal te komen

Het is een van de valkuilen van stranddagen: de alomtegenwoordige zandput als je thuis bent na het bezoeken. Hoe hard je die handdoek ook schudt, er is altijd wat loer op de loer in ongeziene spleten.

Maar de technische handdoek van Tesalate heeft dat allemaal voor ons gemaakt. Zand glijdt van het oppervlak van deze handdoek af zoals Teflon, maar het is nog steeds ongelooflijk absorberend. De fabrikanten denken zelfs dat het over een liter water kan genieten!

Het is ook compact en vouwt klein weg, en het is ook lichtgewicht … als het niet vol is met een liter van de zee. Onder de indruk? Wij zijn.

De handdoeken zijn er in verschillende kleuren en ontwerpen. Onze favoriet – deze – heet The Swell.

Je hebt geen grotere boot nodig

Met schijnbaar meer haaienaanvallen in Australië dan ooit, denk ik dat het vrij normaal is om je af te vragen hoe veilig je bent in de oceaan. In werkelijkheid zijn de kansen erg in uw voordeel.

Maar voor echte gemoedsrust heb je een Sharkbanz nodig.

Strap een van deze geweldige haaienafscheidingen aan je enkel of pols en zwem veilig in de kennis die je hebt geavanceerd, technologie aan je zijde.

Ze werken door een sterke magnetische frequentie te sturen die de nabijheid van u zeer onaangenaam maakt voor die gevoelige kleine Apex -roofdieren. Het verstoren van de elektromagnetische omgevingshaaien die worden gebruikt om te jagen en navigeren, creëert Sharkbanz een krachtveld om je heen.

Als je me niet gelooft, bekijk dan de tests die hier zijn uitgevoerd.

En wat we leuk vinden aan Sharkbanz vooral – afgezien van het redden van ons om aasvoedsel te worden – is hoe duurzaam ze zijn. Sharkbanz is niet vervuilend, schaad de haaien of andere SEALIFE niet en hoeft niet eens op te laden, dus hun CO2-voetafdruk bestaat bijna niet.

Blijf geweldig en gehydrateerd

Ik heb altijd een hekel gehad aan het sjouwen van grote zware ijsboxen en Eskies, maar oververhitting en uitdroging kan een prachtig dagje uit verpesten. We houden ervan hoe draagbare coolere tassen zijn, en er zijn nu enkele winnaars op de markt.

Ze zijn lichtgewicht en vouwen plat wanneer ze niet in gebruik zijn, dus ze zijn nog gemakkelijker om aan het einde van je dag op het strand weer in de auto te komen.

Zoiets als deze koelere tas van Bagboy, die bij een dozijn drankblikjes past, is een dag op het strand optimaal. Natuurlijk kun je er andere dingen in stoppen dan drankjes. Ik probeerde je gewoon wat schaal te geven.

Nog beter, de 30-liter koelere tas van overboord is 100% waterdicht en houdt ijs, omdat ijs tot 24 uur bedoeld is, dus geweldige drankjes en vers eten moeten een wandeling in het park zijn … laat staan ​​een dag op het strand.

De sleutel tot een goede dag

Dat holle, ziekelijk gevoel van binnen als je je realiseert dat je sleutels versnipperen gelukkige stemmingen missen, zoals een banksy fotolijst. En de nutteloosheid om aan het einde van een dagje uit rond te graven in het zand draagt ​​gewoon bij aan de ellende.

Er zijn verschillende technische opties in de buurt, zoals deze waterdruppel Smart Finder die clips in uw sleutels clips en u kunt volgen via de Bluetooth van uw telefoon. Het kan ook fungeren als een afstandsbediening voor de camera van uw telefoon, wat een leuke touch is.

De volgende stap is deze draadloze locatietag van Trufob die via uw telefoon een eigen tracking -app gebruikt. De app kan voor elk maximaal 5 verschillende FOB’s ondersteunen met verschillende waarschuwingen voor elk.

Maar voor de ultieme gemoedsrust met je sleutels, ik ben dol op de Keysmart Pro, die een ingebouwde GPS -tracker heeft die door de gratis tegel -app werkt. Het betekent dat je rechtstreeks naar je sleutels kunt gaan zonder zand als een gekke goudpanner te zeven.

De KeysMart Pro kan ook maximaal 10 toetsen bevatten en wordt geleverd met een bottomopeneraccessoire, een LED -flashlicht en een functie die u ook kan helpen uw telefoon te vinden, wat een slimme symbiotische touch is, nietwaar?

En als dit alles je strand niet geweldig maakt …

We stelden ‘Harries’ Carroll van Bondi Rescue Fame een paar vragen over strandveiligheid, en – omdat hij de ambassadeur is voor Sharkbanz – enkele tips over het overslaan van maaltijden waar u de eerste cursus bent.

Wat moet je doen als je verstrikt raakt in een scheur?

Blijf kalm, drijf op je rug, steekt je hand op als iemand in de buurt is en CALL voor hulp aan een bordrijder of iemand met een flotatieapparaat. Zwem nooit op een niet-gepratroleerd strand.

Wat is de grootste fout die je mensen ziet maken bij Bondi?

Mensen zetten geen zonnebrandcrème aan, en mensen zwemmen in scheurende of ruwe omstandigheden wanneer ze geen sterke of opgeleide zwemmers zijn.

Is er één ding dat je zou willen dat mensen meer op het strand zouden doen om zichzelf veilig te houden?

Voor hen om verantwoord te nemen voor hun eigen acties.

Wat is je favoriete kenmerk van Sharkbanz? Wanneer is de beste tijd om er een te dragen?

Favoriete functie is dat het zo gemakkelijk te gebruiken is – het is een deel van mij. Ik gebruik het 90% van de tijd dat ik in het water ben. Als je er een hebt, moet je het altijd dragen.

Als je van dit verhaal genoot, moet je ook ons verhaal bekijken over hoe je eruit kunt zien als een local op het strand in Australië en deze ongeveer 3 Sydney -stranden die alleen de lokale bevolking kennen.

Wat zijn uw tips om het meeste uit uw tijd op het strand te halen? Vertel het ons in de reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *