DAT IS DE JUISTE MENTALITEIT! 21 Australische ambachtelijke distilleerderijen om te kijken


Er is iets gebeurd om de bovenste planken van onze lokale look zo goed te maken, de gemengde drankjes bij onze favoriete speakeasies smaken bijzonder pittig en onze indie -flessenwinkels behandelen een nieuw leven. Wat het doet, zijn de ambachtelijke distilleerderijen van Australië en de fantastische dingen die ze doen.

Van een markt insider, hier zijn 21 Australische distilleerderijen die fantastische dingen doen. Dit zijn degenen om naar te kijken.

21 Australische ambachtelijke distilleerderijen waar je op moet letten

(van A tot Z … bijna)

1. Archie Rose, Rosebury, NSW

De allereerste distilleerderij die meer dan 160 jaar in Sydney wordt geopend, deze kleine batchkledij maakt een aantal fantastische wodka, gin en witte maneschijn, maar de oude whisky en rogge waaraan ze werken, wordt uitstekend.

Het beste van alles, ga naar de distilleerderij in Rosebury voor een tour en ga dan naar de bar die ze daar hebben geopend. Het is een cracker.

2. Bakery Hill Distillery, Bayswater, Vic

Bakery Hill creëert een fantastische reeks single malt whisky’s en heeft sinds 1999 gedaan.

3. Belgrove, Kempton, Tas

Eigenaar en hoofddistilleerder Peter Bignell is echt uniek in zijn soort. Zijn gekke wetenschapper benadering van destilleren is een prachtig wit maken, een echt fantastisch betoverde rogge, evenals een fantastische gember whisky.

Peter is de enige distilleerder ter wereld die zijn nog steeds met biodiesel uit zijn café verwarmt, het overgebleven roggebied wordt aan zijn schapen gevoed die kunstmest maakt voor zijn volgende gewas.

4. Black Entrance Distillery, Mendorooran, NSW

Een zojuist geopende distilleerderij, de moeder van Black Gate, zowel papa Brian als Genise Hollingsworth bottelen een uitstekende moutige whisky met één vat en ook een aantal extreem soepele rum.

Er is ook een extreem fascinerende Quandong -likeur die uit de Hollingworths komt, evenals hun wodka die ook vrij lekker zijn.

5. Castagna, Beechworth, Vic

Een vader en een zoonteam, de Castagnas hebben zich gericht op Vermouth. Ze gebruiken de druiven die ze op hun wijngaard laten groeien en infuseren meer dan 30 botanicals die op hun eigendom worden gegroeid.

6. Fanny Bay Whisky Distillery, TAS

Alleen geopend in november 2014, beginnen deze jongens een extreem soepele single malt whisky te blijken.

7. Great Southern Distillery, Albany, WA

Een prachtige distilleerderij die een grote verscheidenheid aan verschillende soorten geesten produceert. Alles van absint en grappa tot gin, whisky’s en brandewijn, het graan dat ze gebruiken komt uit het regionale gebied van de zuidelijke tarwebelt.

8. Hippocampus -distilleerderij – nu onderdeel van Boatrocker

De op tarwe gebaseerde wodka die deze jongens maken is extreem zacht en vol smaak. Als je gelooft dat wodka geen smaak heeft, moet je een paar van dit spul proberen.

Ik heb nooit geloofd dat wodka veel smaakte, maar mijn geest werd omgedraaid toen ik de jongens van de kleine mondwodka tevreden stelde.

9. Hoochery Distillery, Kununurra, WA

Als u op zoek bent naar zout van de aarde, kunt u niet veel zouter of aardier worden dan Spike, die Hoochery heeft. Hij runt de langstlopende juridische distilleerderij van West -Australië uit Kununurra, waar hij sinds 1972 woont.

De Rum Spike -brouwt hier is vrij van wat andere dan fantastische componenten, evenals veel liefde.

10. Ironbark Distillery, N. Richmond, NSW

Iron Bark maakt een aantal fantastische geesten op. Wattle Seed en Ironbark Gins, Chai Spirit en Corn Rye Moonshine, deze bitlocatie doet fantastische dingen.

11. Loch Distillery, Loch, Vic

De gin en whisky komen pas sinds maart 2015 uit dit landelijke distilleerderij, maar ze maken al indruk.

12. Melbourne Gin Company, Melbourne, Vic

Een ietwat meer ingestelde ginnery, MGC’s gin is uitstekend. We hebben dit spul al het eerst geprobeerd toen in Melbourne voor de allereerste gin-smakende sessie van de Gin Queen en op passende wijze onder de indruk waren.

13. Mount Uncle, Atherton Tablelands, Qld

Mark Watkins ‘Botanic Australis produceert waarschijnlijk onze extreem favoriete gin en zit vol met Botanicals van Aussie die hij heeft vervangen om deze echt Australische Londense droge gin te produceren.

Mount Oom heeft ook een aantal andere brouwsels, zoals een enkele moutwhisky genaamd de enorme zwarte pik en een marshmallow -likeur genaamd Aantrekkelijke kat. Extreem vermakelijk – hoe extreem ook ook lekker.

Ik hou ook van het suikerriet Melasse rum – platina en iridium – evenals hun wodka ook niet arm.

14. Poor Toms, Sydney, NSW

Zowel met aardbei als milieuvriendelijke appelaroma’s, slechte toms gin komt allemaal uit de 200 liter nog steeds eigenaren Jesse en Griffin gekocht met al het geld dat ze hadden.

Ze suggereren een aardbeiengarnitium met een slechte toms G&T. Lijkt me geweldig!

15. Redlands Estate, TAS

Eigenaar Dean groeit zijn eigen gerst om de enkele malt whisky te maken die uit Redlands ‘Stills komt. Ze maken ook een fascinerende verscheidenheid aan likeuren en SchNAPP’s die de moeite waard zijn om te inspecteren.

16. Shene Estate, Tas

Uit een landgoed dat alle methode dateert uit 1819, is de distilleerderij hier nu weer op de schuur en creëert een Tasmaanse droge gin. Tegen 2018 is de belofte voor een enkele mout drievoudige gedestilleerde Ierse stijl whisky.

17. Starward, Essendon Fields, Vic

Een liefdeswerk, de whisky die uit de Starward komt, is nog steeds gouden, fruitig en zoet.

18. Stone Pine, Bathurst, NSW

De London Dry Gin van Stone Pine is zorgwekkend eenvoudig te drinken, net als hun rum. De gekruide rum die hoofddistilleerder Ian Glen heeft gemaakt, is de druppel van Dead Man genoemd, is iets anders.

19. Whipper Snapper Distillery, Perth, WA

Ik had het geluk voldoende om in Perth te zijn om te zien dat deze uitstekende bitdistilleerderij werd geopend. De allereerste geest-Crazy Uncle-is een stoere witte maneschijn whisky, maar het vat-verouderde spul dat nu uitkomt, is soepel, smaakvol en inderdaad extreem drinkbaar.

20. William McHenry & Sons, Port Arthur, TAS

Deze door familie gerunde distilleerderij is in waarheid de meest zuidelijke distilleerderij van het land. De verscheidenheid aan gins afkomstig van de McHenry Stills is om een ​​reden award winnaars, evenals de whisky die binnenkort wordt vrijgegeven, is ook ongetwijfeld uitstekend.

21. Young Henry’s Distillery, Newtown, NSW

Eerder alleen begrepen voor zijn ambachtelijke bier, creëert Richard Adamson nu zijn eigen gin nobele snit. Het is de enige gin die momenteel in Australië is om een ​​op hop gebaseerde geest te gebruiken in plaats van een op graan gebaseerde. Het resultaat is nogal anders dan de meeste gins die je zo goed zult proeven, maar ook het proberen waard.

Met zoveel gebeurt in het Australische ambachtelijke bier en de sterke drankindustrie, is het een uiterst interessante tijd om hier in Australië te zijn. Met records die overal worden ingeslagen door deze Bit Aussie -bedrijven, zal een drankje uitgaan niet hetzelfde zijn.

Als je deze merken wilt proberen en meer wilt ontdekken over wat er gebeurt in het vaartuig en de wereld van de winkeldranken, inspecteer dan topplank in Melbourne. De meeste van deze jongens zullen er zijn.

Kijk uit naar de Nip of Courage Crew, die je graag met de meeste van deze merken en wat ze van plan zijn.

Heb je een favoriete ambachtelijke geest? Wat is je favoriete tipple? Vertel het ons in de reacties!

Afbeeldingen door MR & Mrs Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *